| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Biyomedikal :: Proje Tasarım Grupları |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| similatörler | ||
| Sayfaya git << >> | |
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| zilog |
| ||
teknisyen![]() Kayıtlı Üye #105 Kayıt Tarihi: 07 Mar 06 saat: 02:57Üniversite:: yenimahalle end. meslek lisesi- Mesaj Sayısı: 117 3 kez 3 mesajda teşekür aldı | yavuz ve uhuru üstadalrıma yardımlarından ve paylaşımlarından dolayı teşekkür ederim yavuz üsatdım simülatör programın güzel fakat çözemedigim konu şuı sanırım sen kullanıyorsun bu programı bu programın bilgisayr çışı varmı yani port çıkışları varmı mesela ben bu programı bi diz üstü bilgisaya ra yükleyip her hangi bi hastanede ecg yada hasta başı monıtorlerinin testinde kullanmak istesem bunu nasıl yapacagım anlatmak istedigim bilgisayrdan lead çıkışları varmı bu konuda yardımcı olursan sevinirim program harika uhuru üstadım pes dogrusu sen bu simülatörü ibranice siteden bulup almışsın ya valla tebrik ederim iyi bulmuşsun | ||
| Başa dön |
| ||
| zilog |
| ||
teknisyen![]() Kayıtlı Üye #105 Kayıt Tarihi: 07 Mar 06 saat: 02:57Üniversite:: yenimahalle end. meslek lisesi- Mesaj Sayısı: 117 3 kez 3 mesajda teşekür aldı | yasin üstadım mesajın banamı nalyamadım eger banaysa msn nı göremedim benim msn yi vereyim omerkurt2002©hotmail.com herkes ekleyebilir | ||
| Başa dön |
| ||
| Yasin Çağan |
| ||
Site Kurucusu![]() ![]() Kayıtlı Üye #1 Kayıt Tarihi: 04 Dec 05 saat: 12:18Üniversite:: Marmara Üniversitesi - Anadolu Üniversitesi Mesaj Sayısı: 579 21 kez 20 mesajda teşekür aldı | yasin banada mail atarsan siteye eklerim 2mb altında ise sende siteye ekleyebilirsin. | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | zilog upload ettiğim ecg simülasyon programında benim bildiğim dışarıdan bir veri alıp işleme özelliği yok zaten çyle programları kolay kolay bulacağını sanmıyorum , paralıdır onlar kanımca ama sen yine de help i oku belki bir kelime görürsün sana değişik bir açılım getirir,program hoşuna gittiyse ne ala bu arada seni tebrik ederim sitede aktif olarak bulunuyorsun birçokları gibi sadece download yapmayıp upload yapıp forumu takip ediyorsun, teşekkürler BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| Y@sin |
| ||
Biyomedikal Cihaz Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #65 Kayıt Tarihi: 08 Feb 06 saat: 03:28Üniversite:: Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Mesaj Sayısı: 225 2 kez 2 mesajda teşekür aldı | o yavuz ben yasin sitede de ilde kişisel atayım ben sana ok siteye sonra eklenecek düzenlenmesi lazım | ||
| Başa dön |
| ||
| zilog |
| ||
teknisyen![]() Kayıtlı Üye #105 Kayıt Tarihi: 07 Mar 06 saat: 02:57Üniversite:: yenimahalle end. meslek lisesi- Mesaj Sayısı: 117 3 kez 3 mesajda teşekür aldı | meslegimiz mekikal degilmi ohalde bulunacagımız ve paylaşacagımız yer burası bence | ||
| Başa dön |
| ||
| Mithat |
| ||
| Misafir | arkadaşlar bitirme projesi için biyomedikal devresi arıyorum elinde olan varsa benible paylaşırsanız memnun olurum..mithatsayiner©mynet.com | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | arkadaşım biyomedikal devre ama ne alanda biraz açıklarmısın siteyi iyi incele bağlantılar kısmını özellikle [ Düzenlendi 27 Mar 06 saat: 04:09 ] BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| Yasin Çağan |
| ||
Site Kurucusu![]() ![]() Kayıtlı Üye #1 Kayıt Tarihi: 04 Dec 05 saat: 12:18Üniversite:: Marmara Üniversitesi - Anadolu Üniversitesi Mesaj Sayısı: 579 21 kez 20 mesajda teşekür aldı | siteyi biraz daha gezer yada arama yaparsan bulucaksın bircok devre var sitede. | ||
| Başa dön |
| ||
| demirci |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #523 Kayıt Tarihi: 07 Sep 06 saat: 14:45Üniversite:: fırat üniversitesi Mesaj Sayısı: 43 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | zilog arkadaşım, konuya biraz geç dahil oldum ama elimde hem ekg simülatörünün kendisi hemde yazılımı var. K&H tayvan malı. işini görürse not bırak. | ||
| Başa dön |
| ||
| zilog |
| ||
teknisyen![]() Kayıtlı Üye #105 Kayıt Tarihi: 07 Mar 06 saat: 02:57Üniversite:: yenimahalle end. meslek lisesi- Mesaj Sayısı: 117 3 kez 3 mesajda teşekür aldı | demirci kardeşim hoş geldin aramıza elindeki dökümanları site içerinde yayınlarsan sevinirim ihtiyacı olan arkadaşlarde istifade eder teşekkür ederim | ||
| Başa dön |
| ||
| ekisper |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #546 Kayıt Tarihi: 18 Sep 06 saat: 13:18Üniversite:: Yıldız Teknik Üniversitesi Mesaj Sayısı: 3 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | arkadaşlar merhaba siteye yeni kayıt oldum. forumlarda sizlerin yazılarını okuduğumda baya ilgimi çektiğini söylemeliyim. ben bu dönem proje ve bitirme tezi olarak wireless ekg cihazı projesi aldım. fakat öncelikle ekg cihazının tasarımını ve çalışma prensibini bilmeliyim. bana bu konuda ellerinde döküman şemalar ve programları olan kişilerden yardımlarını bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim. | ||
| Başa dön |
| ||
| demirci |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #523 Kayıt Tarihi: 07 Sep 06 saat: 14:45Üniversite:: fırat üniversitesi Mesaj Sayısı: 43 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | zilog ve diğer arkadaşlar.bazı sağlık problemleri ve işlerin yoğunluğundan dolayı halen simülasyon programını yükleyemedim. bu arada simülatörün kapağını açmayı nihayet başardım ) ama entegre ve diğer aktif malzemelerin üzeri kazınmış. yani cihaz tayvanlı kardeşler tarafından isimsizleştirilmiş. devre şeması mevcut edğil. en kısa zamanda programı upload edicem. saygılar. | ||
| Başa dön |
| ||
| demirci |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #523 Kayıt Tarihi: 07 Sep 06 saat: 14:45Üniversite:: fırat üniversitesi Mesaj Sayısı: 43 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | zilog kardeşim. benim simülatörü değilde bahsedilen israil menşeli sitedeki (zannedersem bu olması lazım site ibranice olduğu için devre şemasını göremedim bulamadım. biyomedikal öğretmeni bir arkadaşımdan aldım belgeleri. sanırım aynısı) ecg simülatörünün devre şemasını siteye ekledim. uhuru baktıktan sonra yayınlar sanırım. basit bir yapı. 4521 ve 4017 entegresiyle adam işi bitirmiş. 4521 entegresi dijital frekans bölücü entegresi. devreyi çözmeye çalışıyorum http://www.teknomerkez.net/makale.asp?konu=141 . sanırım kitapda da kullanıcam. inşallah işini görür. saygılar... [ Düzenlendi 11 Oct 06 saat: 16:29 ] | ||
| Başa dön |
| ||
| bünyaz |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #552 Kayıt Tarihi: 19 Sep 06 saat: 16:04Üniversite:: EGE ÜNİVERSİTESİ Mesaj Sayısı: 70 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | demirci abi kafama takıldı ben linkteki siteye girdim de bu devrenin stimilatörle bağlantsı ne acaba? devreyi inceledim birde proteus ta similasyonunu yaptım girilen değeri displayda gösteriyor. aydınlatırsan sevinirim http://img168.imageshack.us/img168/5669/devresa8.jpg bünyaz™ | ||
| Başa dön |
| ||
| Sayfaya git << >> | |
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor