| Medikal Teknoloji Biyomedikal Biomedical Elektronik Nanoteknoloji Biyoteknoloji Mühendisliği :: Forum :: Biyomedikal :: Proje Tasarım Grupları |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| similatörler | ||
| Sayfaya git >> | |
|
Moderatorler: Çağan, yavuznuri, kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| zilog |
| ||
| teknisyen | arkadaşlar öncelikle güzel bir site onu belirteyim ve bu siteyi keşfettigim için mutluyum ben kısaca elektronik biyomedikal teknisyeniyim yani agırlık olrak biyomedikal cihazların tamiri ile ugraşıyorum tamir konusunda her türlü bilgi paylaşımına açıgım konuyu nereye açacagımı bilmedigim için buraya açtım dilerim dogru yerdir medika cihazların tamir ve kalibrasyon işlemleri sırasında sıkca karşılaştıgımız sorunlardan biri similasyanlar derlerya alet yapar el övünür ben internet ortamında bay bi araştırma yaptım similasyon cihazları iele ilgili fakat araştırmalrım sonucunda similasyon cihazlarının devre şemalarını v.s internette bulamadým sizlerden istegim elinde similasyon cihazlarýnýn devre þemalarý dökümanlarý olan arkadaþlar var ise burada veya bir paylaþým sitesine upload etmesi mesela ecg similatörü gibi spo2 gibi nbp gibi vs. vs. þimdiden çok teþekkürler yardýmcý olabilecegim her konu için burdayým sevgiyle kalýn [ Düzenlendi 07 Mar 06 saat: 06:07 ] | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
| Site Ana Yöneticisi | tam olarak hangi cihazın ne simülasyonunu aradığını belirtirsen belki yardımcı olabiliriz BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| zilog |
| ||
| teknisyen | yavuznuri kardeşim ekg similatörü arıyorum devre şemasını elinde varmı yada elinde olan similatörlerin devre şemalarýný paylaşabilirden bizlerle sevinirim şimdiden teşekkür ederim [ Düzenlendi 13 Mar 06 saat: 03:03 ] | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
| Site Ana Yöneticisi | senin istediğin türden bir döküman bende mevcut değil ama Hollandalı bilim adamlarının geliştirdiği ekg simülasyon programı var, senin doğrudan işine yaramayabilir ama diğer arkadaşlar işine yarayabilir... BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| zilog |
| ||
| teknisyen | program elınde var ıse ınceleyebılırmıyım bıyere upload edebılırmısın kolay gelsın | ||
| Başa dön |
| ||
| Y@sin |
| ||
| Biyomedikal Cihaz Teknikeri | ne similasyonu arıyosun ? ben yardımcı olabilirim elimde EKG EMG EEG ile ilgili bi takım similatörler var fakat biraz maliyetli elktronik devreleri kendin pekiştiriyosun? | ||
| Başa dön |
| ||
| zilog |
| ||
| teknisyen | yasin kardeşim üçünüde alabilirim devre şemalrını pekiştirmesi yapması kolay ben hallederim yeterki devre şeması bulunsun üstadımkoybilecegin bi yer var ise yani upload edebilirsen ben ordan indireyim sana zahmet olmassa teşekkür ederim | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
| Site Ana Yöneticisi | ne demek bi yer varsa zilog böyle laf mı olur bu site ne güne duruyor BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| zilog |
| ||
| teknisyen | yasın kardesim yanlıs anladın sıte ıcerısınde upload edebılecegın yer varsa demek ıstedım o bakımdan ustadım yanlıs alasıldım | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
| Site Ana Yöneticisi | yasin değil yavuznuri BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
| Site Ana Yöneticisi | siteye koyma konusunda pürüzler çıktı, http://rapidshare.de/files/15579780/ecgsimw12.exe.html bu linkten bahsettiğim ekg simülaston programını indirebilirsiniz, kıymetini bilin programın (Hollandalı bilim adamları üretti bunu) anlamazsınız help i kullanın BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| Çağan |
| ||
| Site Kurucusu Disconnectus erectus | Yavuz nuri arkadşımızın bizimle paylaştığı programın sitedeki yansı adresi http://www.cagan.org/request63.html [ Düzenlendi 15 Mar 06 saat: 13:50 ] | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
| Site Ana Yöneticisi | arkadaşlar döküman siteye uhuru tarafından upload edildi linki verdiğim yerde silinebilme ihtimali gözönüne alınarak hayırlı olsun BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| Çağan |
| ||
| Site Kurucusu Disconnectus erectus | Ekg similator devresi açıklama ibranice ama sema devre elemanlarının ne oldugu anlasılıyor baskı devrede mevcut. Pdf dosyası: http://www.cagan.org/request64.html Şemanın bulundugu adres: http://www.cewmedia.com/ [ Düzenlendi 15 Mar 06 saat: 13:56 ] | ||
| Başa dön |
| ||
| Y@sin |
| ||
| Biyomedikal Cihaz Teknikeri | kardeş biz seninle msnde görüselim su an dersim var hadi grszmek üzere ekle beni listene... ben sana atarım devre şemalarını... şu an yoğunum hadi grszmek üzere... | ||
| Başa dön |
| ||
| Sayfaya git >> | |

yasın kardesim yanlıs anladın sıte ıcerısınde upload edebılecegın yer varsa demek ıstedım o bakımdan ustadım yanlıs alasıldım