| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Sektörden Haberler - Eleman - İş - Staj - Cihaz Alış Verişi :: Sektörden Haberler |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| [anket] YENİ MEZUNLAR NE DURUMDA | ||
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| rasim yildirim |
| ||
ryildirim03![]() Kayıtlı Üye #136 Kayıt Tarihi: 12 Mar 06 saat: 07:52Üniversite:: 9 eylül Mesaj Sayısı: 265 10 kez 10 mesajda teşekür aldı | Arkadaşlar yeni mezunların durumuna üzülerek belirtmek istiyorum ki %80 hiçbirşey öğrenmeden mezun oluyor. zaman zaman yaptığımız çeşitli firmalar için eleman arayışlarında yapılan başvurularda ve görüşmelerde bu çocuklar acaba okulun bahçesinde mi oturup mezun oldular yada bunlara bişey mi öğretilmedi diyorum kendi kendime. cv doldurmaktan anlamayan alt üst ilişkisini bilmeyen gerekli olan teknik ve mesleki bilgilerden haiz olamadan mezunlar yetişiyor gibi bir izlenim var artık bende şu ana kadar benim tespit ettiğim eksiklikler. * sektörde başlangıçta çok para kazanacağı umudu olanlar. * İngilizcesini yeteri seviye geliştirememişler. * sektörle hiç alakası olmayıp rastgele bölümü seçenler vb. biçok şey gerçekten işiniz zor arkadaşlar ve bu kriz ortamında kimsenin bu nitelikleri taşımayan elemanları şirketinde oturtacağı bir sandelye yada masa ve konum yok kendinizi 2 yılda ne kadar iyi geliştirebilirseniz o kadar iyi olacaktır sizin için mezuniyet sonrasında. herkese başarılar [ Düzenlendi 26 Mar 11 saat: 08:36 ] | ||
| Başa dön |
| ||
| ENDER_MEDICAL |
| ||
Biyomedikal Mühendisi![]() Kayıtlı Üye #1508 Kayıt Tarihi: 14 May 07 saat: 14:51Üniversite:: Yeditepe Üniversitesi Mesaj Sayısı: 4 2 kez 1 mesajda teşekür aldı | Sabır eksiği olan arkadaşlarımıza malesef çok para kazanma umudu da eklenince birde üzerine ingilizce dilini kullanarak son gelişmeleri takip yapamamayıda katarsak ortaya çok güzel bir yeni mezun profili çıkıyor. [ Düzenlendi 03 May 11 saat: 13:14 ] | ||
| Başa dön |
| ||
| Y@sin |
| ||
Biyomedikal Cihaz Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #65 Kayıt Tarihi: 08 Feb 06 saat: 03:28Üniversite:: Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Mesaj Sayısı: 225 2 kez 2 mesajda teşekür aldı | Medikalde herşey bir bütün denge meselesi aynı gözler gibi. Nörofizyolıjik açıdan bakarsak rasim kardeşim biyomedikalde ingilizcenve devre şeması okuman yoksa dengen bozulabilir aynı gözler gibi. Nörofizyolojik açıdan kastım: gözleriniz açık tek ayak üzerinde durun çok rahat durabilirsin. ama aynı şeyi gözleriniz kapalı iken yapmak mümkün değildir. Medikal sektörde buna benzerlik göstermektedir [ Düzenlendi 15 Jun 11 saat: 02:43 ] | ||
| Başa dön |
| ||
| Yıldıray |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #443 Kayıt Tarihi: 04 Aug 06 saat: 10:35Üniversite:: İstanbul Üniversitesi Mesaj Sayısı: 151 12 kez 11 mesajda teşekür aldı | Nokta atışı tespitler olmuş hakikaten,birebir özet...İstisnalar var fakat genel görünüm bu.Tebrikler.. Bilkent Üniversitesi Ulusal Manyetik Rezonans Araştırma Merkezi - UMRAM Mail : yildiray©yahoo.com / ygokhalk©bilkent.edu.tr Tlf : 5358803209 | ||
| Başa dön |
| ||
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor