| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Bilgisayar Teknolojisi Forumu :: Bilgisayar sistemleri ve Programlama Dilleri - Sorunlar - Çözümler |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| çift işletim sistemi kurmak | ||
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| carbuncle |
| ||
carbuncle![]() Kayıtlı Üye #3778 Kayıt Tarihi: 20 Aug 09 saat: 04:31Üniversite:: Yeditepe Üniversitesi Mesaj Sayısı: 5 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | merhaba...windows vista home edition kullanıyorum ve ikinci işletim sistemi olarak da linux kurmak istiyorum.vista pc de kurulu durumda,linux u nasıl kuracağım? carbuncle | ||
| Başa dön |
| ||
| etuzuner |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #3824 Kayıt Tarihi: 12 Sep 09 saat: 15:10Üniversite:: Işık Üniversitesi Mesaj Sayısı: 1 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Sabit belleğinizi 2 ayrı parçaya ayırıp, birine Windows diğerine ise Linux vb. işletim sistemi kurabilirsiniz. Saygılar [ Düzenlendi 25 Sep 09 saat: 17:09 ] En çok yaşamış olan insan, uzun seneler yaşamış olan değil, hayatın manalarını en fazla anlamış olan insandır.. Jean-Jacques Rousseau | ||
| Başa dön |
| ||
| Yasin Çağan |
| ||
Site Kurucusu![]() ![]() Kayıtlı Üye #1 Kayıt Tarihi: 04 Dec 05 saat: 12:18Üniversite:: Marmara Üniversitesi - Anadolu Üniversitesi Mesaj Sayısı: 579 21 kez 20 mesajda teşekür aldı | öncelikle yedeklerinizi almanızı tavsiye ederim. | ||
| Başa dön |
| ||
| hc |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #3779 Kayıt Tarihi: 21 Aug 09 saat: 04:01Üniversite:: Ege Üniversitesi Ege Mslek Yüksek Okulu Mesaj Sayısı: 1 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | http://sevalunver.blogspot.com/2009/09/pardus-kurarsak-windowsa-ne-olur.html | ||
| Başa dön |
| ||
| carbuncle |
| ||
carbuncle![]() Kayıtlı Üye #3778 Kayıt Tarihi: 20 Aug 09 saat: 04:31Üniversite:: Yeditepe Üniversitesi Mesaj Sayısı: 5 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | kurulum sırasında diskimi ben bölümlendireceğim seçeneğini seçip ikinci hard diske linux kurduğumuzda(birincisinde vista vardı) iki işletim sistemi de çalışıyor.sorun halledildi,yardımcı olan herkese teşekkür ederim.... carbuncle | ||
| Başa dön |
| ||
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor