| Medikal Teknoloji Biyomedikal Biomedical Elektronik Nanoteknoloji Biyoteknoloji Mühendisliği :: Forum :: Biyomedikal :: Proje Tasarım Grupları |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| similatörler | ||
| Sayfaya git >> | |
|
Moderatorler: Çağan, yavuznuri, kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| zilog |
| ||
teknisyen![]() Kayıtlı Üye #105 Kayıt Tarihi: 07 Mar 06 saat: 02:57Üniversite:: yenimahalle end. meslek lisesi- Mesaj Sayısı: 113 2 kez 2 mesajda teşekür aldı | arkadaşlar öncelikle güzel bir site onu belirteyim ve bu siteyi keşfettigim için mutluyum ben kısaca elektronik biyomedikal teknisyeniyim yani agırlık olrak biyomedikal cihazların tamiri ile ugraşıyorum tamir konusunda her türlü bilgi paylaşımına açıgım konuyu nereye açacagımı bilmedigim için buraya açtım dilerim dogru yerdir medika cihazların tamir ve kalibrasyon işlemleri sırasında sıkca karşılaştıgımız sorunlardan biri similasyanlar derlerya alet yapar el övünür ben internet ortamında bay bi araştırma yaptım similasyon cihazları iele ilgili fakat araştırmalrım sonucunda similasyon cihazlarının devre şemalarını v.s internette bulamadým sizlerden istegim elinde similasyon cihazlarýnýn devre þemalarý dökümanlarý olan arkadaþlar var ise burada veya bir paylaþým sitesine upload etmesi mesela ecg similatörü gibi spo2 gibi nbp gibi vs. vs. þimdiden çok teþekkürler yardýmcý olabilecegim her konu için burdayým sevgiyle kalýn [ Düzenlendi 07 Mar 06 saat: 06:07 ] | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Ara 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 913 25 kez 24 mesajda teşekür aldı | tam olarak hangi cihazın ne simülasyonunu aradığını belirtirsen belki yardımcı olabiliriz BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| zilog |
| ||
teknisyen![]() Kayıtlı Üye #105 Kayıt Tarihi: 07 Mar 06 saat: 02:57Üniversite:: yenimahalle end. meslek lisesi- Mesaj Sayısı: 113 2 kez 2 mesajda teşekür aldı | yavuznuri kardeşim ekg similatörü arıyorum devre şemasını elinde varmı yada elinde olan similatörlerin devre şemalarýný paylaşabilirden bizlerle sevinirim şimdiden teşekkür ederim [ Düzenlendi 13 Mar 06 saat: 03:03 ] | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Ara 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 913 25 kez 24 mesajda teşekür aldı | senin istediğin türden bir döküman bende mevcut değil ama Hollandalı bilim adamlarının geliştirdiği ekg simülasyon programı var, senin doğrudan işine yaramayabilir ama diğer arkadaşlar işine yarayabilir... BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| zilog |
| ||
teknisyen![]() Kayıtlı Üye #105 Kayıt Tarihi: 07 Mar 06 saat: 02:57Üniversite:: yenimahalle end. meslek lisesi- Mesaj Sayısı: 113 2 kez 2 mesajda teşekür aldı | program elınde var ıse ınceleyebılırmıyım bıyere upload edebılırmısın kolay gelsın | ||
| Başa dön |
| ||
| Y@sin |
| ||
Biyomedikal Cihaz Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #65 Kayıt Tarihi: 08 Şub 06 saat: 03:28Üniversite:: Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Mesaj Sayısı: 218 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | ne similasyonu arıyosun ? ben yardımcı olabilirim elimde EKG EMG EEG ile ilgili bi takım similatörler var fakat biraz maliyetli elktronik devreleri kendin pekiştiriyosun? | ||
| Başa dön |
| ||
| zilog |
| ||
teknisyen![]() Kayıtlı Üye #105 Kayıt Tarihi: 07 Mar 06 saat: 02:57Üniversite:: yenimahalle end. meslek lisesi- Mesaj Sayısı: 113 2 kez 2 mesajda teşekür aldı | yasin kardeşim üçünüde alabilirim devre şemalrını pekiştirmesi yapması kolay ben hallederim yeterki devre şeması bulunsun üstadımkoybilecegin bi yer var ise yani upload edebilirsen ben ordan indireyim sana zahmet olmassa teşekkür ederim | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Ara 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 913 25 kez 24 mesajda teşekür aldı | ne demek bi yer varsa zilog böyle laf mı olur bu site ne güne duruyor BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| zilog |
| ||
teknisyen![]() Kayıtlı Üye #105 Kayıt Tarihi: 07 Mar 06 saat: 02:57Üniversite:: yenimahalle end. meslek lisesi- Mesaj Sayısı: 113 2 kez 2 mesajda teşekür aldı | yasın kardesim yanlıs anladın sıte ıcerısınde upload edebılecegın yer varsa demek ıstedım o bakımdan ustadım yanlıs alasıldım | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Ara 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 913 25 kez 24 mesajda teşekür aldı | yasin değil yavuznuri BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Ara 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 913 25 kez 24 mesajda teşekür aldı | siteye koyma konusunda pürüzler çıktı, http://rapidshare.de/files/15579780/ecgsimw12.exe.html bu linkten bahsettiğim ekg simülaston programını indirebilirsiniz, kıymetini bilin programın (Hollandalı bilim adamları üretti bunu) anlamazsınız help i kullanın BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| Çağan |
| ||
Site Kurucusu Disconnectus erectus![]() ![]() Kayıtlı Üye #1 Kayıt Tarihi: 04 Ara 05 saat: 12:18Üniversite:: Marmara Üniversitesi Mesaj Sayısı: 577 21 kez 20 mesajda teşekür aldı | Yavuz nuri arkadşımızın bizimle paylaştığı programın sitedeki yansı adresi http://www.cagan.org/request63.html [ Düzenlendi 15 Mar 06 saat: 13:50 ] | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Ara 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 913 25 kez 24 mesajda teşekür aldı | arkadaşlar döküman siteye uhuru tarafından upload edildi linki verdiğim yerde silinebilme ihtimali gözönüne alınarak hayırlı olsun BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| Çağan |
| ||
Site Kurucusu Disconnectus erectus![]() ![]() Kayıtlı Üye #1 Kayıt Tarihi: 04 Ara 05 saat: 12:18Üniversite:: Marmara Üniversitesi Mesaj Sayısı: 577 21 kez 20 mesajda teşekür aldı | Ekg similator devresi açıklama ibranice ama sema devre elemanlarının ne oldugu anlasılıyor baskı devrede mevcut. Pdf dosyası: http://www.cagan.org/request64.html Şemanın bulundugu adres: http://www.cewmedia.com/ [ Düzenlendi 15 Mar 06 saat: 13:56 ] | ||
| Başa dön |
| ||
| Y@sin |
| ||
Biyomedikal Cihaz Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #65 Kayıt Tarihi: 08 Şub 06 saat: 03:28Üniversite:: Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Mesaj Sayısı: 218 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | kardeş biz seninle msnde görüselim su an dersim var hadi grszmek üzere ekle beni listene... ben sana atarım devre şemalarını... şu an yoğunum hadi grszmek üzere... | ||
| Başa dön |
| ||
| Sayfaya git >> | |
:yat):yat):yat):yat)

yasın kardesim yanlıs anladın sıte ıcerısınde upload edebılecegın yer varsa demek ıstedım o bakımdan ustadım yanlıs alasıldım