| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Biyomedikal :: Proje Tasarım Grupları |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| similatörler | ||
| Sayfaya git << | |
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| bünyaz |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #552 Kayıt Tarihi: 19 Eyl 06 saat: 16:04Üniversite:: EGE ÜNİVERSİTESİ Mesaj Sayısı: 70 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | arkadaşlar bombayı yine ben patlatıyorum elimde hazır olarak stimilatör bitirme projesi var.kendi arşivimde buldum 1.5 senelik çeşitli düzenlemeleri yaptıktan sonra enkısa zaman da paylaşacağıma emin olabilirsiniz.![]() şimdilik resimle idare edin ![]() http://img168.imageshack.us/img168/9862/stimlatrpc1.jpg bünyaz™ | ||
| Başa dön |
| ||
| bünyaz |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #552 Kayıt Tarihi: 19 Eyl 06 saat: 16:04Üniversite:: EGE ÜNİVERSİTESİ Mesaj Sayısı: 70 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | konuyla ne alaka demeyin proje tarafından bağlantılı:) bünyaz™ | ||
| Başa dön |
| ||
| demirci |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #523 Kayıt Tarihi: 07 Eyl 06 saat: 14:45Üniversite:: fırat üniversitesi Mesaj Sayısı: 43 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | bünyaz selamlar. teknomerkez linkinde 4521 entegresinin işlevi var. yüce google sadece bunu buldu türkiye sayfalarında. bilgi olsun diye verdim. diğer dökümanlar uhuruya gitti uygun görürse arşiv de yayınlar. gelelim senin simülatöre. dökümanları biraz dolaşsaydın keşke. senin gösterdigiğin o cihaz tens cihazı diye biliyorum. biyomedikal-biyo mediakl cihazlar sayfasında 5. yada 6. sayfa tens diye verimiş o bahsettiğin tez ile birlikte. bi bak bakalım. milleti simülatör diye yanlış yönlendirmeyelim sonra. | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Ara 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 921 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | demirci simulator pdf dökümanları göndermişsin hatta birisi İbranice ama bunu nasıl kullanacaz yani esas program olmadan o yok mu BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| demirci |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #523 Kayıt Tarihi: 07 Eyl 06 saat: 14:45Üniversite:: fırat üniversitesi Mesaj Sayısı: 43 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | program yok. zaten bende bunalrı bir arkadaştan aldım. programın anlatımı var. dökümanın içinde programa ait pencere resimleri var. resimlerden programın ismini bi aratmak lazım yüce google da. belki bulunabilir. diğeride basit bir simülatör yapımına ait döküman sanırım o zilog alazım bulmadıysa tabiki. | ||
| Başa dön |
| ||
| demirci |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #523 Kayıt Tarihi: 07 Eyl 06 saat: 14:45Üniversite:: fırat üniversitesi Mesaj Sayısı: 43 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | arkadaşlar download linkine ulaştım sonunda programın. uhuru ikisini aynı konuymuş gibi vermiş ama daha önce gönderdiğim simülatörle ilgili belgeler birbirinden bağımsız. kullanımı anlatılan simülasyon programının demosu http://www.meigaoyi.com/english/download/download1.htm linkinde mevcut (Multifunction PC-ECG Software Ver2.0 Gold Demo) bizim download arşivinide eklendi. diğeri ise basit bir simülatör devre uygulaması. ikisi birbirinden ayrı konular. bilgilerinize. | ||
| Başa dön |
| ||
| Bariş |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #4412 Kayıt Tarihi: 05 Nis 10 saat: 13:59Üniversite:: iü Mesaj Sayısı: 2 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | arakdslar siteler problemli sanırım birance olanı dısındakilerden bilgi alamıyorum.. yavuznuri bey sizden elinizdeki devrenin yeni bir linkini rica edebilirmiyim sitede download sınırıwar sanırım =( öğrenmek için istemek yeter.. | ||
| Başa dön |
| ||
| Sayfaya git << | |

elimde hazır olarak stimilatör bitirme projesi var.kendi arşivimde buldum 1.5 senelik çeşitli düzenlemeleri yaptıktan sonra enkısa zaman da paylaşacağıma emin olabilirsiniz.