| Medikal Teknoloji Biyomedikal Biomedical Elektronik Nanoteknoloji Biyoteknoloji Mühendisliği :: Forum :: Sektörden Haberler - Eleman - İş - Staj - Cihaz Alış Verişi :: Kariyer Panosu |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| "iş arıyorum" adlı bir köşe yazısı... | ||
|
Moderatorler: Çağan Yasin , yavuznuri, Yıldıray, kadir, metkar
|
| Yazar | Mesaj | ||
| Y@sin |
| ||
| Biyomedikal Cihaz Teknikeri | İş arıyorum!Üniversite mezunuyum, askerliğimi yaptım, Sağlığım yerinde. İş arıyorum. Hangi kapıyı çalsam, bir sebep-sonuç ilişkisi aranıyor nedense. Eğitimim yeterli, hayat konusunda tecrübeli sayılırım. Çağdaşım aydın bir Türk genciyim. Ülkeme ve ekmeğime sevdalıyım. Parti kollarıyla, özel kanallarla işim yok. Namuslu her insan gibi, çalışarak hayatıma kazanmak istiyorum.İş arıyorum. Önümde barikatlar, ardımda tarikatlar, Ayrıcalıklı sistemin mucitleri, müritleriyle birlikte bütün işleri kaparken bu ayrımcılık beni isyan ettiriyor. Partilerin adını kullanarak önüme geçenleri gördükçe çıldırıyorum. Adaletin adı kalmış. Partilerin namı yürümüş. Ülkenin nimetlerini birileri avcunun içine almış da, bizlerden intikam alıyor sanki. Ellerim çiçek kokuyor, barut değil. Bende bu ülkenin vatandaşıyım el değil. İş arıyorum. Kaç zamandır koruduğum umudumu yitirme noktasına geldim. Erkekçe ayakta durmanın heybetini bile, elimin tersiyle itme durumuna sürükleniyorum. Artık kendimi onaracak halim de kalmadı. Ciğerimi mi tüküreyim beni görmezlikten gelenlere? Ben elinden umutları bile alınmış bir insanım. Bendeki başkaldırıyı ayağa kaldıranlar,yaktıkları ormanda yanmayacaklarını mı sanıyor?İş arıyorum!Eğer ki, duyulmazsa sesim!Eğer ki bu ülkede tarikatçılar,parti rozeti taşıyanlar kolayca iş buluyor da, benim gibileri itekleniyorsa… buyurun! Artık kural dışıyım! Ve hazırım ölümün her çeşidine! Vurun! Ya da çıkın, erkekçe karşımda durun! Hakkı YALCIN Takvim gazetesi köşe yazarı(haksızlığın meydanlarında kırbaçlanan namuslu gençler adına) [ Düzenlendi 07 Tem 06 saat: 06:38 ] info:yasin | ||
| Başa dön |
| ||
| ZEREN, Resul |
| ||
| ZeReN | Helal olsun güzel yazmış.Ne yazıkki acı gerçekler.Ya bazen düşünüyorum bu güzel ülkemi iyi şeylerle ne zaman anacağız ya.La korkum benim göremeyecek olmam değil, korkarım ki torunumda göremeyecek... Herşey paylaşıldıkça azalır. Paylaşıldıkça artan tek şey BİLGİdir. | ||
| Başa dön |
| ||
| ZEREN, Resul |
| ||
| ZeReN | Buda başka bir örnek.Buda olanlardan bunalmış bir TÜRK insanı.İzlemenizi ISRARLA tavsiye ederim. 1152284239_263_FT864_istifa.pps Herşey paylaşıldıkça azalır. Paylaşıldıkça artan tek şey BİLGİdir. | ||
| Başa dön |
| ||
| Y@sin |
| ||
| Biyomedikal Cihaz Teknikeri | evt türkiyedeki acı gerçekler resul kardeş... baksana işin gidişadında düzelecek gibi görünmüyorr... ama hepimize hayırlısı ne ise o olsun şu fani hayatta... info:yasin | ||
| Başa dön |
| ||
| ZEREN, Resul |
| ||
| ZeReN | Sende haklısın Yasin.Herşeyin hayırlısını istemekten başka bişey gelmiyor elimizden.Hadi bakalım yine HERŞEYİN HAYIRLISI.Nede olsa alıştık hep HAYIR duymaya.İş istersin HAYIR bişey istersin HAYIR.Bence HERŞEYİN EVETLİSİ kulağa daha hoş geliyor:) Herşey paylaşıldıkça azalır. Paylaşıldıkça artan tek şey BİLGİdir. | ||
| Başa dön |
| ||

Herkese bol kazanclı gunler...