| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Sektörden Haberler - Eleman - İş - Staj - Cihaz Alış Verişi :: Sektörden Haberler |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| Eve yoklama kaçağı kağıdı gelmiş!!! | ||
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| westlee |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #4222 Kayıt Tarihi: 16 Feb 10 saat: 14:00Üniversite:: eü Mesaj Sayısı: 1 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Mrb arkadaşlar ben haziran 2009 biyomedikal cihaz teknolojisi mezunuyum. Bugün öğrendimki eve yoklama kaçağı diye kağıt gelmiş! Askerliği tecil ettirmemiştim bu yıl dgs sınavına gireceğim için açık öğretimede kaydolmadım ve askerliğimi tecil ettirmemi gerektirecek hiç bir belge yok, sizce sınava girecğim diye benim askerliğimi tecil ederlermi? Yoksa hiç şubeye gitmeyip kaçak yaşamaya devam edebilirimiyim ama işin ilginci benim çalıştığım yeri sigorta numaramdan bulabilirler o yüzden pekte kaçak sayılmam isteseler elleriyle koymuş gibi bulurlar! Ne yapmalıyım bilgisi olanlar varsa yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler... | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | dgs`ne falan bakmazlar, git teslim ol BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| Y@sin |
| ||
Biyomedikal Cihaz Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #65 Kayıt Tarihi: 08 Feb 06 saat: 03:28Üniversite:: Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Mesaj Sayısı: 225 2 kez 2 mesajda teşekür aldı | bencede tesli ol yoklama ya gitseydin 2 yıl tecil ettirebiliodun ama gitmemişinki sarı zarf gelmiş ) | ||
| Başa dön |
| ||
| rasim yildirim |
| ||
ryildirim03![]() Kayıtlı Üye #136 Kayıt Tarihi: 12 Mar 06 saat: 07:52Üniversite:: 9 eylül Mesaj Sayısı: 265 10 kez 10 mesajda teşekür aldı | haci olurmu ben mezun olduktan 2 sene sonra gittim tecil ettirdim adamin daha süresi var | ||
| Başa dön |
| ||
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor