| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Biyomedikal :: Proje Tasarım Grupları |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| yardım | ||
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| biomilito |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #4254 Kayıt Tarihi: 28 Feb 10 saat: 02:48Üniversite:: 9 eylül Mesaj Sayısı: 8 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Selam sizden termometre hakkımda yardım isteyecektim .Devreyi kurdum çalıştı fakat hoca ( sistem analizi ve tasarımı dersi ) bu devre sadece 35 ila 40 derece arasında göstersin diyor ne yapmalıyım ? yani 19 dan 34 e kadar göstermesin 35 ila 40 derece arasında göstersin diyor yapma imkanı var mı ? bana sadac edijitalde olur gibi geliyor devre analog olduğu için olmaz gibi geliyor yol gösterilmisiniz ? ben o ölçüm notlarının ilk 3.nü 0 a çekmeyi düşündüm olmadı ledlerin bağlantısını kesmekte ve ters çevirmeyide hoca anlaranlar ELEKTRONİK TERMOMETRE 10'lu bargraf gösterge, LM3914 display sürücü entegresi ve LM35DZ sıcaklık sensörü ile termometre yapımı.
Bu döküman tübitak' ın projeler bölümünden alıntı yapılmıştır.... [ Düzenlendi 10 Apr 10 saat: 05:02 ] | ||
| Başa dön |
| ||
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor