| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Biyomedikal :: Biyomedikal Cihazlar ile ilgili Makaleler - Sorunlar - Çözümler |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| Datex-ohmeda S/5 Avance model ve AMS 200 model anestezi Cihazları için yardım... | ||
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| dogierden |
| ||
Biyomedikal Yüksek Mühendis![]() Kayıtlı Üye #465 Kayıt Tarihi: 19 Aug 06 saat: 16:07Üniversite:: Başkent Üniversitesi Mesaj Sayısı: 17 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Merhaba Arkadaşlar, En kısa sürede ilgili cihazlar (Datex-ohmeda S/5 ve AMS200) için kullanıcı ve/veya servis manuellerine ihtiyacım var. Veya en azından, ilgili anestezi cihazlarının (3 aylık) rutin bakımlarında neler yapılmalı, onu öğrenmem gerekiyor. Bana bu konuda yardım edebilir misiniz? Değerli cevaplarınızı bekliyorum... Saygılarımla, Mehmet Doğan ERDEN Biyomedikal Mühendisi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Biyomedikal Teknik Birimi Mehmet Doğan ERDEN Biyomedikal Yüksek Mühendis | ||
| Başa dön |
| ||
| Yıldıray |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #443 Kayıt Tarihi: 04 Aug 06 saat: 10:35Üniversite:: İstanbul Üniversitesi Mesaj Sayısı: 151 12 kez 11 mesajda teşekür aldı | mehmet farklı birmarkada anestezi cihazının bakım işlemleri resimli bir sunumu var.manuelleride dahil.hani birebir olmasada fikir verir işine yarar dersen yollarım...merak ettim biyomedikal biriminde çalışıyorsun manuellerini firamasından neden temin etmiyosun? Bilkent Üniversitesi Ulusal Manyetik Rezonans Araştırma Merkezi - UMRAM Mail : yildiray©yahoo.com / ygokhalk©bilkent.edu.tr Tlf : 5358803209 | ||
| Başa dön |
| ||
| dogierden |
| ||
Biyomedikal Yüksek Mühendis![]() Kayıtlı Üye #465 Kayıt Tarihi: 19 Aug 06 saat: 16:07Üniversite:: Başkent Üniversitesi Mesaj Sayısı: 17 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Birimimiz birkaç kere firmadan talep etti. Fakat bir türlü iletmediler. Sanırım biraz ticari düşünüyorlar. Çünkü cihazın bakım onarımı için cihaz başına 1500YTL istediler. Ve ameliyathanelerimizde 13 Adet cihaz var. Eğer bana sizdeki manuali yollarsanız, hiç değilse cihazın hangi bölümlerinin bakımı yapılacağı konusunda fikir sahibi olabilirim. Yardımınız için şimdiden teşekkürler... Mehmet Doğan ERDEN Biyomedikal Yüksek Mühendis | ||
| Başa dön |
| ||
| navyseal |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #542 Kayıt Tarihi: 17 Sep 06 saat: 11:16Üniversite:: Akdeniz Üniversitesi Mesaj Sayısı: 24 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | Merhaba Hotmail adresine S/5 Aespare ile ilgili bazı bilgileri gönderiyorum kolay gelsin. | ||
| Başa dön |
| ||
| Y@sin |
| ||
Biyomedikal Cihaz Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #65 Kayıt Tarihi: 08 Feb 06 saat: 03:28Üniversite:: Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Mesaj Sayısı: 225 2 kez 2 mesajda teşekür aldı | ams_anaesthesia.pdf an3968_d.pdf [/html] [ Düzenlendi 07 Dec 08 saat: 02:42 ] | ||
| Başa dön |
| ||
| Aykut Eken |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #3302 Kayıt Tarihi: 11 Mar 09 saat: 05:17Üniversite:: Başkent Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Mesaj Sayısı: 6 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | mehmet merhaba, ams 200 çift vaporizatörlü bir anestezi cihazı olduğundan dolayı öncelikle vaporizatör güvenliğine bakmanı ve bununla beraber hava akım sensörlerini kontrol etmeni tavsiye ederim. what doesn't kill you makes you stronger | ||
| Başa dön |
| ||
| zekai57 |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #3330 Kayıt Tarihi: 20 Mar 09 saat: 09:08Üniversite:: MARMARA ÜNİVERSİTESİ Mesaj Sayısı: 4 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Ams anestezi cihazları hakkında bilgi ihtiyacım var yeni bir işe başlıyacağım. Yardımlarınızı bekliyorum. Tüm anestezi sistemlerine bakım işiyle uğraşıyoruz. Teknik döküman olursa sevinirim. "S5/ Avans Aespire ams 200 Blease 700 Blease 900 " Teşekkürler; KENDİN YAP AMA EN İYİSİNİ YAP | ||
| Başa dön |
| ||
| selwester |
| ||
tekniker![]() Kayıtlı Üye #1117 Kayıt Tarihi: 01 Feb 07 saat: 08:04Üniversite:: ondokuzmayıs üniversitesi Mesaj Sayısı: 6 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | hasta başı monitörünün servis manuali var isteyenlerin mail atması yeterli sadicevik©gmail.com röntgenci | ||
| Başa dön |
| ||
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor