| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Biyomedikal :: Biyomedikal-Medikal Elektronik Devre Şemaları |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| Medikal Şema-Acil | ||
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| mert_ |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #5120 Kayıt Tarihi: 10 Jan 11 saat: 03:33Üniversite:: Marmara Mesaj Sayısı: 3 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Selamlar Benim proje ödevi icin dijital tansiyon aleti Puls oksimetre nefes ritmi ölçer Ups elektrot test devresii ECG Flowmetre spektrofometre Enjektomat Partikül Sayıcı devrelerinden 1 tanesini Proteus ile cizilmis seması gerekmekte.Lütfen Acil yardım.Bu dersi verirsem mezun olacağım. | ||
| Başa dön |
| ||
| Kadir |
| ||
Site Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #787 Kayıt Tarihi: 02 Dec 06 saat: 04:41Üniversite:: Gazi Üniversitesi Mesaj Sayısı: 425 25 kez 21 mesajda teşekür aldı | merhabalar sitede bağlantılar kısmından yabancı sitelerde arama yaparak bu istediğin cihazların devre şemalarını bulabilirsin... kolay gelsin.. "EVERYTHING FOR BIOMEDICAL" Gazi Üniversitesi Elektronik Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi | ||
| Başa dön |
| ||
| mert_ |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #5120 Kayıt Tarihi: 10 Jan 11 saat: 03:33Üniversite:: Marmara Mesaj Sayısı: 3 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | oraya baktım fakat birazcık karmaşık hic birsey anlayamadım...:( | ||
| Başa dön |
| ||
| Kadir |
| ||
Site Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #787 Kayıt Tarihi: 02 Dec 06 saat: 04:41Üniversite:: Gazi Üniversitesi Mesaj Sayısı: 425 25 kez 21 mesajda teşekür aldı | ingilizce evet istersen google ın çevirisini kullanarak sayfanın çevirisini yaptırabilirsin.. "EVERYTHING FOR BIOMEDICAL" Gazi Üniversitesi Elektronik Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi | ||
| Başa dön |
| ||
| mert_ |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #5120 Kayıt Tarihi: 10 Jan 11 saat: 03:33Üniversite:: Marmara Mesaj Sayısı: 3 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | söyle bir derdim PS-2506 transistor ama Proteusta böyle bir devre elemanı yok.Peki onun yerine ne kullanabiliriz?? Vendor NEC Category Isolators Voltage - Isolation 5000Vrms Input Type AC, DC Output Type Darlington Current - Output / Channel 200mA Voltage - Output 40V Vce Saturation (Max) 1V Current Transfer Ratio (Min) 200% @ 1mA Mounting Type Through Hole Package / Case 4-DIP Packaging Tube Lead Free Status Contains Lead RoHS Status RoHS Non-Compliant Other Names PS2506 1 PS25061 | ||
| Başa dön |
| ||
| Kadir |
| ||
Site Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #787 Kayıt Tarihi: 02 Dec 06 saat: 04:41Üniversite:: Gazi Üniversitesi Mesaj Sayısı: 425 25 kez 21 mesajda teşekür aldı | ps2506-1 transistör değil dikkatli ara kütüphanesinde.8 pinli bir entegre olarak geçiyor... kolay gelsin.. [ Düzenlendi 12 Jan 11 saat: 17:29 ] "EVERYTHING FOR BIOMEDICAL" Gazi Üniversitesi Elektronik Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi | ||
| Başa dön |
| ||
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor