Forum
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
Yazar Mesaj
Şahin
10 Oct 10 saat: 08:21
Kayıtlı Üye #4874

Üniversite:: Süleyman Demirel Üniversitesi
0 kez 0 mesajda teşekür aldı
Merhaba arkadaşlar ben biyomedikal 2. sınıfta okuyorum sitenizi netten buldum çok güzel yararlı bi site yapmışsınız yapanlara öncelikle tşk ederim. Fakat ben bi devre arıyorum herhangi bir devre medikalle alakalı tabiki 47 tane konu var bununla alakalı fakat ben hepsini göremiyorum neden acaba bana yardımcı olurmusnuz?  bide ne tür bi devre yapabilirim o konudada görüşlerinizi istiyorum ??
Başa dön

Kadir
10 Oct 10 saat: 10:35
Site Yöneticisi

Kayıtlı Üye #787

Üniversite:: Gazi Üniversitesi
25 kez 21 mesajda teşekür aldı
hoşgeldin...
sitede aktif üyelik sistemi olduğu için göremiyorsun dosya paylaşımında bulunduktan sonra aktif üyeliğin açılacak...
sitenin bağlantılar kısmında yabancı devre şemalarının bulunduğu siteler mevcut oralardan bulabilirsin çeşitli devreleri...

kolay gelsin..

"EVERYTHING FOR BIOMEDICAL"

Gazi Üniversitesi
Elektronik Öğretmenliği
4. sınıf öğrencisi

Başa dön

Website
Şahin
11 Oct 10 saat: 07:35
Kayıtlı Üye #4874

Üniversite:: Süleyman Demirel Üniversitesi
hocam paylaşım yapmak istedim fakat hata verdi sorun var sanırım sistemde eklemek istediğim döküman şimdi ek dosya şeklinde msj gönderiyorum bunu yukarıdaki menüden yükle yöntemi ile yapamadım.
bio_enstrmantasyon.rar
Başa dön

Kadir
11 Oct 10 saat: 14:31
Site Yöneticisi

Kayıtlı Üye #787

Üniversite:: Gazi Üniversitesi
25 kez 21 mesajda teşekür aldı
yolluyacağınız dosyanın sitemizde mevcut olmaması lazım bu döküman sitemizde dökümanlar arasında mevcut...

"EVERYTHING FOR BIOMEDICAL"

Gazi Üniversitesi
Elektronik Öğretmenliği
4. sınıf öğrencisi

Başa dön

Website
cem51
20 Oct 10 saat: 02:00
biyomedikal teknikeri
Kayıtlı Üye #1118

Üniversite:: erciyes üniversitesi
şahin kardeş zannedersem bitirme ödevi için proje arıyosun tübitak ta var güzel projeler ben refleks ölçer yapmıştım google den tübitak refleks ölçer yazarsan bulabilirsin

cem51
Başa dön

fadil_yildirim
21 Oct 10 saat: 00:33
biyomedikal teknikeri
Kayıtlı Üye #3677

Üniversite:: Akdeniz üniversitesi
şahin kardeş bende geçen yıl senin gibi proje arıyordum en sonda buldum ve sana da tavsiye edecem tek proje ekg similator u yap bu konuda sanada yardımcı olurum...şimdiden kolay gelsin...
Başa dön

Hızlı Geçiş:     Başa dön

Bu konuyu uzaktan oku: rss 0.92 Bu konuyu uzaktan oku: rss 2.0 Bu konuyu uzaktan oku: RDF
Powered by e107 Forum System
e107 CMS sistemi kulanılarak yapılmıştır ve yayınlanan materyaller GNU Genel Kamu Lisansı ile korunmaktadır.

Theme created by Free-Source.net
Biyomedikal Tags

daha   insan kaynaklari   cerrahi   Dikey Geçiş   biyomedikal muhendisligi nedir   laboratuar cihaz   approved products   web sitesi açtıracam   biyomedikal cihaz teknolojisi nedir?   web sitesi kurulumu   purkinje   yazılım   sirketime site   Ventilatör   Merkezi ezan vaaz sistemi   self test   piller   biomedikal teknikeri   Elektronik   character behavior   multilayer perceptron   bbi   notlar   mikro eliza   Sintigrafi   biyomedikal sirketleri   Acıbadem Hastanesi iş   hastabaşı mönitörü şeması   atomic force microscope   Debimetre   biyomedikal servis manueli   anjiyo   temizlik   kontrol sistemleri   polar molecule   dicom   laboratuar cihazlari   medikal ebook   biyomedikal insan kaynaklari   ethics   Dikey Geçiş Sistemi'nde değişiklik..   ba lam   kullan   m servis   medikal fuarı   biomedikal engineer   biomedikal   esnas   Pnömatik   eleman   medikal şirket sitesi   Biyomedikal proje   doktorlar   Cep Telefonlarının Elektromanyetik Etkileri   hayati   Biyomedikal Cihaz   lamak   Hastabaşı monitör tamiri   Devre Analizi   tıbbi cihaz onarım   biyomedikal nedir?   Sintigrafi sistemi   membran   ritim   Nanoteknoloji-Anadolu Üniversitesi   Medicine   biomedical materials   Biomedical Engineering   biyomedikal is   sanayi   medikal fuar   standart   Respiratory   biyomedikal cihaz teknolojisi   uploaded   test c   Otomatik Film Banyo Cihazı   myo askerlik durumu   biyomedkal is   ECG meter   adobe   HASTABAŞI   12v dc   organic solids   fonksiyonlar   yeditepe biyomedikal   Biyomedikal   defibrilator   biyomedikal turkiye   iMMuNOGENETiK   sistemi   Nanoteknoloji Nedir   stent   biyomedikal teknisyeni   rmada   hasta başı monitörleri   Biyomedikal Cihazlar   billable hours   hastabaşı monitörü   MONİTÖRÜ   ndan daha fazla   Santrüfüj   dr lee   analog   Biyoteknoloji   TIBBİ GÖRÜNTÜLEME   bacterial strain   information technology   anatomi   biyomedikal muhendisi   elektronik devreler   biotechnology   Kadir Guler   ba lay   marmara biyomedikal   experienced professionals   biyomedikal teknik servis   sterilazyon   Tomografide kanser riski   microbiologist   biyomedikal sirket   Biyomedikal Nedir   elektronik devre   Medikal kalibrasyon   anolog   arterial doppler   tıbbi cihaz fuarı   kanallar   input boxes   electrode   tiroid   paraf   dikey gecis   Tıpta Son Yenilikler   antenler   Nanoteknoloji   ventilator   clinical information systems   matris   steren   bıtırme odevi   ekg   medikal   gerilim   doppler   dopler   biyomedikal staj   biomedical applications   common myths   english isbn   Hastabasi Monitoru   tens cıhaz   qualified medical   tibbi cihaz bakim   Lazerler   renkli doppler   yeni bir   signals   kontroll   Tıbbi cihazlar onarımı   service diagnostics   extrasystoles   hammacher   biomedical image   extension cables   biyomedikal muhendisligi   performance specifications   bedsite   Matlab   Biyomedikal cihaz teknikerliği   mekanik   rapidshare   nanotechnology   onarımı   Acıbadem Hastanesi Biyomedikal Teknisyeni Arıyor   elektrik   biotech   tipsozlugu   akustik   myo elektrik   devre   Gama Kamera   commercialization   ege biyomedikal   kalp   vapor density   medikal site   biomedical photonics handbook   kısa dönem askerlik   investors business   vhf   dalgan   Acıbadem Hastanesi biyomedikal   Yapay Sinir Ağları   TIBBi CiHAZLARIN TEMEL KAVRAMLARI   konvertor   biyomedikal kitap   katarakt   endoskopi   medikal serhat   sst   gebelik   Rontgen   radan   glass corrosion   avantaj   resistance temperature detectors   Radyoloji   flash   radyo vericileri   kimyasal madde   yans   Cami ses sistemi   biyomedikal fuar   tens   biyomedikal bolumu   pankreas   puritan bennett   Medikal cihazlar onarımı   Tıpta Son   cristian doppler   Bilgisayarlı Tomografi   ultrasonik   spektrofotometre   cochlear implant   HEART FAILURE   vita x   tıbbi cihaz bakım   helium neon   biyomedikal servis   Elektroensefalografi   Triturus Modül Ayarları   bunu   benzer   biyomedikal fuarı   BİYOMEDİKAL MÜHENDİS   contact   mantar   Yavuz Nuri Ertas   elektro   biyomedikal ebook   Fakoemilsifikasyon   e107 Forum Teşekür Eklentisi   enzim   diyaliz cihazi   biomedical engineers   Polarografi Cihazı   PASC   ultroson   Teknoloji   neonatal patients   biomedikal is   ultrasound   biyomedikal tez   nanoteknoloji nedir?   aberration   flowmetre   kristal   hastal   dummies   abrasion   hastane   medical diagnostic tools   medikal fuari   Biomedical   krypton   Ultrason   Tıbbi cihazlar kalibrasyon   biomedical research   biomedikal cihaz   Electronic Stethoscope   c clark   akdeniz biyomedikal   Tıbbi cihazlar tamiri   myo elektrod   budala   frekans   biyomedikal bölümü   belediye anons sistemi   indesign   makine   angelous   court decision   biyomedikal iş   programlar   Yasin Doruk Cagan   Dijital Steteskop   dreamweaver   Elektronik kart tamiri   representative   Medicine ebook   Steteskop   error codes   kamera   kontrol   zamana   fireworks   temel elektronik   tibbi cihaz onarim   knowledge management   biyomedikal eleman   processes   power generators   DICOM NEDIR   Defibrator   hemogram cihazi   molecular imaging   medikal cihaz tamiri   elektrik elektronik   nanoscience   Kan Sayım Cihazı   DİCOM   biyomedikal staj raporu   Işıkla Bilgi İletimi   kanm   mamografi   biyomedikal fuari   pahal   kisa donem askerlik   biyomedikal cihaz teknolojisi nedir   kta   paralel   iki yıllıkların askerlik durumu   transduser   tıbbi cihaz bakım onarım   biyomedikal is ara   Medikal Lazerler   Defibrilatör   recent developments   bedsite monitor   biomedical turkey   medikal cihaz   steve jobs   management flow   olsun   diyot   biyomedikal is arama   tomografi   biyomedikal odev   baskent biyomedikal   kangazı cihazı   atomic structure   ethylene oxide sterilization   geli   zden   ultrasonografi   narak   organic solvents   enerji   kal   biyomedikal kariyer   physiologic data   biyomedikal makale   Hastabasi   biyomedikal mühendisliği   radyografi Pozisyonlar   bakteri   biyomedikal sozlugu   tansiyon   biomedical service manuel   rezonans   doku   bilgisayarlar   dicom sunum   opamp   molecule   ac power   larson   nihon kohden   Medikal Araçların Tanımı   enormous growth   behcet disease   tsr   ingilizce   biomedical technology and devices handbook   service capabilities   Hastabaşı monitör onarımı   leland   Acıbadem Hastanesi is   healthcare knowledge   m elektronik   image processing   ananda   recin   kavu   ophthalmic   analiz   istanbul biyomedikal   Nanoteknoloji Videoları   Medikal Teknoloji Biyomedikal Biomedical Elektroni   Hastabaşı   pacemaker   işlemsel Yukseltecler   ecerkan@gmail.com   uhf   vent   kangazi cihazi   İstanbul Üniversitesi   sized computers   biomedical sensors   hepatit   Biyomedikal Teknikeri   faz   Nanoteknoloji Videolari   tibb   ameliyat   protozoa   antijen