| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Sektörden Haberler - Eleman - İş - Staj - Cihaz Alış Verişi :: İş Dünyası |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| biyomedikal cihaz teknolojisi + aöf işletme müh. | ||
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| lvlurat |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1266 Kayıt Tarihi: 07 Mar 07 saat: 09:58Üniversite:: Akdeniz üniversitesi Mesaj Sayısı: 4 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Merhabalar akdeniz üni. medikal cihaz mezunuyum benim merak ettiğim bilginizden deneyiminizden yararlanmak, yardımınızı almak istediğim konu işletme mühendisliğine dikey geçiş yaptım iki diplomam olursa iş bulma konusunda yardımı dokunur + imza yetkim olurmuş yalnız işin kötü yanı şu iş ilanlarına bakıyorum herkez tecrübe + askerliği bitirmiş eleman arıyor bende tecrübe edinebileceğim iş arıyorum doğal olarak bulamuyorum alanyadayım ve burda sadece hastaneler var onlarda eleman almayı düşünmüyorlar ankaraya gitmeye çalışıyorum netten baktığım işler hep dediğim özellikleri istiyor (tecrübe - askerlik) 1- tecrübe edinebileceğim bi iş bulma şansım nedir ne yapabilirim sektöre bi yerden başlamak için (ankara için soruyorum ehliyetim var orta derece ingilizce, iyi derece bilgisayar bilgim var ve tecilliyim) 2- Bu işletmeyi bitirmem gercekden bir işime yarıycakmı çünkü askerlik engeli önümdeyken hiç bişey yapamıyorum boşuna zaman kaybetmek iş hayatına atılmak için dahada geç kalmak istemiyorum Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim fikirleriniz benim için çok önemli kafam çok karışık şimdiden teşekkürler.. [ Düzenlendi 03 May 09 saat: 14:47 ] | ||
| Başa dön |
| ||
| rasim yildirim |
| ||
ryildirim03![]() Kayıtlı Üye #136 Kayıt Tarihi: 12 Mar 06 saat: 07:52Üniversite:: 9 eylül Mesaj Sayısı: 265 10 kez 10 mesajda teşekür aldı | işletmeyi bitirmen sadece sana askerliğini kısaltır başkada bişey olmaz ha birkaç bilgi dağarcığı kazanırsın bişeyler kaparsın okadar tecrübe ve askerlik konusuna gelince ona yapacak hiç bişey yok bizden önceki nesiller askerden önce firmalarda çalışıp binlerce dolara mal olan eğitimleri alıp askerden gelincede o firmaya girmedikleri ve firma bundan dolayı hem maddi hem manevi zararlara uğradığı için sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali şimdi askerliğini yapmış ve tecrübeli eleman arıyorlar ankara konusunda da çok emin değilim istanbulu dene ama şu kriz ortamında pek eleman alan yok zaruri haller dışında | ||
| Başa dön |
| ||
| lvlurat |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1266 Kayıt Tarihi: 07 Mar 07 saat: 09:58Üniversite:: Akdeniz üniversitesi Mesaj Sayısı: 4 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | kafamı karıştıran kısım biz şimdi 2 yıllık bitirdiğimiz için imza yetkimiz olmuyormuş ayrıca işletme diplomamız olursa imza yetkimiz oluyomuş İmza yetkisinden medikal teknikerliğinde kasıt nedir ? Acaba bitirmezsem ilerde işimde yükselirken karşıma sorun olarak çıkmazmı ? (cahilliğimi mazur görün ) [ Düzenlendi 05 May 09 saat: 01:14 ] | ||
| Başa dön |
| ||
| Y@sin |
| ||
Biyomedikal Cihaz Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #65 Kayıt Tarihi: 08 Feb 06 saat: 03:28Üniversite:: Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Mesaj Sayısı: 225 2 kez 2 mesajda teşekür aldı | biz askerliği okulu okuduk askerliği yaptık ve maalesef biyomedikalle alakalı bir işte değil tamamen sektör dışı olan bilgisayar programcısı olarak çalışıyorum. fkata bizim milletimizde tanıdğın dayın amcan teyzen tanıdğı varsa anca işin olabiliyor. medikalteknoloji üyelerine başarılar. | ||
| Başa dön |
| ||
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor 

)