| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Bilimsel Konular - Sohbet - Mesajlaşma Ve İletişim :: Gülmece,Haberleşme, Duyuru ve Yorum |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| EEG-EMG Kursu. | ||
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| biyoserkan67 |
| ||
ögrenciiiii![]() Kayıtlı Üye #639 Kayıt Tarihi: 11 Oct 06 saat: 14:25Üniversite:: zonguldak karaelmas üniversitesi Mesaj Sayısı: 35 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | Arkadaşlar kariyer sitelerinde ilanlara bakarken,ilanlardan birinde aradıkları bir şart gözüme çarptı.EEG veya EMG sertifikası olmak.Bu sertifikaları veya bırınden nasıl sertıfıka alabılırız.Hangi kurumlar bunların eğitimini ve kursunu veriyor,Şartları nelerdir.Bilen arkadaşlar varsa lütfen paylaşsın. Ben biraz araştırdım ama internetten çok az bir bilgi edindim.TÜRKİYE KLİNİK NÖROFİZYOLOJİ EEG-EMG DERNEĞİ'nin düzenlediği bir kurs var sadece ondada katılım belgesi veririliyor,Sanırım sertifika yok. ***DaNieL aMoKaCHi*** | ||
| Başa dön |
| ||
| Kadir |
| ||
Site Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #787 Kayıt Tarihi: 02 Dec 06 saat: 04:41Üniversite:: Gazi Üniversitesi Mesaj Sayısı: 425 25 kez 21 mesajda teşekür aldı | bu konuda sahip olduğum bilgi şirketler yeni aldıkları elemanları alanlarında cihazlar konusunda seminerlere yollaması ama sertifika veriliyor mu bilmiyorum.mesela yaşam destek cihazları üzerine bir şirket bu konu üzerine bir başka firma tarafından seminer veriyor olabilir.bu yüzden şirketlere gidip danışmanı tavsiye ederim.. iyi günler dileğiyle iyi çalışmalar... "EVERYTHING FOR BIOMEDICAL" Gazi Üniversitesi Elektronik Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi | ||
| Başa dön |
| ||
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor