| Medikal Teknoloji Biyomedikal Biomedical Elektronik Nanoteknoloji Biyoteknoloji Mühendisliği :: Forum :: Sektörden Haberler - Eleman - İş - Staj - Cihaz Alış Verişi :: Kariyer Panosu :: İş Arayan Meslektaşlar |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| MEZUNİYET SONRASI İŞ KAYGISI | ||
| Sayfaya git >> | |
|
Moderatorler: Çağan Yasin , yavuznuri, Yıldıray, kadir, metkar
|
| Yazar | Mesaj | ||
| rasim yildirim |
| ||
| chucki | ÇOĞUMUZ MEZUN OLDUKTAN SONRA İŞ BULMA KORKUSU VAR VE BİR ÇOĞÜUMUZDA BAŞKA SEKTÖRLERE YÖNELİYO SİZCE SORUN NERDE rasim yildirim | ||
| Başa dön |
| ||
| Çağan Yasin |
| ||
| Site Kurucusu | Turkiye de artık işler tanıdıkla yuruyor malesef. Alani olmasada uzmana degil tanıdıga is veriyor sirketler bu nedenle kalifiye işsizlik artıyor ve ucretler komik rakamlara iniyor. Bu da sistemin bastan kokmuslugundan kaynaklanıyor bu sektor icin belirli sartlar zorunlu hala gelse ornegin fizikcilerin ve baska daldaki insanların sektore girmesi engellense senin ve yeni mezun arkadasların sorunu olmazdi.Ama malesef bu sistem boyle :( | ||
| Başa dön |
| ||
| ZEREN, Resul |
| ||
| ZeReN | Ya durun içimi karartmayın.Bende seneye mezun olacağım Allah izin ederse.Ya ben inanıyorum ki bu işi severek yapanlar işsiz kalmaz bu sektörde.İNŞAALLAH:) Herşey paylaşıldıkça azalır. Paylaşıldıkça artan tek şey BİLGİdir. | ||
| Başa dön |
| ||
| Çağan Yasin |
| ||
| Site Kurucusu | Resul Cevreni sağlam tut insan ilişkilerini geliştir.Bu iş için gerekli. | ||
| Başa dön |
| ||
| rasim yildirim |
| ||
| chucki | dogru diyorsunda resul durum gerçekten bundan ibaret yapacak bişey yok halimiz gerçekten içler acısı bunun için bi platform oluşturup bişeyler yapmak lazım rasim yildirim | ||
| Başa dön |
| ||
| rasim yildirim |
| ||
| chucki | ya tabi çevre önemli mezuniyet sonrası en büyük engelimiz askerlik çoğumuzun rasim yildirim | ||
| Başa dön |
| ||
| Y@sin |
| ||
| Biyomedikal Cihaz Teknikeri | arkadaslar valla ben uhuruya katılıyorum iş tanıdıkta bitiyor parti kolu,çankayada oturan dayın falan varsa tamamdır vs... bakalım bende adamaını bulup bi kaç tıp merkezine başvurdum gteknik servis bünyesinde çalışamasam bile artık kendimi radyoloji teknisyenliğine atacam waallla yapacak bişi yok arkadaslar... ücretler komik asgari düzey 380 gibi bişiinfo:yasin | ||
| Başa dön |
| ||
| Çağan Yasin |
| ||
| Site Kurucusu | bu platform niye var sanıyorsunuz Forumda insanlarla tanışıp kendi cevrenizi oluşturabilirsiniz ama bu zaman alıcaktır. | ||
| Başa dön |
| ||
| rasim yildirim |
| ||
| chucki | abi imza kampanyası falan yapalım devlete kendimiz tanıtalım ya kpss kadro bile yok rasim yildirim | ||
| Başa dön |
| ||
| Çağan Yasin |
| ||
| Site Kurucusu | dernek olmak lazım bunun icin ama bu isleri hic bilmiyorum bi hoca vardı dernek acmak istiyordu ama oda vaz gecti galiba kapadı siteyi imza olayı kolay onemli olan bunları takip etmek benim cok fazla vaktim yok acıkcasi pesini kosturmak lazım arastırmak lazım nasıl dernek olunur diye bizi bildigim kadari ile elektrik muh odasına bagladırlar her hastanede boyle bir is acilması icin saglık bakanlıgına basvurmak lazım ama buda cozum degil bu ulkenin sorunu cok nufus az is size soyliyim 10 yıl sonra rusya gibi oluruz okuyan ama issiz bircok genc ortalıkta dolasir. | ||
| Başa dön |
| ||
| ZEREN, Resul |
| ||
| ZeReN | Gerçekten de bu sektör o kadarda iyi tanıtılmıyor.Bazı kesimler böyle bir bölümün adından bile habersiz.Son iki yılda çalışmalar hızlandı.İşi devlet boyutuna taşıma şansımız varsa bunu değerlendirelim UHURU.Ne bileyim yani bu bölümün 4 yıllık mühendisliğini başka yerlerde de açtıramazmıyız. Herşey paylaşıldıkça azalır. Paylaşıldıkça artan tek şey BİLGİdir. | ||
| Başa dön |
| ||
| Çağan Yasin |
| ||
| Site Kurucusu | aslinda bu bolum elektronik muh. bir bransi ama aslında baslı basına bi bolum olabilir icerdigi konular itibari ile. | ||
| Başa dön |
| ||
| ZEREN, Resul |
| ||
| ZeReN | ben lisede TIP ELEKTRONİĞİ okudum.Biyomedikal cihaz teknolojisinin lisedeki haliymiş ama alakası bile yoktu.Bir iki ders haricinde elektronik bölümüyle aynı dersleri görüyorduk.Ama dedimya son iki yılda bişeyler değişiyor.Şimdi lisede bile adını BİYOMEDİKAL CİHAZ TEKNOLOJİSİ olarak değiştirdiler.Bununla birlikte müfredatıda değiştiriyorlar.Lise boyutunda bunlar değişmişken ünivversite boyutundada keşke 4 yıllık iki üç tane daha açılabilse....(Ama özel değil tabi ki) Herşey paylaşıldıkça azalır. Paylaşıldıkça artan tek şey BİLGİdir. | ||
| Başa dön |
| ||
| rasim yildirim |
| ||
| chucki | abi o hoca bizim hoca işte adam bi site kurdu hecklediler ugraşıyodu bi aralar ama bende yardım ederim dedim ama elim boş değilki bidahada konuşmadım rasim yildirim | ||
| Başa dön |
| ||
| rasim yildirim |
| ||
| chucki | zeren açmak önemli değil istihdam sağlamak önemli mesela beden öğretmenli binlerce genç mezun ve kadro yok başka işilerle ugraşıyo örnek vermek gerekirse türkiyede ehil insalara iş verilmiyo insanlar emekli olduktan sonra bile çalışıyolar mesela bizdeki emekli askerler genç yaşta emekli olup özel sektöre giriyo o da arkadan gelen gençlerin önünü kapatıyo rasim yildirim | ||
| Başa dön |
| ||
| Sayfaya git >> | |

Herkese bol kazanclı gunler...