| Medikal Teknoloji Biyomedikal Biomedical Elektronik Nanoteknoloji Biyoteknoloji Mühendisliği :: Forum :: Sektörden Haberler - Eleman - İş - Staj - Cihaz Alış Verişi :: Kariyer Panosu :: Özgeçmiş (cv) Havuzu |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| Nurettin GÜRATEŞ (Çalışıyorum) | ||
|
Moderatorler: Çağan, yavuznuri, kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| ngurates |
| ||
Biomedical Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #1494 Kayıt Tarihi: 08 May 07 saat: 08:47Üniversite:: kocatepe ünv. Mesaj Sayısı: 4 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | Arkadaşlar Mart 2009 itibari ile Draeger Medical de çalışmaya başladım.o yüzden cv mi sildim bilginize. hepinizin yolu açık olsun iş yaşantınızda. [ Düzenlendi 15 Ağu 09 saat: 17:56 ] ngurates | ||
| Başa dön |
| ||
| aytserko |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #3070 Kayıt Tarihi: 14 Eki 08 saat: 10:30Üniversite:: İstanbul Üniversitesi Mesaj Sayısı: 66 4 kez 4 mesajda teşekür aldı | kardeşim yanlış anlama ama referanslarında yeni ve eski milletvekilleri var.bunu görünce sana "onları madem tanıyorsun onlar sana çok daha iyi işler ayarlayabilirler"demek geldi içimden.neyse başarılar dilerim. Bakılan heryerde görmeye değer birşeyler vardır... | ||
| Başa dön |
| ||
| ngurates |
| ||
Biomedical Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #1494 Kayıt Tarihi: 08 May 07 saat: 08:47Üniversite:: kocatepe ünv. Mesaj Sayısı: 4 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | çoğu zaman her kesimin aynı şeyi düşündüğünü biliyorum fakat etik olan onların sana refarans olması millet vekilleri olmaları onların iş bulma kurumu haline getirmez. zaten yakından tanıdığım abilerim sadece kişiliğim konusunda firmalara yardımcı olabilirler ricaları belki işe yarayabilir. başarı dileklerin için teşekkür ederim. ngurates | ||
| Başa dön |
| ||
:yat):yat):yat):yat)