| Medikal Teknoloji Biyomedikal Biomedical Elektronik Nanoteknoloji Biyoteknoloji Mühendisliği :: Forum :: Sektörden Haberler - Eleman - İş - Staj - Cihaz Alış Verişi :: Kariyer Panosu |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| Erasmus Staj Hareketliliği | ||
|
Moderatorler: Çağan Yasin , yavuznuri, Yıldıray, kadir, metkar
|
| Yazar | Mesaj | ||
| metkar |
| ||
| Biyomedikal Teknikeri | Merhaba arkadaşlar.. Sözüm suan ıcınde herhangi bir myo nun biyomedikal c.t. bölümünde okuyan arkadaşlaraa... Arkadaşlar...şimdiye kadar sizlere AB eğitim ve gençlik projelerınden bahsetmıstım ve benımle ırtıbata gecen arkadaşlara gereken bilgileri verdim.Şuan için almış oldugum bir güzel haberi sizlerle paylaşmak istedim.İçinizde bu yaz Temmuz,ağustos ve eylül ayları içinde Almanyanın Berlin eyaletınde staj göreceğiniz bir medikal firmada ve oradakı ıhtıyaclarınızı gıderecek bir eğitim sirketi organizatörü aracılığıyla ERASMUS STAJ HAREKETLİLİĞİ projesinden yararlanmak isteyenler varsa benimle irtibata geçsinler.Bu projeden yararlanabilmeniz için üniversitenizin AB ofisi tarafından yapılacak olan dil sınavını geçmeniz yeterlı olacaktır.Diğer yazışmalar ve bu projeden yararlanabilmeniz için gerekli evraklar ev sahııbı kurulus yardımıyla sağlanacaktır.Sizlere tavsiyem bu güzel fırsatı değerlendirin.Ben değerlendirdim ve çok iyi bir yurt dışı deneyimi kazandım.Bu yaz sizler için çok farklı ve çok verimli olabilir.Bu tamamen elinizde suan için Kocaeli Ünv Köseköy myo bu konuda girişimlerde bulunuyor.Eğer içinizde başka myo da da okuyan arkadaşlar varsa benimle irtibata gecsin.Size ne yapacagınızı bu konularda ne yön izleyeceğinizi anlatacağım.Suan ülkemizde bu projeden yararlanacak öğrenciler için seçim yapılıyor bırcok ogrencı sınavı gecebılecek gucu olmasına ragmen sırf yurt dısında bır staj kurumu bır ev sahıbı kurulus bulamadıgı ıcın bu projeden ve bu haklardan yararlanamıyor.Siz site üyelerimize bu konuda bilgi vermek istedim.Kaçınılmaz bir fırsat herkese nasip olmaz.Bu yüzden mr_metkar@hotmail.com adresimı ekleyın konusalım yada epostayla bana bilgilerinizi ulastırın.... [ Düzenlendi 12 Eki 08 saat: 03:20 ] | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
| Site Ana Yöneticisi | arkadaşlar, konuyu ciddiye almanızı şiddetle tavsiye ederim.. BS: Başkent University-Biomedical Engineering www.medikalteknoloji.com MS: Bilkent University-UNAM-Material Science and Nanotechnology (ongoing) www.nano.bilkent.edu.tr Yavuz Nuri Ertaş | ||
| Başa dön |
| ||

Herkese bol kazanclı gunler...