Hayat şartları zor. işe yeni başlayacak arkadaşların işleri daha da zor. Ben 2002 mezunuyum. 10 yıldır aktif olarak çalışıyorum ve Biyomedikal okuduğum için hiç pişman değilim.
kımse işsiz kalacak ve herkes iş sahibi olacak diye bir kavram kesinlikle oluşmasın...burada herkes kendinden sorumludur.kendisini geliştiren bazı seylerı basarmayı gerçekten isteyenler ancak bir yerlere gelebilir.. teşekkür
ler
ataberk iş srıyosunuz elaman bulamıyoruz diyosun bursdaki hastane için ya seninle ya başka birisiyle görüşdüm başka bir ilde yaşadığım için kabul görmedim elaman bulma anlayısınız bumu elaman alma yetişdirme yada deneyimli olması deyil inanılmaz olanı aradığınız icin elamanı alırsınız bir getirisi yoksa çıkarırsın belki dediklerim yanlış anlaşılacak ama bu bi bursa için geçerli deyil profesyonellik aranıyor okuldan mevzun olan biyomedikalciler ne yapsın 2 yıldır iş bulamadım sucumuz ne
Aynen Doğru Söylüyorsun fakat daha sağlık bakanlığı açtığı bölümün farkında bile değilken ülkemizdeki sağlık personelinin doktorun biyomedikal dediğinde yüzüne tirene bakar gibi bakarken biz boşuna konuşuyoruz
Arkadaşlar ne hikmetse herkez iş arıyor iş bulamıyoruz diye ağlanıyor ama bursada iş arayan yokmu yahu miilet iş arıyor bulamıyor biz eleman arıyoz bulamıyoz
gözde hanım dedkleriniz konusunda forumda konu açarsanız daha faydalı bılgıler alabilirsiniz... bu sohbet kutusundan bir fayda göremeyeceksiniz...l
ütfen forumda sorularınızı yazınız...
Ben defibrilatörün tasarım aşamasını yapmak istiyorum devre seması, elemanlar filan bunlar lazım bana. simülasyon yaparken trafo seçimi yapamadım mesela çıkış alamadım devreden. Çok az zamanım kaldı yardımcı olursanız çok sevinirim.
Intutive Surgical tarafından geliştirilen yeniameliyat robotu, sunduğu özelliklerle bir ilk! Üç boyutlu görüntü, robotik kollar ve dokunmatik hassas kontrolleriyle ameliyatı sonuç başarısından, doktorun eforuna kadar devrimsel sayılabilecek kadar geliştiriyor.
gerçekten çok iyi bir gelişme zaten Intutive Surgical bu sistmei oturtmuş durumda sanırsam bu aşamada çoğunlukla jinekolojik uygulamalarda kullanılıyor. SELİM İNCEER