| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Sektörden Haberler - Eleman - İş - Staj - Cihaz Alış Verişi :: Kariyer Panosu |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| "iş arıyorum" adlı bir köşe yazısı... | ||
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| Y@sin |
| ||
Biyomedikal Cihaz Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #65 Kayıt Tarihi: 08 Feb 06 saat: 03:28Üniversite:: Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Mesaj Sayısı: 225 2 kez 2 mesajda teşekür aldı | İş arıyorum!Üniversite mezunuyum, askerliğimi yaptım, Sağlığım yerinde. İş arıyorum. Hangi kapıyı çalsam, bir sebep-sonuç ilişkisi aranıyor nedense. Eğitimim yeterli, hayat konusunda tecrübeli sayılırım. Çağdaşım aydın bir Türk genciyim. Ülkeme ve ekmeğime sevdalıyım. Parti kollarıyla, özel kanallarla işim yok. Namuslu her insan gibi, çalışarak hayatıma kazanmak istiyorum.İş arıyorum. Önümde barikatlar, ardımda tarikatlar, Ayrıcalıklı sistemin mucitleri, müritleriyle birlikte bütün işleri kaparken bu ayrımcılık beni isyan ettiriyor. Partilerin adını kullanarak önüme geçenleri gördükçe çıldırıyorum. Adaletin adı kalmış. Partilerin namı yürümüş. Ülkenin nimetlerini birileri avcunun içine almış da, bizlerden intikam alıyor sanki. Ellerim çiçek kokuyor, barut değil. Bende bu ülkenin vatandaşıyım el değil. İş arıyorum. Kaç zamandır koruduğum umudumu yitirme noktasına geldim. Erkekçe ayakta durmanın heybetini bile, elimin tersiyle itme durumuna sürükleniyorum. Artık kendimi onaracak halim de kalmadı. Ciğerimi mi tüküreyim beni görmezlikten gelenlere? Ben elinden umutları bile alınmış bir insanım. Bendeki başkaldırıyı ayağa kaldıranlar,yaktıkları ormanda yanmayacaklarını mı sanıyor?İş arıyorum!Eğer ki, duyulmazsa sesim!Eğer ki bu ülkede tarikatçılar,parti rozeti taşıyanlar kolayca iş buluyor da, benim gibileri itekleniyorsa… buyurun! Artık kural dışıyım! Ve hazırım ölümün her çeşidine! Vurun! Ya da çıkın, erkekçe karşımda durun! Hakkı YALCIN Takvim gazetesi köşe yazarı(haksızlığın meydanlarında kırbaçlanan namuslu gençler adına) [ Düzenlendi 07 Jul 06 saat: 06:38 ] | ||
| Başa dön |
| ||
| ZEREN, Resul |
| ||
ZeReN![]() Kayıtlı Üye #263 Kayıt Tarihi: 29 Apr 06 saat: 15:26Üniversite:: KTÜ Mesaj Sayısı: 140 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Helal olsun güzel yazmış.Ne yazıkki acı gerçekler.Ya bazen düşünüyorum bu güzel ülkemi iyi şeylerle ne zaman anacağız ya.La korkum benim göremeyecek olmam değil, korkarım ki torunumda göremeyecek... | ||
| Başa dön |
| ||
| ZEREN, Resul |
| ||
ZeReN![]() Kayıtlı Üye #263 Kayıt Tarihi: 29 Apr 06 saat: 15:26Üniversite:: KTÜ Mesaj Sayısı: 140 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Buda başka bir örnek.Buda olanlardan bunalmış bir TÜRK insanı.İzlemenizi ISRARLA tavsiye ederim. 1152284239_263_FT864_istifa.pps | ||
| Başa dön |
| ||
| Y@sin |
| ||
Biyomedikal Cihaz Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #65 Kayıt Tarihi: 08 Feb 06 saat: 03:28Üniversite:: Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Mesaj Sayısı: 225 2 kez 2 mesajda teşekür aldı | evt türkiyedeki acı gerçekler resul kardeş... baksana işin gidişadında düzelecek gibi görünmüyorr... ama hepimize hayırlısı ne ise o olsun şu fani hayatta... | ||
| Başa dön |
| ||
| ZEREN, Resul |
| ||
ZeReN![]() Kayıtlı Üye #263 Kayıt Tarihi: 29 Apr 06 saat: 15:26Üniversite:: KTÜ Mesaj Sayısı: 140 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Sende haklısın Yasin.Herşeyin hayırlısını istemekten başka bişey gelmiyor elimizden.Hadi bakalım yine HERŞEYİN HAYIRLISI.Nede olsa alıştık hep HAYIR duymaya.İş istersin HAYIR bişey istersin HAYIR.Bence HERŞEYİN EVETLİSİ kulağa daha hoş geliyor:) | ||
| Başa dön |
| ||
| biyoserkan67 |
| ||
ögrenciiiii![]() Kayıtlı Üye #639 Kayıt Tarihi: 11 Oct 06 saat: 14:25Üniversite:: zonguldak karaelmas üniversitesi Mesaj Sayısı: 35 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | ''Önümde barikatlar, ardımda tarikatlar, Ayrıcalıklı sistemin mucitleri, müritleriyle birlikte bütün işleri kaparken bu ayrımcılık beni isyan ettiriyor. Partilerin adını kullanarak önüme geçenleri gördükçe çıldırıyorum. Adaletin adı kalmış.'' çok gördüm arkadaşlar partiçileri zonguldak gibi küçük bir yerde çok göze çarpıyorlar göğüslerini gere gere utanmadan sıkılmadan ınsanlara yukardan bakıyorlar,ne bizim günahımız onlara sorsanız bilirmiki İstiklal Marşımızın iki kıtasını,Çanakkale destanını bitiyoruz arkadaşlar.Saygılarımla... ***DaNieL aMoKaCHi*** | ||
| Başa dön |
| ||
| kafsinkaff |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #3564 Kayıt Tarihi: 31 May 09 saat: 02:36Üniversite:: ege üniversitesi Mesaj Sayısı: 4 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | aynen beni anlatmış | ||
| Başa dön |
| ||
| koraydilbaz |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #3769 Kayıt Tarihi: 16 Aug 09 saat: 12:24Üniversite:: akdeniz üni Mesaj Sayısı: 1 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Süper bir yazı | ||
| Başa dön |
| ||
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor