Forum
Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Sektörden Haberler - Eleman - İş - Staj - Cihaz Alış Verişi :: Kariyer Panosu :: Eleman Arayan Firmalar

<< Önceki konu | Sonraki Konu >>
biyomedikal teknikeri alınacak
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
Yazar Mesaj
biomaho
03 Şub 09 saat: 02:54
Kayıtlı Üye #2557

Üniversite:: selçuk üniversitesi
1 kez 1 mesajda teşekür aldı
konya selçuk üniversitesi meram tıp fakültesi hastanesi tıbbi cihaz bakım onarım ve kalibrasyon merkezinde görev yapmak üzere askerliğini yapmış sektörde en az 5 yıl deneyimli biyomedikal teknikerleri alınacaktır.düşünenler biomaho@hotmail.com dan iletişime geçebilirler.
Başa dön

Bu mesaja 1 kez teşekür edildi
ebruliyim
06 Şub 09 saat: 11:34
Kayıtlı Üye #1603

Üniversite:: kocaeli
0 kez 0 mesajda teşekür aldı
arkadaşım askerliğini neden yapmış illa onu anlamadım. biyomedikal teknikeriyim 5 yıllık hastane tecrübem var. Medical Park Sağlık Grubunda biyomedikal teknikeri olarak çalışıyorum. Başvuruda bulunmak isterim.
Başa dön

donkiyote
10 Şub 09 saat: 08:58
medikal teknolog

Kayıtlı Üye #1222

Üniversite:: Akdeniz Üniversitesi
1 kez 1 mesajda teşekür aldı
ordu senden hizmet bekliyor, bunun için de fikrini sormuyor dostum
Başa dön

ebruliyim
11 Şub 09 saat: 01:47
Kayıtlı Üye #1603

Üniversite:: kocaeli

bayanlar askerlikten muaf bu cümleleri yazarken kendim için yazmıştım. cevap iyi ama kendine bak
Başa dön

TRBZN61
11 Şub 09 saat: 07:08
Kayıtlı Üye #1448

Üniversite:: ktü
merhaba,ben sakarya eğitim ve araştırma hastanesinde halen biyomedikal teknikeri olarak çalışmaktayım. askerlik ten muafım suan çalıştığım hastanede tıbbı cıhaz bakım onarım, teknik birim dökümanların takibini yapıyorum. uygun şartlar altında sızınle çalısmak ısterım.
0506 484 42 24 - 0532 654 29 15- 0506 771 14 97

[ Düzenlendi 14 Şub 09 saat: 10:54 ]
Başa dön

husam685
20 Eyl 10 saat: 14:00
Kayıtlı Üye #3804

Üniversite:: gop

biyomedikal cihaz teknolojisi turhal myo da okuyorum alttan 2 tane dersim kaldı aralıkta mezunum 
ankarada ikamet ediyorum 
2 ay özel mesa hastanesi ( TOBB ETÜ ) 'nde kalibrasyon laboratuarında staj yaptım suan kalibrasyon yaptıgım tıbbi cihazlar :EKG,EFOR, SANTRİFÜJ,HASTABAŞI MONİTÖR, PİPET,RÖNTGEN, ANESTEZİ & VENTİLATÖR CİHAZI , ELEKTROKOTER, SPO2,FLOWMETRE , TE...LEMETRİ , TANSİYON ALETİ, ODOYOMETRİ , VAKUM CİHAZI & VAKUMMETRE, BENMARİ , KÜL FIRINI , İNFÜZYON&ŞIRINGA POMPASI ,PACEMAKER , CAM MEZUR AYRICA EGT (ELEKTRİKSEL GÜVENLİK TESTİ) BU CİHAZLARIN KALİBRASYONUNU YAPABİLMEKTEYİM VE SUAN ÖZEL MESA HASTANESİNDEN ALDIGIM METROLOJİ & KALİBRASYON TEKNİKLERİ , TS EN ISO/IEC 17025 VE FLUKE MARKALI KALİBRATÖRLERİ KULLANMA SERTİFİKAM VARDIR. LİSE DE İSE TEKNİK LİSE ELEKTRİK - ELEKTRONİK MEZUNUYUM ELEKTRONİK KONUSUNDA BİLGİMDE BULUNMAKTADIR ANKARADA İŞ ARIYORUM,

HÜSEYİN ACER
iletişim için : 0551 403 95 67

Başa dön

Hızlı Geçiş:     Başa dön

Bu konuyu uzaktan oku: rss 0.92 Bu konuyu uzaktan oku: rss 2.0 Bu konuyu uzaktan oku: RDF
Powered by e107 Forum System
e107 CMS sistemi kulanılarak yapılmıştır ve yayınlanan materyaller GNU Genel Kamu Lisansı ile korunmaktadır.

Theme created by Free-Source.net
Biyomedikal Tags

ultroson   Rontgen   kal   kamera   pankreas   biyomedikal sirket   İstanbul Üniversitesi   Medikal Teknoloji Biyomedikal Biomedical Elektroni   TIBBİ GÖRÜNTÜLEME   management flow   zden   biyomedikal staj   Biyomedikal   nanoteknoloji nedir?   Medikal cihazlar onarımı   medikal   Matlab   Biomedical Engineering   biomedical image   elektrik   puritan bennett   daha   kta   angelous   Devre Analizi   Tıpta Son   tıbbi cihaz fuarı   medikal fuar   mekanik   biomedikal cihaz   anatomi   neonatal patients   Defibrator   Acıbadem Hastanesi iş   ophthalmic   Steteskop   biyomedikal sirketleri   Dijital Steteskop   Ventilatör   vent   marmara biyomedikal   Nanoteknoloji Videoları   analiz   biomedikal engineer   organic solvents   yeditepe biyomedikal   Lazerler   Hastabaşı monitör tamiri   biyomedikal ebook   paraf   dopler   kisa donem askerlik   biyomedikal is arama   geli   mantar   Nanoteknoloji Nedir   iki yıllıkların askerlik durumu   Medikal Araçların Tanımı   tens   vapor density   dicom sunum   doktorlar   anjiyo   power generators   Gama Kamera   tiroid   lamak   dicom   atomic force microscope   bbi   Santrüfüj   işlemsel Yukseltecler   ethics   glass corrosion   aberration   organic solids   performance specifications   abrasion   Pnömatik   Hastabasi   frekans   information technology   Ultrason   medikal şirket sitesi   purkinje   tıbbi cihaz bakım onarım   insan kaynaklari   Nanoteknoloji   self test   Işıkla Bilgi İletimi   yazılım   konvertor   Dikey Geçiş   kontrol   laboratuar cihazlari   krypton   medikal site   Respiratory   laboratuar cihaz   hastane   biyomedikal muhendisligi   biyomedikal muhendisi   flowmetre   biyomedikal servis manueli   web sitesi açtıracam   Electronic Stethoscope   Nanoteknoloji-Anadolu Üniversitesi   Hastabasi Monitoru   pacemaker   medikal serhat   Tıpta Son Yenilikler   radyografi Pozisyonlar   nanotechnology   dikey gecis   signals   hastal   tsr   Acıbadem Hastanesi is   antijen   indesign   spektrofotometre   elektronik devreler   Dikey Geçiş Sistemi'nde değişiklik..   tibbi cihaz bakim   biyomedikal nedir?   anolog   steve jobs   mikro eliza   clinical information systems   biyomedikal cihaz teknolojisi nedir?   larson   biyomedikal teknik servis   ECG meter   vita x   biyomedikal staj raporu   Sintigrafi sistemi   Biyomedikal cihaz teknikerliği   DICOM NEDIR   biomedical materials   biomedical engineers   Acıbadem Hastanesi biyomedikal   ritim   processes   contact   ac power   enzim   kanm   Tomografide kanser riski   temizlik   biyomedkal is   medikal fuarı   character behavior   Elektroensefalografi   service diagnostics   court decision   Elektronik   yeni bir   nanoscience   molecule   Biomedical   Biyomedikal proje   Tıbbi cihazlar tamiri   rmada   Fakoemilsifikasyon   resistance temperature detectors   gerilim   medikal cihaz tamiri   Biyomedikal Cihazlar   Biyomedikal Nedir   ndan daha fazla   enormous growth   extrasystoles   bedsite   transduser   arterial doppler   benzer   avantaj   myo askerlik durumu   physiologic data   kontrol sistemleri   tens cıhaz   biyomedikal turkiye   biyomedikal sozlugu   standart   Elektronik kart tamiri   protozoa   kristal   diyot   m elektronik   katarakt   Biyoteknoloji   eleman   dr lee   Tıbbi cihazlar kalibrasyon   dummies   vhf   biyomedikal kitap   rapidshare   radyo vericileri   molecular imaging   bunu   Nanoteknoloji Videolari   hastabaşı mönitörü şeması   akdeniz biyomedikal   biomedikal is   biyomedikal tez   Kadir Guler   hasta başı monitörleri   rezonans   HEART FAILURE   biyomedikal is   Yapay Sinir Ağları   Debimetre   approved products   membran   enerji   tıbbi cihaz onarım   service capabilities   dalgan   e107 Forum Teşekür Eklentisi   Biyomedikal Cihaz   Medikal Lazerler   Medikal kalibrasyon   biotechnology   medical diagnostic tools   qualified medical   biomedical turkey   yans   ameliyat   BİYOMEDİKAL MÜHENDİS   12v dc   faz   biyomedikal servis   antenler   kontroll   Tıbbi cihazlar onarımı   piller   medikal cihaz   biomedical photonics handbook   mamografi   biyomedikal cihaz teknolojisi   Acıbadem Hastanesi Biyomedikal Teknisyeni Arıyor   web sitesi kurulumu   investors business   olsun   ultrasound   onarımı   biyomedikal bolumu   elektro   radan   sirketime site   extension cables   budala   biyomedikal iş   experienced professionals   biyomedikal fuarı   biomedikal teknikeri   stent   bedsite monitor   bacterial strain   Teknoloji   ba lam   opamp   doppler   esnas   hemogram cihazi   devre   gebelik   ventilator   Medicine   Biyomedikal Teknikeri   recent developments   biyomedikal cihaz teknolojisi nedir   elektronik devre   ananda   commercialization   narak   uhf   Hastabaşı   hammacher   biyomedikal is ara   kullan   polar molecule   atomic structure   tomografi   fonksiyonlar   Bilgisayarlı Tomografi   kangazi cihazi   bakteri   kalp   Triturus Modül Ayarları   notlar   MONİTÖRÜ   biyomedikal teknisyeni   iMMuNOGENETiK   Merkezi ezan vaaz sistemi   programlar   Kan Sayım Cihazı   ingilizce   hastabaşı monitörü   adobe   representative   ecerkan@gmail.com   sst   renkli doppler   hayati   Cep Telefonlarının Elektromanyetik Etkileri   doku   myo elektrik   tibbi cihaz onarim   ba lay   matris   biyomedikal bölümü   TIBBi CiHAZLARIN TEMEL KAVRAMLARI   Defibrilatör   Polarografi Cihazı   biomedical sensors   Sintigrafi   behcet disease   istanbul biyomedikal   biyomedikal makale   helium neon   ethylene oxide sterilization   biyomedikal fuari   sistemi   medikal fuari   biomedical applications   akustik   cerrahi   cristian doppler   myo elektrod   knowledge management   temel elektronik   kangazı cihazı   biyomedikal insan kaynaklari   biyomedikal muhendisligi nedir   ultrasonografi   biyomedikal kariyer   medikal ebook   endoskopi   english isbn   healthcare knowledge   HASTABAŞI   Hastabaşı monitör onarımı   tansiyon   tıbbi cihaz bakım   Otomatik Film Banyo Cihazı   makine   kavu   PASC   analog   ultrasonik   biotech   recin   electrode   image processing   uploaded   input boxes   test c   Cami ses sistemi   biyomedikal mühendisliği   Medicine ebook   biomedikal   multilayer perceptron   sized computers   baskent biyomedikal   hepatit   common myths   dreamweaver   microbiologist   biyomedikal eleman   tibb   fireworks   kimyasal madde   tipsozlugu   sanayi   pahal   biomedical service manuel   kanallar   kısa dönem askerlik   flash   ekg   billable hours   Yavuz Nuri Ertas   sterilazyon   defibrilator   diyaliz cihazi   nihon kohden   biomedical technology and devices handbook   belediye anons sistemi   paralel   c clark   bıtırme odevi   Yasin Doruk Cagan   biyomedikal fuar   cochlear implant   elektrik elektronik   biyomedikal odev   biomedical research   steren   ege biyomedikal   m servis   DİCOM   leland   Radyoloji   bilgisayarlar   zamana   error codes