Forum
Medikal Teknoloji Biyomedikal Biomedical Elektronik Nanoteknoloji Biyoteknoloji Mühendisliği :: Forum :: Sektörden Haberler - Eleman - İş - Staj - Cihaz Alış Verişi :: Kariyer Panosu

<< Önceki konu | Sonraki Konu >>
"iş arıyorum" adlı bir köşe yazısı...
Moderatorler: Çağan Yasin , yavuznuri, Yıldıray, kadir, metkar
Yazar Mesaj
Y@sin
04 Tem 06 saat: 02:02
Biyomedikal Cihaz Teknikeri

Kayıtlı Üye #65

0 kez 0 mesajda teşekür aldı
İş arıyorum!Üniversite mezunuyum, askerliğimi yaptım, Sağlığım yerinde. İş arıyorum. Hangi kapıyı çalsam, bir sebep-sonuç ilişkisi aranıyor nedense. Eğitimim yeterli, hayat konusunda tecrübeli sayılırım. Çağdaşım aydın bir Türk genciyim. Ülkeme ve ekmeğime sevdalıyım. Parti kollarıyla, özel kanallarla işim yok. Namuslu her insan gibi, çalışarak hayatıma kazanmak istiyorum.İş arıyorum. Önümde barikatlar, ardımda tarikatlar, Ayrıcalıklı sistemin mucitleri, müritleriyle birlikte bütün işleri kaparken bu ayrımcılık beni isyan ettiriyor. Partilerin adını kullanarak önüme geçenleri gördükçe çıldırıyorum. Adaletin adı kalmış. Partilerin namı yürümüş. Ülkenin nimetlerini birileri avcunun içine almış da, bizlerden intikam alıyor sanki. Ellerim çiçek kokuyor, barut değil. Bende bu ülkenin vatandaşıyım el değil. İş arıyorum. Kaç zamandır koruduğum umudumu yitirme noktasına geldim. Erkekçe ayakta durmanın heybetini bile, elimin tersiyle itme durumuna sürükleniyorum. Artık kendimi onaracak halim de kalmadı. Ciğerimi mi tüküreyim beni görmezlikten gelenlere? Ben elinden umutları bile alınmış bir insanım. Bendeki başkaldırıyı ayağa kaldıranlar,yaktıkları ormanda yanmayacaklarını mı sanıyor?İş arıyorum!Eğer ki, duyulmazsa sesim!er ki bu ülkede tarikatçılar,parti rozeti taşıyanlar kolayca iş buluyor da, benim gibileri itekleniyorsa… buyurun! Artık kural dışıyım! Ve hazırım ölümün her çeşidine! Vurun! Ya da çıkın, erkekçe karşımda durun! Hakkı YALCIN Takvim gazetesi köşe yazarı(haksızlığın meydanlarında kırbaçlanan namuslu gençler adına)

[ Düzenlendi 07 Tem 06 saat: 06:38 ]

info:yasin
Başa dön

ZEREN, Resul
07 Tem 06 saat: 08:52
ZeReN

Kayıtlı Üye #263

Helal olsun güzel yazmış.Ne yazıkki acı gerçekler.Ya bazen düşünüyorum bu güzel ülkemi iyi şeylerle ne zaman anacağız ya.La korkum benim göremeyecek olmam değil, korkarım ki torunumda göremeyecek...

Herşey paylaşıldıkça azalır. Paylaşıldıkça artan tek şey BİLGİdir.
Başa dön

ZEREN, Resul
07 Tem 06 saat: 08:57
ZeReN

Kayıtlı Üye #263

Buda başka bir örnek.Buda olanlardan bunalmış bir TÜRK insanı.İzlemenizi ISRARLA tavsiye ederim.
1152284239_263_FT864_istifa.pps

Başa dön

Y@sin
08 Tem 06 saat: 05:00
Biyomedikal Cihaz Teknikeri

Kayıtlı Üye #65

evt türkiyedeki acı gerçekler resul kardeş... baksana işin gidişadında düzelecek gibi görünmüyorr... ama hepimize hayırlısı ne ise o olsun şu fani hayatta...

info:yasin
Başa dön

ZEREN, Resul
09 Tem 06 saat: 12:09
ZeReN

Kayıtlı Üye #263

Sende haklısın Yasin.Herşeyin hayırlısını istemekten başka bişey gelmiyor elimizden.Hadi bakalım yine HERŞEYİN HAYIRLISI.Nede olsa alıştık hep HAYIR duymaya.İş istersin HAYIR bişey istersin HAYIR.Bence HERŞEYİN EVETLİSİ kulağa daha hoş geliyor:)

Başa dön

Hızlı Geçiş:     Başa dön

Bu konuyu uzaktan oku: rss 0.92 Bu konuyu uzaktan oku: rss 2.0 Bu konuyu uzaktan oku: RDF
Powered by e107 Forum System
Biyomedikal Tags

Matlab   tipsozlugu   opamp   biyomedikal fuari   Nanoteknoloji Nedir   laboratuar cihazlari   ananda   kontrol   biyomedikal nedir?   laboratuar cihaz   kisa donem askerlik   organic solids   paraf   biyomedikal staj   Sintigrafi sistemi   mekanik   elektronik devreler   biomedical photonics handbook   akustik   sst   Hastabaşı monitör onarımı   nihon kohden   pahal   iMMuNOGENETiK   biomedical turkey   katarakt   Santrüfüj   zden   biyomedikal mühendisliği   hastane   diyot   makine   biyomedikal bolumu   anatomi   tens cıhaz   ultroson   Medicine ebook   fonksiyonlar   elektrik   temizlik   yans   Respiratory   representative   Hastabasi Monitoru   Dikey Geçiş   biyomedikal kitap   kanallar   Biyomedikal Teknikeri   Bilgisayarlı Tomografi   yeditepe biyomedikal   biyomedikal teknik servis   Medicine   Rontgen   rapidshare   Medikal Teknoloji Biyomedikal Biomedical Elektroni   recent developments   HASTABAŞI   kontroll   iki yıllıkların askerlik durumu   medikal serhat   service capabilities   ventilator   biotechnology   hastabaşı monitörü   biomedikal engineer   Polarografi Cihazı   organic solvents   tıbbi cihaz fuarı   myo askerlik durumu   sterilazyon   avantaj   biomedikal is   faz   enerji   lamak   nanoteknoloji nedir?   bilgisayarlar   kta   BİYOMEDİKAL MÜHENDİS   Elektronik   kangazi cihazi   analog   sized computers   olsun   paralel   protozoa   baskent biyomedikal   geli   indesign   power generators   hastabaşı mönitörü şeması   electrode   court decision   Medikal Lazerler   biyomedikal teknisyeni   biyomedikal cihaz teknolojisi nedir   arterial doppler   Dijital Steteskop   konvertor   PASC   biomedical sensors   biomedical applications   glass corrosion   bacterial strain   defibrilator   renkli doppler   management flow   recin   ultrasonografi   tibb   enormous growth   doktorlar   diyaliz cihazi   Acıbadem Hastanesi is   dopler   rezonans   biomedical image   behcet disease   dalgan   Hastabaşı monitör tamiri   c clark   clinical information systems   Ventilatör   biyomedkal is   standart   doku   Tomografide kanser riski   spektrofotometre   nanoscience   experienced professionals   performance specifications   mikro eliza   Nanoteknoloji Videoları   ac power   yeni bir   Devre Analizi   biyomedikal servis manueli   kangazı cihazı   extension cables   biyomedikal sozlugu   molecular imaging   ultrasound   kontrol sistemleri   radan   biyomedikal sirket   doppler   ethics   aberration   programlar   TIBBİ GÖRÜNTÜLEME   biyomedikal is arama   error codes   cerrahi   billable hours   medikal cihaz   biomedikal cihaz   DICOM NEDIR   molecule   dr lee   ameliyat   bakteri   elektronik devre   pankreas   Biyomedikal cihaz teknikerliği   MONİTÖRÜ   Yasin Doruk Cagan   ndan daha fazla   işlemsel Yukseltecler   atomic force microscope   medikal fuar   transduser   TIBBi CiHAZLARIN TEMEL KAVRAMLARI   ultrasonik   daha   puritan bennett   microbiologist   medikal ebook   processes   gebelik   m servis   tiroid   Elektroensefalografi   bbi   Nanoteknoloji Videolari   biyomedikal cihaz teknolojisi nedir?   abrasion   tıbbi cihaz onarım   nanotechnology   akdeniz biyomedikal   hemogram cihazi   information technology   radyografi Pozisyonlar   ba lam   tıbbi cihaz bakım   matris   Yavuz Nuri Ertas   Biomedical   pacemaker   physiologic data   kısa dönem askerlik   cochlear implant   ECG meter   character behavior   Pnömatik   biyomedikal ebook   istanbul biyomedikal   Tıpta Son   tansiyon   biyomedikal staj raporu   narak   dicom sunum   elektro   ba lay   service diagnostics   ophthalmic   Defibrator   antijen   Steteskop   anolog   atomic structure   kanm   biomedical engineers   Biyomedikal Cihazlar   commercialization   biyomedikal muhendisligi   Biomedical Engineering   biyomedikal fuar   Tıpta Son Yenilikler   self test   devre   Kadir Guler   biyomedikal kariyer   biyomedikal insan kaynaklari   Nanoteknoloji-Anadolu Üniversitesi   kamera   ingilizce   Hastabasi   vent   Otomatik Film Banyo Cihazı   piller   dicom   tsr   bedsite monitor   biotech   Sintigrafi   rmada   kimyasal madde   biyomedikal makale   tıbbi cihaz bakım onarım   Medikal Araçların Tanımı   mantar   hastal   temel elektronik   ethylene oxide sterilization   kalp   biomedikal teknikeri   bıtırme odevi   tibbi cihaz bakim   purkinje   krypton   biomedikal   frekans   medikal fuari   Radyoloji   kal   bedsite   image processing   medikal cihaz tamiri   biyomedikal turkiye   hepatit   input boxes   biyomedikal muhendisi   cristian doppler   biyomedikal bölümü   gerilim   Biyomedikal proje   DİCOM   ekg   analiz   kullan   notlar   enzim   larson   neonatal patients   biyomedikal iş   biyomedikal eleman   vapor density   biomedical research   tomografi   biyomedikal odev   biyomedikal muhendisligi nedir   dummies   leland   biyomedikal cihaz teknolojisi   insan kaynaklari   Fakoemilsifikasyon   tibbi cihaz onarim   investors business   contact   Biyomedikal   mamografi   biomedical materials   Biyomedikal Nedir   biyomedikal servis   angelous   Electronic Stethoscope   Ultrason   medical diagnostic tools   biyomedikal is   Acıbadem Hastanesi iş   membran   sanayi   kavu   qualified medical   biomedical technology and devices handbook   Triturus Modül Ayarları   m elektronik   approved products   anjiyo   sistemi   Yapay Sinir Ağları   hayati   kristal   bunu   english isbn   signals   healthcare knowledge   biomedical service manuel   HEART FAILURE   endoskopi   knowledge management   Dikey Geçiş Sistemi'nde değişiklik..   zamana   extrasystoles   hasta başı monitörleri   steve jobs   Lazerler   12v dc   Kan Sayım Cihazı   multilayer perceptron   helium neon   marmara biyomedikal   Debimetre   resistance temperature detectors   Nanoteknoloji   Işıkla Bilgi İletimi   biyomedikal fuarı   Acıbadem Hastanesi biyomedikal   benzer   budala   Acıbadem Hastanesi Biyomedikal Teknisyeni Arıyor   Cep Telefonlarının Elektromanyetik Etkileri   Gama Kamera   uploaded   medikal fuarı   dikey gecis   medikal   hammacher   polar molecule   common myths   elektrik elektronik   biyomedikal tez   tens   esnas   ritim   stent   İstanbul Üniversitesi   flowmetre   biyomedikal sirketleri   eleman   Defibrilatör   steren   vita x   ege biyomedikal   Biyomedikal Cihaz   Teknoloji   biyomedikal is ara   test c   Hastabaşı   Biyoteknoloji