| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Bilimsel Konular - Sohbet - Mesajlaşma Ve İletişim :: Gülmece,Haberleşme, Duyuru ve Yorum |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| Kendi firmamı açıyorum | ||
| Sayfaya git >> | |
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| aytserko |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #3070 Kayıt Tarihi: 14 Oct 08 saat: 10:30Üniversite:: İstanbul Üniversitesi Mesaj Sayısı: 72 5 kez 5 mesajda teşekür aldı | 1997 yılında üniversiteye girdiğimden beri ucundan bucağından medikal sektörle iç içeydim ve yıllar geçti yıl 2009 oldu.Artık kendi firmamı açmanın zamanı geldi.Ağırlıklı olarak teknik servis olacak firmamda öncelikle radyoloji daha sonra diğer branş cihazlarına servis ve kalibrasyon hizmeti vermeyi amaçlıyorum.Bu konu hakında fikir,öneri ve düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. teşekkürler Bakılan heryerde görmeye değer birşeyler vardır... | ||
| Başa dön |
| ||
| Yıldıray |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #443 Kayıt Tarihi: 04 Aug 06 saat: 10:35Üniversite:: İstanbul Üniversitesi Mesaj Sayısı: 151 12 kez 11 mesajda teşekür aldı | selamlar öncelikle hayırlı olsun.firmanızın adı ve yeri nerde tam olarak?ortağınız varmı?hastanelerden nasıl iş çıkarmayı düşünüyorsunuz sizden büyük ve tecrübeli firmalarla nasıl rekabet etmeyi düşünüyorsunuz?diğern branş derken hangi cihazlar için kalibratörleriniz var?fikir ve önderiden önce biraz bilgi almak gerekio [ Düzenlendi 03 Jun 09 saat: 11:33 ] Bilkent Üniversitesi Ulusal Manyetik Rezonans Araştırma Merkezi - UMRAM Mail : yildiray©yahoo.com / ygokhalk©bilkent.edu.tr Tlf : 5358803209 | ||
| Başa dön |
| ||
| kafsinkaff |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #3564 Kayıt Tarihi: 31 May 09 saat: 02:36Üniversite:: ege üniversitesi Mesaj Sayısı: 4 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | öncelikle hayırlı olmasını diliyorum.insan gerçekten biryerlerden başlamalı diyo. ama boğulcaksam büyük denizde boğulayım biyomedikal sektöründe asla bu meseleye itibar etmeyin çünki ilkseniz gerçekten boğulursunuz çünki radyoloji profesyonellerin yeri şimdiden kolay gelsin başarılar. | ||
| Başa dön |
| ||
| aytserko |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #3070 Kayıt Tarihi: 14 Oct 08 saat: 10:30Üniversite:: İstanbul Üniversitesi Mesaj Sayısı: 72 5 kez 5 mesajda teşekür aldı | "selamlar öncelikle hayırlı olsun.firmanızın adı ve yeri nerde tam olarak?ortağınız varmı?hastanelerden nasıl iş çıkarmayı düşünüyorsunuz sizden büyük ve tecrübeli firmalarla nasıl rekabet etmeyi düşünüyorsunuz?diğern branş derken hangi cihazlar için kalibratörleriniz var?fikir ve önderiden önce biraz bilgi almak gerekio " firmamın adı anadolu biyomedikal olacak ve Malatya da kuracağım.Ortağım var ve işe en az benim kadar hakim.Türkiye de bilinen ve kendini kabullendirmiş bir firmanın Doğu ve Güneydoğu Anadolu için teknik servis bayiliğini alarak başlayacağız.Bizden büyük firmalar olduğunun farkındayım ancak bildiğiniz gibi herkesin branşı farklı ve bölgede ana firmalar pek bulunmuyor.diğer branş derken öncelikle teknik servis kitabına ulaşabileceğim,tekil cihazlar olabilir.mesela hastabaşı monitörleri gibi.çok kapsamlı olmasa da bir atölyemiz var.ama talebe göre geliştrme imkanımız da var. teşekkürler Bakılan heryerde görmeye değer birşeyler vardır... | ||
| Başa dön |
| ||
| Yıldıray |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #443 Kayıt Tarihi: 04 Aug 06 saat: 10:35Üniversite:: İstanbul Üniversitesi Mesaj Sayısı: 151 12 kez 11 mesajda teşekür aldı | Ben istanbulda tamamen size ait bir firma açtığınızı düşünmüştüm.Öncelikle malatya da olması işin 1-0 önde başlamak gibi olsa gerek.medikal firmaların çok fazla ihtiyacı var doğudaki iş fırsatlarına.bayiilik olmasıda firmanın kurulumu açısından sizin için artı olmuştur.herşey zamanla oturur işleriniz rast gider umarım,saygılar.. Bilkent Üniversitesi Ulusal Manyetik Rezonans Araştırma Merkezi - UMRAM Mail : yildiray©yahoo.com / ygokhalk©bilkent.edu.tr Tlf : 5358803209 | ||
| Başa dön |
| ||
| aytserko |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #3070 Kayıt Tarihi: 14 Oct 08 saat: 10:30Üniversite:: İstanbul Üniversitesi Mesaj Sayısı: 72 5 kez 5 mesajda teşekür aldı | teşekkür ederim.asıl memleketim Ankara.Oradan buraya taşındım ve aynı imkanlarla Ankara da bu işi yapabilmeyi hayal bile edemem. Bakılan heryerde görmeye değer birşeyler vardır... | ||
| Başa dön |
| ||
| biyoserkan67 |
| ||
ögrenciiiii![]() Kayıtlı Üye #639 Kayıt Tarihi: 11 Oct 06 saat: 14:25Üniversite:: zonguldak karaelmas üniversitesi Mesaj Sayısı: 35 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | öncelikle hayırlı olur inşallah demek isterim.Arkadaşlarında dediği gibi Doğu ve güneydoğu'da önemli bir ihtiyaç güzelde bir hamleyle başlamışsınız bayilik alarak inşallah ilerde Anadolu Medikal Devlerin arasına girerde Cv'mizi İnsan kaynakları müdürünüze göndeririz. ***DaNieL aMoKaCHi*** | ||
| Başa dön |
| ||
| Serhat ÖZTÜRK |
| ||
Biomedical Tekniker![]() Kayıtlı Üye #2969 Kayıt Tarihi: 18 Jun 08 saat: 00:23Üniversite:: KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Mesaj Sayısı: 12 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | medikal sektörü karıstı öle he diyince medikal firma açıpta tutunmak zordur.firmalar nakit sıkıntısı nakiti geçtim cek olsun senet olsun bu sıkıntıları yasıor buda ahstalerden kaynaklanıor.tabi hayırlısı olsun inş belrli yerlere gelirsiniz. malatya güsel bir seçim diğer illerde sıkı firmalar var bi baslangıç için ideal bence hayırlı olsun kardes basarılar ;) Fokus Medical Teknik Servis Sorumlusu | ||
| Başa dön |
| ||
| aytserko |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #3070 Kayıt Tarihi: 14 Oct 08 saat: 10:30Üniversite:: İstanbul Üniversitesi Mesaj Sayısı: 72 5 kez 5 mesajda teşekür aldı | konuya ilginiz için teşekkür ederim Bakılan heryerde görmeye değer birşeyler vardır... | ||
| Başa dön |
| ||
| ngurates |
| ||
Biomedical Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #1494 Kayıt Tarihi: 08 May 07 saat: 08:47Üniversite:: kocatepe ünv. Mesaj Sayısı: 4 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | öncelikle hayırlı olsun. umarım başarılı olursunuz bu yolda. doğunun bu tür firmalara elbette ihitiyacı var fakat teknik destek verecek olduğunuz cihaz gurubunun bakım, kalibrasyonu nasıl ayarlamayı düşünüyorsunuz. sanırım tüm markaların cihazlarının çalışma prensiblerini bilmek gerektiğini düşünüyorum, ve türkiyede genelde kalibrasyon denildiğinde ölçme ile ilişkilendiriliyor medikal sektörle iç içe olanlarda kablibrasyonun ne anlama geldiğini biliyor ve bunun bürokratik gerekliliklerini nasıl açmayı düşünüyorsunuz. örneğin, hemen hemen tüm unv hastaneleri sağlık bakınlığının zorunlu kılmakta olduğu üretici firmadan yetkilik belgesi istiyor. ve bazı firmalarda türkiye de tek yetkililik belgesine sahip önünüzde büyük bir engel. umarım başarılı olursunuz bizlerde Anadolu medikal i iyi yerlerde görürüz... ngurates | ||
| Başa dön |
| ||
| Y@sin |
| ||
Biyomedikal Cihaz Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #65 Kayıt Tarihi: 08 Feb 06 saat: 03:28Üniversite:: Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Mesaj Sayısı: 225 2 kez 2 mesajda teşekür aldı | Hayırlara vesile olması dileğiyle. | ||
| Başa dön |
| ||
| mustafa koşar |
| ||
Biyomedikal cihaz teknolojisi![]() Kayıtlı Üye #83 Kayıt Tarihi: 24 Feb 06 saat: 02:19Üniversite:: AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ Mesaj Sayısı: 84 8 kez 8 mesajda teşekür aldı | HAYIRLI OLSUN İNŞ İŞLERİNİZ RAST GİDER BENDE YENİ ASKERDEN GELDİM MEDİKAL FİRMADA ÇALIŞMAYI DÜŞÜNÜYORUM '''Ya Bilgisizler-siniz,Ya da Bilgi-sizlersiniz'' ![]() | ||
| Başa dön |
| ||
| aytserko |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #3070 Kayıt Tarihi: 14 Oct 08 saat: 10:30Üniversite:: İstanbul Üniversitesi Mesaj Sayısı: 72 5 kez 5 mesajda teşekür aldı | Tatilde olduğum için cevap veremediğim arkadaşlardan özür dilerim.Türkiye de tek yetkili olduğumuz cihazlar var zaten bu konuyla ilgili problem yaşamayacağız.Ayrıca iyi niyet ve temenniler için teşekkürler. Bakılan heryerde görmeye değer birşeyler vardır... | ||
| Başa dön |
| ||
| mustafa koşar |
| ||
Biyomedikal cihaz teknolojisi![]() Kayıtlı Üye #83 Kayıt Tarihi: 24 Feb 06 saat: 02:19Üniversite:: AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ Mesaj Sayısı: 84 8 kez 8 mesajda teşekür aldı | başarılar şimdiden tebrikler '''Ya Bilgisizler-siniz,Ya da Bilgi-sizlersiniz'' ![]() | ||
| Başa dön |
| ||
| senol |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1293 Kayıt Tarihi: 13 Mar 07 saat: 16:54Üniversite:: dokuz eylül üniversitesi Mesaj Sayısı: 15 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | öncelikle hayırlı olsun.Bende Ankarada radyoloji cihazları üzerine çalışan bir şirkette teknik servis olarak çalışıyorum.Malatya'da bu işi yapmak daha kolaydır.Ama teknolojiyi de yakından takip etmelisin.Radyolojide hangi cihazlarla ilgili çalışıyorsunuz.Ankaradan yapabileceğimiz bişeyler olursa irtibatlaşabiliriz. e-mail senolliman©yahoo.com | ||
| Başa dön |
| ||
| Sayfaya git >> | |
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor