| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Bilimsel Konular - Sohbet - Mesajlaşma Ve İletişim :: Gülmece,Haberleşme, Duyuru ve Yorum |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| BİYOMEDİKAL DERNEĞİ | ||
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| rasim yildirim |
| ||
ryildirim03![]() Kayıtlı Üye #136 Kayıt Tarihi: 12 Mar 06 saat: 07:52Üniversite:: 9 eylül Mesaj Sayısı: 265 10 kez 10 mesajda teşekür aldı | ARKADAŞLAR MAZLUMUNUZ 10 YILI AŞKINDIR BU BÖLÜM OLMASINA RAĞMEN BİR DERNEK KURULAMADI VE KURULMADI BUNUN EKSİKLİĞİ SESİMİZİ DUYURAMAMIZIN NEDENİDİR. KPSS SINAVLARINDA VE ÖZEL SEKTÖRDE BİZİ TANIMAMALARININ NEDENİDİR ÖRNEĞİN Bİ ECZACI YADA MÜHENDİS DİPLOMASI KADAR ÖNEM KAZANAN BİR DİPLOMAYA SAHİP DEĞİLİZ. MEDİKAL SEKTÖRDE HEM SATIŞ HEMDE TEKNİK SERVİSTE ÇALIŞAN ARKADAŞLARIN SAYISI OLDUKÇA DÜŞÜK. BEN BANA DESTEK OLACAK ARKADAŞLAR OLURSA BİR DERNEK KURMAYI PLANLIYORUM. GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZİ BEKLİYORUM | ||
| Başa dön |
| ||
| aytserko |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #3070 Kayıt Tarihi: 14 Oct 08 saat: 10:30Üniversite:: İstanbul Üniversitesi Mesaj Sayısı: 72 5 kez 5 mesajda teşekür aldı | Kesinlikle destek veriyorum.siz bunu yazınca şu geldi aklıma.Öyle bir dernek ki mezunlrı ve öğrenclerinin kayıtolduğu ve medikal firmalarabaskı yapılabilen,,onlarınhaklarını gözetebilen ve daha da önemlisi bakkal açar gibi medikal firma açılmasına engel olunabilen bir dernek.nekadar da güzelolurdu. Bakılan heryerde görmeye değer birşeyler vardır... | ||
| Başa dön |
| ||
| aytserko |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #3070 Kayıt Tarihi: 14 Oct 08 saat: 10:30Üniversite:: İstanbul Üniversitesi Mesaj Sayısı: 72 5 kez 5 mesajda teşekür aldı | tekrar merhaba.kafanıza yatarmı bilmiyorum ama 2009 mart ayında biliyorsunuz istanbul beylikdüzünde medial fuar var.medikalteknoloji olarak bu fuarda stand açmaya ne dersiniz.ilk başta tuhaf bir teklif olarak görünebilir ama şunları da düşünmeliyiz.fuarda açılacak bir stand öncelikle medikalteknoloji ailesini çok daha büyütmeyi sağlar.orada internet omadan yüzyüze insanlar birbiri ile tanışabilir.yeni kişiler muhakkak katılabilir.bir dernek olamnın yolunda somut adımlar atılabilir.ve daha birçok artısı olacağını düşünüyorum.tabiki fuarda bir stand açmak pahalı bir iş.tüyap fuar yönetimi ile görüşüp onlara durum izah edildiğinde,bir ticari kimlik olmadığı belirtildiğinde eminim yardımcı olacaklardır.bedava olacaktır demiyorum tabi ama ben kendi şahsım olarak bu yükü omuzlamanıza yardımcı olmaya hazırım.payıma ne düşerse verebilirim.sitede birçok üye var.birçok kişi yardımda bulunursa kişi başına uygun bir miktara bir stant açılabileceği kanaatindeyim.tabi karar sizin.ancak bunun yararlı olacağını düşünüyorum.ne dersiniz? Bakılan heryerde görmeye değer birşeyler vardır... | ||
| Başa dön |
| ||
| biyoserkan67 |
| ||
ögrenciiiii![]() Kayıtlı Üye #639 Kayıt Tarihi: 11 Oct 06 saat: 14:25Üniversite:: zonguldak karaelmas üniversitesi Mesaj Sayısı: 35 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | valla guzel fıkır dernegın zonguldak ayağı olabılırım.buradakı mezunları ve oğrencılerı kurulacak olan dernekle tanıstırabılırım.ciddi ciddi dusunuyorsanız herturlu yanınızdayım. ***DaNieL aMoKaCHi*** | ||
| Başa dön |
| ||
| aytserko |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #3070 Kayıt Tarihi: 14 Oct 08 saat: 10:30Üniversite:: İstanbul Üniversitesi Mesaj Sayısı: 72 5 kez 5 mesajda teşekür aldı | malesef destek gözükmüyor.iki üç kişiyl olacak işler değil bunlar.ne diyeyimbir kez daha hayal kırıklığı.belkide fazla uçtum ondan oldu.iyi geceler. Bakılan heryerde görmeye değer birşeyler vardır... | ||
| Başa dön |
| ||
| aytserko |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #3070 Kayıt Tarihi: 14 Oct 08 saat: 10:30Üniversite:: İstanbul Üniversitesi Mesaj Sayısı: 72 5 kez 5 mesajda teşekür aldı | rasim bey konuyu başlattınız ama malesef yazdıklarımıza bir cevap bir yanıt alamadık sizden.çok çabuk çektiniz desteğinizi:) sanırım yoğun bir hafta geçiriyorsunuz.kolay gelsin. Bakılan heryerde görmeye değer birşeyler vardır... | ||
| Başa dön |
| ||
| rasim yildirim |
| ||
ryildirim03![]() Kayıtlı Üye #136 Kayıt Tarihi: 12 Mar 06 saat: 07:52Üniversite:: 9 eylül Mesaj Sayısı: 265 10 kez 10 mesajda teşekür aldı | arkadaşlar çok yogunum bakamıyorum siteye o yüzden süreç içerisine gireceğim fakat yeterli talebin olması lazım 5- 10 kişi ile altından kalkabileceğim birşey değildir bu | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | Biyomedikal Mühendisleri, EMO'ya bağlıdır. Bunun için önceden de girişimler oldu ama şu aşamada pek bir gelişme olması beklenmemeli. Sayımız arttıkça söz sahibi olacak konuma gelebiliriz ama zaten ülkede kaç kişi var bu alanda ki? O yüzden önerim bu işle uğraşıp zaman kaybetmemeniz. Enerjinizi derslerinize, bilime, işinize ayırın. BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| aytserko |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #3070 Kayıt Tarihi: 14 Oct 08 saat: 10:30Üniversite:: İstanbul Üniversitesi Mesaj Sayısı: 72 5 kez 5 mesajda teşekür aldı | site yönetcisi olarak bu karamsarlığı size yakıştırmadım.daha destek verici fikirler bekerdim sizden.neyse paylaşım paylaşımdır.yinede tşk Bakılan heryerde görmeye değer birşeyler vardır... | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | Sana göre karamsarlık bana göre akılcılık... Zamanında çok uğraşıldı bu işlerle, olmamasının nedenini söyledim, isterseniz gene devam edin ama daha erken bazı şeyler için. Gene de destek veririm uğraşınıza. BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| aytserko |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #3070 Kayıt Tarihi: 14 Oct 08 saat: 10:30Üniversite:: İstanbul Üniversitesi Mesaj Sayısı: 72 5 kez 5 mesajda teşekür aldı | yavuznuri bey ben 1999 yılında mezun oldum ve okula grmeden önce medikalle uğraşıyordum.yani uzun zaman oldu bu sektöre gireli.bence akılcılık diye kastettiğniz şey için tecrübeye sahip olduğumu düşünüyorum.olur yada olmaz yanlış anlaşılmasın bunu sorgulamıyorum.sadece bence olaya çok karamsar bakıyorsunuz.bunu yineliyorum. iyi geceler Bakılan heryerde görmeye değer birşeyler vardır... | ||
| Başa dön |
| ||
| rasim yildirim |
| ||
ryildirim03![]() Kayıtlı Üye #136 Kayıt Tarihi: 12 Mar 06 saat: 07:52Üniversite:: 9 eylül Mesaj Sayısı: 265 10 kez 10 mesajda teşekür aldı | arkadaşlar fazla tartımanıza gerek yok yavuz bi taraftan haklı gerekli destek daha önceki denemelerdede sağlanamamıştır ve buyüzden hep tasarıda kalmıştır ama yeterli destek sağlanırsa neden kurulmasın zaten yavuz artık nanoteknolojici oldu onu almayız derneğe [ Düzenlendi 29 Dec 08 saat: 08:36 ] | ||
| Başa dön |
| ||
| BİTEK_BİYOMED |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #3172 Kayıt Tarihi: 07 Feb 09 saat: 02:15Üniversite:: YOK Mesaj Sayısı: 1 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Arkadaşlar öncelikle merhaba sohbet başlığını görür görmez çok sevindim olamicak bişey değil karamsarlık olmamalı sektörde bu tür adımlar söz sahibi yapar şahıs olarak kimseye derdinizi anlatamazsınız fakat bir gurup olarak emin olun çook etkili olabilirsiniz yakın zamanda yaşadım bunu kimseden randevu alamazken şimdi neredeyse elimizi kolumuzu sallayarak derdimizi anlatabiliyoruz gerçi bu sektörle alakalı değil fakat derneklerin önemini belirtmek istedim hepinize iyi şanslar | ||
| Başa dön |
| ||
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor