Forum
Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Sektörden Haberler - Eleman - İş - Staj - Cihaz Alış Verişi :: Kariyer Panosu

<< Önceki konu | Sonraki Konu >>
"iş arıyorum" adlı bir köşe yazısı...
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
Yazar Mesaj
Y@sin
04 Jul 06 saat: 02:02
Biyomedikal Cihaz Teknikeri

Kayıtlı Üye #65

Üniversite:: Zonguldak Karaelmas Üniversitesi
2 kez 2 mesajda teşekür aldı
İş arıyorum!Üniversite mezunuyum, askerliğimi yaptım, Sağlığım yerinde. İş arıyorum. Hangi kapıyı çalsam, bir sebep-sonuç ilişkisi aranıyor nedense. Eğitimim yeterli, hayat konusunda tecrübeli sayılırım. Çağdaşım aydın bir Türk genciyim. Ülkeme ve ekmeğime sevdalıyım. Parti kollarıyla, özel kanallarla işim yok. Namuslu her insan gibi, çalışarak hayatıma kazanmak istiyorum.İş arıyorum. Önümde barikatlar, ardımda tarikatlar, Ayrıcalıklı sistemin mucitleri, müritleriyle birlikte bütün işleri kaparken bu ayrımcılık beni isyan ettiriyor. Partilerin adını kullanarak önüme geçenleri gördükçe çıldırıyorum. Adaletin adı kalmış. Partilerin namı yürümüş. Ülkenin nimetlerini birileri avcunun içine almış da, bizlerden intikam alıyor sanki. Ellerim çiçek kokuyor, barut değil. Bende bu ülkenin vatandaşıyım el değil. İş arıyorum. Kaç zamandır koruduğum umudumu yitirme noktasına geldim. Erkekçe ayakta durmanın heybetini bile, elimin tersiyle itme durumuna sürükleniyorum. Artık kendimi onaracak halim de kalmadı. Ciğerimi mi tüküreyim beni görmezlikten gelenlere? Ben elinden umutları bile alınmış bir insanım. Bendeki başkaldırıyı ayağa kaldıranlar,yaktıkları ormanda yanmayacaklarını mı sanıyor?İş arıyorum!Eğer ki, duyulmazsa sesim!er ki bu ülkede tarikatçılar,parti rozeti taşıyanlar kolayca iş buluyor da, benim gibileri itekleniyorsa… buyurun! Artık kural dışıyım! Ve hazırım ölümün her çeşidine! Vurun! Ya da çıkın, erkekçe karşımda durun! Hakkı YALCIN Takvim gazetesi köşe yazarı(haksızlığın meydanlarında kırbaçlanan namuslu gençler adına)

[ Düzenlendi 07 Jul 06 saat: 06:38 ]
Başa dön

ZEREN, Resul
07 Jul 06 saat: 08:52
ZeReN

Kayıtlı Üye #263

Üniversite:: KTÜ
0 kez 0 mesajda teşekür aldı
Helal olsun güzel yazmış.Ne yazıkki acı gerçekler.Ya bazen düşünüyorum bu güzel ülkemi iyi şeylerle ne zaman anacağız ya.La korkum benim göremeyecek olmam değil, korkarım ki torunumda göremeyecek...
Başa dön

ZEREN, Resul
07 Jul 06 saat: 08:57
ZeReN

Kayıtlı Üye #263

Buda başka bir örnek.Buda olanlardan bunalmış bir TÜRK insanı.İzlemenizi ISRARLA tavsiye ederim.
1152284239_263_FT864_istifa.pps
Başa dön

Y@sin
08 Jul 06 saat: 05:00
Biyomedikal Cihaz Teknikeri

Kayıtlı Üye #65

Üniversite:: Zonguldak Karaelmas Üniversitesi
2 kez 2 mesajda teşekür aldı
evt türkiyedeki acı gerçekler resul kardeş... baksana işin gidişadında düzelecek gibi görünmüyorr... ama hepimize hayırlısı ne ise o olsun şu fani hayatta...
Başa dön

ZEREN, Resul
09 Jul 06 saat: 12:09
ZeReN

Kayıtlı Üye #263

Sende haklısın Yasin.Herşeyin hayırlısını istemekten başka bişey gelmiyor elimizden.Hadi bakalım yine HERŞEYİN HAYIRLISI.Nede olsa alıştık hep HAYIR duymaya.İş istersin HAYIR bişey istersin HAYIR.Bence HERŞEYİN EVETLİSİ kulağa daha hoş geliyor:)
Başa dön

biyoserkan67
23 Jul 09 saat: 06:33
ögrenciiiii

Kayıtlı Üye #639

Üniversite:: zonguldak karaelmas üniversitesi
1 kez 1 mesajda teşekür aldı
''Önümde barikatlar, ardımda tarikatlar, Ayrıcalıklı sistemin mucitleri, müritleriyle birlikte bütün işleri kaparken bu ayrımcılık beni isyan ettiriyor. Partilerin adını kullanarak önüme geçenleri gördükçe çıldırıyorum. Adaletin adı kalmış.'' çok gördüm arkadaşlar partiçileri zonguldak gibi küçük bir yerde çok göze çarpıyorlar göğüslerini gere gere utanmadan sıkılmadan ınsanlara yukardan bakıyorlar,ne bizim günahımız onlara sorsanız bilirmiki İstiklal Marşımızın iki kıtasını,Çanakkale destanını bitiyoruz arkadaşlar.Saygılarımla...

***DaNieL aMoKaCHi***
Başa dön

kafsinkaff
26 Jul 09 saat: 14:55

Kayıtlı Üye #3564

Üniversite:: ege üniversitesi
aynen beni anlatmış

Başa dön

koraydilbaz
16 Aug 09 saat: 12:53

Kayıtlı Üye #3769

Üniversite:: akdeniz üni
Süper bir yazı
Başa dön

Hızlı Geçiş:     Başa dön

Bu konuyu uzaktan oku: rss 0.92 Bu konuyu uzaktan oku: rss 2.0 Bu konuyu uzaktan oku: RDF
Powered by e107 Forum System
e107 CMS sistemi kulanılarak yapılmıştır ve yayınlanan materyaller GNU Genel Kamu Lisansı ile korunmaktadır.

Theme created by Free-Source.net
Biyomedikal Tags

krypton   myo elektrik   ba lam   biyomedikal teknisyeni   nanoscience   anatomi   atomic structure   biyomedikal fuar   Bilgisayarlı Tomografi   web sitesi açtıracam   recent developments   biyomedikal staj raporu   matris   medikal cihaz tamiri   atomic force microscope   Medicine   ethics   Pnömatik   kal   common myths   akdeniz biyomedikal   fireworks   biyomedikal kitap   kamera   biomedical technology and devices handbook   Tıpta Son Yenilikler   ingilizce   biomedical image   vhf   laboratuar cihaz   rapidshare   HASTABAŞI   sanayi   commercialization   biyomedikal fuarı   Otomatik Film Banyo Cihazı   Defibrilatör   myo elektrod   bıtırme odevi   Matlab   polar molecule   Işıkla Bilgi İletimi   Respiratory   biyomedikal odev   mikro eliza   service diagnostics   arterial doppler   tibbi cihaz bakim   temel elektronik   zamana   biyomedikal bolumu   belediye anons sistemi   sirketime site   biomedical research   Sintigrafi sistemi   Teknoloji   cerrahi   hastabaşı monitörü   ekg   cochlear implant   Biyomedikal Nedir   defibrilator   tens   biyomedikal cihaz teknolojisi   biomedical service manuel   neonatal patients   medikal fuari   antijen   Medikal Araçların Tanımı   gebelik   uhf   standart   pahal   makine   Medikal Teknoloji Biyomedikal Biomedical Elektroni   tipsozlugu   olsun   Biyomedikal   Biomedical   kimyasal madde   baskent biyomedikal   yeni bir   mekanik   kanm   biomedikal is   electrode   vita x   rezonans   Medikal Lazerler   daha   programlar   physiologic data   biyomedikal teknik servis   kontrol   kullan   membran   kontroll   vapor density   ba lay   organic solvents   knowledge management   işlemsel Yukseltecler   myo askerlik durumu   biyomedikal is   eleman   Sintigrafi   Merkezi ezan vaaz sistemi   biyomedikal sozlugu   hemogram cihazi   ultrasonografi   biomedikal teknikeri   Fakoemilsifikasyon   e107 Forum Teşekür Eklentisi   dreamweaver   leland   information technology   Yavuz Nuri Ertas   enerji   medical diagnostic tools   biomedical materials   kangazi cihazi   doktorlar   HEART FAILURE   Santrüfüj   marmara biyomedikal   kta   biyomedikal servis manueli   biomedical sensors   biyomedikal makale   biyomedikal nedir?   narak   kisa donem askerlik   resistance temperature detectors   BİYOMEDİKAL MÜHENDİS   approved products   Biyomedikal Cihazlar   investors business   endoskopi   elektrik elektronik   Gama Kamera   clinical information systems   nanoteknoloji nedir?   esnas   Acıbadem Hastanesi biyomedikal   ac power   biyomedikal insan kaynaklari   mantar   helium neon   analog   pankreas   Electronic Stethoscope   Acıbadem Hastanesi iş   performance specifications   Devre Analizi   piller   error codes   tibbi cihaz onarim   Tıpta Son   kristal   sized computers   Cami ses sistemi   hastane   sst   Yasin Doruk Cagan   akustik   Elektronik   Biyomedikal Cihaz   biomedical applications   biyomedikal cihaz teknolojisi nedir   Biyoteknoloji   tıbbi cihaz onarım   Nanoteknoloji   elektro   biyomedikal ebook   medikal ebook   Ultrason   elektronik devreler   Hastabaşı monitör onarımı   Tıbbi cihazlar onarımı   Nanoteknoloji Nedir   Kan Sayım Cihazı   zden   Defibrator   microbiologist   ophthalmic   Debimetre   biyomedikal sirketleri   aberration   insan kaynaklari   Acıbadem Hastanesi Biyomedikal Teknisyeni Arıyor   benzer   dicom   spektrofotometre   bedsite monitor   steren   Elektroensefalografi   Biyomedikal Teknikeri   diyaliz cihazi   self test   MONİTÖRÜ   renkli doppler   vent   biomedikal cihaz   biomedikal engineer   ecerkan@gmail.com   Polarografi Cihazı   biyomedikal is ara   adobe   iki yıllıkların askerlik durumu   biyomedikal kariyer   Lazerler   ege biyomedikal   frekans   hayati   TIBBİ GÖRÜNTÜLEME   Dikey Geçiş   tsr   anjiyo   molecular imaging   ultroson   notlar   kanallar   kontrol sistemleri   bacterial strain   biomedical turkey   Dikey Geçiş Sistemi'nde değişiklik..   analiz   bunu   recin   abrasion   glass corrosion   c clark   court decision   hastabaşı mönitörü şeması   m elektronik   ameliyat   english isbn   Rontgen   biyomedikal cihaz teknolojisi nedir?   radyografi Pozisyonlar   radyo vericileri   paraf   Hastabaşı   flash   avantaj   dicom sunum   Hastabasi   biyomedikal muhendisi   medikal site   medikal şirket sitesi   biomedikal   Nanoteknoloji Videolari   laboratuar cihazlari   DICOM NEDIR   biyomedikal muhendisligi   m servis   Steteskop   angelous   ventilator   biyomedikal tez   yans   Ventilatör   iMMuNOGENETiK   bedsite   medikal cihaz   Nanoteknoloji Videoları   biyomedikal sirket   protozoa   biyomedkal is   pacemaker   test c   biomedical photonics handbook   radan   signals   multilayer perceptron   paralel   Tomografide kanser riski   tansiyon   kalp   Tıbbi cihazlar kalibrasyon   processes   ethylene oxide sterilization   temizlik   cristian doppler   elektrik   dr lee   rmada   purkinje   enzim   molecule   biyomedikal bölümü   biyomedikal is arama   biomedical engineers   tıbbi cihaz fuarı   istanbul biyomedikal   biyomedikal staj   tiroid   gerilim   tıbbi cihaz bakım   PASC   Medicine ebook   bilgisayarlar   flowmetre   puritan bennett   ECG meter   nanotechnology   biyomedikal servis   dopler   ultrasonik   nihon kohden   power generators   dummies   behcet disease   12v dc   elektronik devre   medikal fuar   biyomedikal mühendisliği   sterilazyon   anolog   tibb   image processing   ritim   biyomedikal muhendisligi nedir   experienced professionals   representative   Hastabaşı monitör tamiri   biyomedikal fuari   biotechnology   hepatit   İstanbul Üniversitesi   qualified medical   character behavior   Triturus Modül Ayarları   lamak   diyot   Radyoloji   service capabilities   onarımı   Cep Telefonlarının Elektromanyetik Etkileri   dalgan   billable hours   Acıbadem Hastanesi is   input boxes   yeditepe biyomedikal   TIBBi CiHAZLARIN TEMEL KAVRAMLARI   kısa dönem askerlik   sistemi   steve jobs   antenler   medikal   geli   budala   Medikal cihazlar onarımı   Medikal kalibrasyon   Elektronik kart tamiri   devre   Kadir Guler   biyomedikal iş   tomografi   enormous growth   Biyomedikal cihaz teknikerliği   uploaded   biyomedikal eleman   ananda   Nanoteknoloji-Anadolu Üniversitesi   bbi   mamografi   faz   contact   Tıbbi cihazlar tamiri   ultrasound   Hastabasi Monitoru   hastal   biotech   tens cıhaz   opamp   DİCOM   Biyomedikal proje   transduser   healthcare knowledge   medikal fuarı   kangazı cihazı   management flow   kavu   hammacher   extrasystoles   larson   organic solids   medikal serhat   tıbbi cihaz bakım onarım   extension cables   ndan daha fazla   stent   Dijital Steteskop   konvertor   yazılım   katarakt   Yapay Sinir Ağları   Biomedical Engineering   hasta başı monitörleri   web sitesi kurulumu   doku   doppler   biyomedikal turkiye   dikey gecis   fonksiyonlar   bakteri   indesign