| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Sektörden Haberler - Eleman - İş - Staj - Cihaz Alış Verişi :: Sektörden Haberler |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| Biyomedikal Kalibrasyon Eğitimi | ||
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| DJ_ENGiN |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1791 Kayıt Tarihi: 03 Nov 07 saat: 15:00Üniversite:: G.A.T.L Mesaj Sayısı: 1 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | ![]() Tarih: 27 Şubat 2010 Cuma Zaman: 09:30 - 18:00 Yer: Gölcük / Kocaeli Açıklama : Temel Biyomedikal Kalibrasyon Eğitimi bir günlük eğitimdir.Bu eğitimizin amaçı biyomedikal öğrencilerine biyomedikal kalibrasyonu en iyi sekilde öğretmektir.Tabi eğtimimizin sonucu olarak size ilerde sürekli lazım olacak "Temel Biyomedikal Kalibrasyon" sertifikasında verileceğiz. Eğitim içerikleri aşağı beli başlı ana başlıklarla belirtilmiştir. Eğitim İçeriklerinde Neler Var ? * Tıbbi Cihaz Yönetimi * Tıbbi Cihazlarda Performans Ölçümleri ve Kritiklik Seviyeleri * Hastabaşı monitörü kalibrasyonu * EKG cihazı kalibrasyonu * Tansiyon aleti kalibrasyonu * Elektrokoter kalibrasyonu * Ventilatör kalibrasyonu * Anestezi kalibrasyonu * Pulseoxımetre kalibrasyonu * İnfüzyon pompası kalibrasyonu * Sıcaklık Kalibrasyonu ( Etüv,Küvöz,Otoklav ) * Kalibrasyon Sertifikalarının Değerlendirilmesi * Tıbbi cihazlarda kabul toleransları * Ve daha fazlası. Katılımcıların bütün sorularını bilgimizin yetiği kadar cevaplamaya çalışacağız. Eğitimimiz katılım ve istek talepleri ayrıca sormak istedikleriniz olursa... İletişim bilgilerimiz... http://www.kalibrasyonegitimi.net http://www.rezonansmed.com/ egitim@rezonansmed.com 0541 927 71 85 | ||
| Başa dön |
| ||
| Ataberk |
| ||
Biyomedikal Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #3145 Kayıt Tarihi: 27 Jan 09 saat: 09:27Üniversite:: A.Kocatepe Üniversitesi Atatürk Sağlık Hiz. Mesaj Sayısı: 9 2 kez 2 mesajda teşekür aldı | ücreti nekadar sizde kalibrasyon eğitimi nin? | ||
| Başa dön |
| ||
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor