| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Biyomedikal :: Biyomedikal-Medikal Elektronik Devre Şemaları |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| Bi proje Arıyorum?? | ||
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| Şahin |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #4874 Kayıt Tarihi: 04 Oct 10 saat: 08:28Üniversite:: Süleyman Demirel Üniversitesi Mesaj Sayısı: 2 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Merhaba arkadaşlar ben biyomedikal 2. sınıfta okuyorum sitenizi netten buldum çok güzel yararlı bi site yapmışsınız yapanlara öncelikle tşk ederim. Fakat ben bi devre arıyorum herhangi bir devre medikalle alakalı tabiki 47 tane konu var bununla alakalı fakat ben hepsini göremiyorum neden acaba bana yardımcı olurmusnuz? bide ne tür bi devre yapabilirim o konudada görüşlerinizi istiyorum ?? | ||
| Başa dön |
| ||
| Kadir |
| ||
Site Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #787 Kayıt Tarihi: 02 Dec 06 saat: 04:41Üniversite:: Gazi Üniversitesi Mesaj Sayısı: 425 25 kez 21 mesajda teşekür aldı | hoşgeldin... sitede aktif üyelik sistemi olduğu için göremiyorsun dosya paylaşımında bulunduktan sonra aktif üyeliğin açılacak... sitenin bağlantılar kısmında yabancı devre şemalarının bulunduğu siteler mevcut oralardan bulabilirsin çeşitli devreleri... kolay gelsin.. "EVERYTHING FOR BIOMEDICAL" Gazi Üniversitesi Elektronik Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi | ||
| Başa dön |
| ||
| Şahin |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #4874 Kayıt Tarihi: 04 Oct 10 saat: 08:28Üniversite:: Süleyman Demirel Üniversitesi Mesaj Sayısı: 2 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | hocam paylaşım yapmak istedim fakat hata verdi sorun var sanırım sistemde eklemek istediğim döküman şimdi ek dosya şeklinde msj gönderiyorum bunu yukarıdaki menüden yükle yöntemi ile yapamadım. bio_enstrmantasyon.rar | ||
| Başa dön |
| ||
| Kadir |
| ||
Site Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #787 Kayıt Tarihi: 02 Dec 06 saat: 04:41Üniversite:: Gazi Üniversitesi Mesaj Sayısı: 425 25 kez 21 mesajda teşekür aldı | yolluyacağınız dosyanın sitemizde mevcut olmaması lazım bu döküman sitemizde dökümanlar arasında mevcut... "EVERYTHING FOR BIOMEDICAL" Gazi Üniversitesi Elektronik Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi | ||
| Başa dön |
| ||
| cem51 |
| ||
biyomedikal teknikeri![]() Kayıtlı Üye #1118 Kayıt Tarihi: 02 Feb 07 saat: 02:40Üniversite:: erciyes üniversitesi Mesaj Sayısı: 1 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | şahin kardeş zannedersem bitirme ödevi için proje arıyosun tübitak ta var güzel projeler ben refleks ölçer yapmıştım google den tübitak refleks ölçer yazarsan bulabilirsin cem51 | ||
| Başa dön |
| ||
| fadil_yildirim |
| ||
biyomedikal teknikeri![]() Kayıtlı Üye #3677 Kayıt Tarihi: 07 Jul 09 saat: 11:06Üniversite:: Akdeniz üniversitesi Mesaj Sayısı: 4 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | şahin kardeş bende geçen yıl senin gibi proje arıyordum en sonda buldum ve sana da tavsiye edecem tek proje ekg similator u yap bu konuda sanada yardımcı olurum...şimdiden kolay gelsin... | ||
| Başa dön |
| ||
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor