| Medikal Teknoloji Biyomedikal Biomedical Elektronik Nanoteknoloji Biyoteknoloji Mühendisliği :: Forum :: Biyomedikal :: Biyomedikal Cihazlar ile ilgili Makaleler - Sorunlar - Çözümler |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| Biyomedikal cihaz teknolojisi okuyanlara müjde | ||
| Sayfaya git << >> | |
|
Moderatorler: Çağan Yasin , yavuznuri, Yıldıray, kadir, metkar
|
| Yazar | Mesaj | ||
| mustafa koşar |
| ||
| Biyomedikal cihaz teknolojisi | Açıköğretim Fakültesi Yönetmelikler: Geçiş Yapılabilecek Programlar MYO ve Açıköğretim Önlisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine Hazırlık Programına Dahil Olmadan Üçüncü Sınıfına Doğrudan Kayıt Yaptırabilecekleri Açıköğretim Lisans Programları Mezun Olunan MYO ve Önlisans Programları Kayıt Yaptırılabilecek Açıköğretim Lisans Programları Banka ve Sigorta Yönetimi İşletme Bankacılık İşletme Bankacılık ve Sigortacılık İşletme Bankacılık ve Sigortacılık (Açıköğretim) İşletme Bilgisayar Destekli Muhasebe İşletme Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulama İşletme Dış Ticaret İşletme Dış Ticaret (Açıköğretim) İşletme Genel İşletme İşletme İktisat Çalışma Ekonomisi ve End. İlişkileri İş İdaresi (Açıköğretim) İşletme İktisat Maliye Kamu Yönetimi Çalışma Ekonomisi ve End. İlişkileri İşletmecilik İşletme İthalat-İhracat İşletme Mahalli İdareler Maliye Kamu Yönetimi Mahalli İdareler (Açıköğretim) Maliye Kamu Yönetimi Maliye İktisat Maliye Kamu Yönetimi Muhasebe İşletme Muhasebe (Açıköğretim) İşletme Pazarlama İşletme Piyasa Araştırmaları ve Pazarlama İşletme Piyasa Araştırmaları ve Reklamcılık İşletme Sağlık Kurumları İşletmeciliği (Açıköğretim) İşletme Satış Yönetimi İşletme Satış Yönetimi (Açıköğretim) İşletme Sigortacılık İşletme Ticaret ve Yönetim İşletme Turizm İşletmeciliği İşletme Turizm Konaklama ve Otel İşletmeciliği İşletme Turizm ve Otelcilik İşletme Turizm ve Otelcilik (Açıköğretim) İşletme Turizm Yönetimi İşletme Açıköğretim Fakültesi Yönetmelikler: Geçiş Yapılabilecek Programlar -2 MYO ve Açıköğretim Önlisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine Hazırlık Programı İle Kayıt Yaptırabilecekleri Açıköğretim Lisans Programları Mezun Olunan MYO ve Önlisans Programları Kayıt Yaptırılabilecek Açıköğretim Lisans Programları Adalet/Adalet Yüksekokulu Kamu Yönetimi Adalet Yüksekokulu (A-Örgün) Kamu Yönetimi Adalet Yüksekokulu (B-Ekstern) Kamu Yönetimi Avrupa Topluluğu İktisat Büro Yönetimi İşletme Büro Yönetimi (Açıköğretim) İşletme Büro Yönetimi ve Sekreterlik İşletme Deniz ve Liman İşletme İşletme Endüstriyel Yönetim İşletme Gümrük İşletme İşletme Halkla İlişkiler İşletme Halkla İlişkiler (Açıköğretim) İşletme Halkla İlişkiler ve Reklamcılık İşletme Halkla İlişkiler ve Tanıtım İşletme İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Çalışma Ekonomisi ve End. İlişkileri İşletme Organizasyonu ve Çiftlik Yönetimi İşletme Kalite Kontrol İşletme Kooperatifçilik İşletme Mağaza İşletmeciliği İşletme Mahalli İdareler (Zabıta) Maliye Kamu Yönetimi Ofis Teknolojileri ve Yönetimi İşletme Orta Kademe Yöneticilik İşletme Otel Yöneticiliği İşletme Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi İşletme Reklamcılık Yönetimi İşletme Seyahat İşletmeciliği İşletme Seyahat İşletmeciliği ve Tur Operatörlüğü İşletme Seyahat ve Tur İşletmeciliği İşletme Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği İşletme Sosyal Bilimler (Açıköğretim) İşletme Uluslararası Taşımacılık Yönetimi İşletme Uluslararası Ticaret Yönetimi İşletme İktisat Yiyecek İçecek İşletmeciliği İşletme ARKADAŞLAR BİZİM BÖLÜM ESKİ AÖ ADRESİNDE YAZMIYOR GEÇİŞ AMA YENİ KANUN OLARAK İŞLENİR RESMİ GAZETEDE YAYINLANDIYSA İNS '''Ya Bilgisizler-siniz,Ya da Bilgi-sizlersiniz'' ![]() | ||
| Başa dön |
| ||
| mustafa koşar |
| ||
| Biyomedikal cihaz teknolojisi | MYO ve Açıköğretim Önlisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimlerine Hazırlık Programına Kayıt Yaptırabilecekleri.. -------------------------------------------------------------------------------- Meslek Yüksekokulları ve Açıköğretim Önlisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimlerine Hazırlık Programına Kayıt Yaptırabilecekleri Açıköğretim Lisans Programları Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’nün, Meslek Yüksekokulları ve Açıköğretim Önlisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimlerine Devamları Hakkında Yönetmeliğin 10. maddesi uyarınca hazırlanan yeni programlar eklenmesine ilişkin teklifi 13/03/2008 tarihli Yükseköğretim Genel Kurul Toplantısında incelenmiş ve söz konusu yönetmeliğin 10.maddesi uyarınca, “Meslek Yüksekokulları ve Açıköğretim Önlisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimlerine Hazırlık Programına Kayıt Yaptırabilecekleri Açıköğretim Lisans Programları” Meslek Yüksekokulu mezunlarından gelen yoğun talep üzerine teknik olan programlara da açılarak intibak eğitiminden sonra devam etmek üzere aşağıdaki programların eklenmesine karar verilmiştir. AÖF Lisans Programına Geçişi kabul edilen Meslek Yüksekokulu Programlarından Yüksekokulumuzdaki mevcut Programlar : (Aşağıdaki tüm programlar AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ’ nin İKTİSAT-İŞLETME Lisans Programlarına geçiş yapabilirler.) Bilgisayar Programcılığı Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Cam-Seramik Çini İşlemeciliği Deri İşleme Teknolojisi Dericilik Elektrik Elektronik Haberleşme Endüstriyel Elektronik Endüstriyel Otomasyon Haberleşme İklimlendirme-Soğutma İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği Kimya Kontrol Sistemleri Teknolojisi Lastik ve Plastik Teknolojisi Lastik-Plastik Makine Makine-Resim-Konstrüksiyon Matbaacılık Otomotiv Plastik Teknolojisi Radyo-Televizyon Yayıncılığı Savunma ve Güvenlik Sualtı Tasarım ve Basım-Yayımcılık Kaynak Bilindiği gibi yukarıdaki bölümler açıköğretim 3-4 yapamıyorlardı.Fakat Bizim okulda panolara asılan yazılarda artık bu bölümlerden açıköğretim 3-4 yapılabileceği yazıyordu.Bu konu ile yöneticiler bir araştırırsa bu konuya ilgilenenler olacaktır '''Ya Bilgisizler-siniz,Ya da Bilgi-sizlersiniz'' ![]() | ||
| Başa dön |
| ||
| rasim yildirim |
| ||
| chucki | abi budur işte rasim yildirim | ||
| Başa dön |
| ||
| mustafa koşar |
| ||
| Biyomedikal cihaz teknolojisi | rasim arkadaşım tşk '''Ya Bilgisizler-siniz,Ya da Bilgi-sizlersiniz'' ![]() | ||
| Başa dön |
| ||
| metkar |
| ||
| Biyomedikal Teknikeri | Abi ya yanlış anlamayın beni ama arkadaşlar ben hala emin değilim bugun aöf burosuna gıttım sordum bana bu işin ekim ayında netleşeceğini söylediler...sayısal onlısans bolumlerın sımdıye kadar boyle bır hakkı yoktu sımdı olurmu bılemem ama bu iş ekım ayında kesinlesır dedıler...bende şaştım kaldım ama mustafa kardeşin son koyddugu dokumanda ınsanı gerçekten sevindiriyor...insallah olur herkesın yuzu guler.... | ||
| Başa dön |
| ||
| donkiyote |
| ||
| medikal teknolog | DOSTUM UMARIM BU BİR ŞAKA DEĞİLDİR... KAYIT SÜRECİ İLE İLGİLİ BİLGİ EDİNEN ARKADAŞLAR LÜTFEN BİZE DE Bİ ÇITLATI VERSİN LÜTFEN. SEVGİYLE KALIN... | ||
| Başa dön |
| ||
| mustafa koşar |
| ||
| Biyomedikal cihaz teknolojisi | EVET METKAR ARKADAŞIM AÖ BÜROLARİ HENÜZ KESİN Bİ BİLGİ YOK ELLERİNDE ÇOĞU YERDE ÖYLE AMA AĞUSTOS YADA EYLÜL AYLARINDA KESİNLEŞECEKMİŞ İNŞ OLUR DA BİZE Bİ HAK GELMİŞ OLUR TAYFUN ARKADAŞ RESMİ GAZETEDE YAYINLANDI DEDİ KEŞKE ONU BİZE Bİ YOLLASA TANİ DÖKÜMAN VARSA ELİNDE BENİM YOLLADIĞIM DÖKÜMAN YÖK TARAFINDAN HAZIRLANMIŞ VE AÖ BÜROLARINA DUYRULMUŞ Bİ YAZI OKULLARA ASILANDA BU ZATEN AMA KESİN Mİ BİLEMİYORUM SİZİN GİBİYİM BENDE AMA ARAŞTIRIP KESİN SONUCA BERABER VARACAZ KİB. '''Ya Bilgisizler-siniz,Ya da Bilgi-sizlersiniz'' ![]() | ||
| Başa dön |
| ||
| mustafa koşar |
| ||
| Biyomedikal cihaz teknolojisi | ARKADAŞLAR AÖ HABERLERİ NE OLDU ACABA DÖKÜMAN OLAN VARMI ELİNDE ACABA SEÇEBİLİYORUZMU AÖ İŞLETME YADA İKTİSAT '''Ya Bilgisizler-siniz,Ya da Bilgi-sizlersiniz'' ![]() | ||
| Başa dön |
| ||
| Y@sin |
| ||
| Biyomedikal Cihaz Teknikeri | Sağlık Kurumları İşletmeciliği (Açıköğretim) bölümü 2 yıllık bi bölüm. yukarıda lisans programı kısmı adı altında yazıor ve 3. sınıftan devam hakkının olduğunu yazmışsın Eğer Fakülte ve 3. den devam varsa sağlık kurumları işletmeciliğini açıktan okumak istiyorum. bu konuda biraz aydınlatabilirsmisin beni. teşekkürler. info:yasin | ||
| Başa dön |
| ||
| rasim yildirim |
| ||
| chucki | Sağlık Kurumları İşletmeciliği (Açıköğretim) sadece İşletme'ye geçiş yapabılyör yani bu bölümün 4 yıllığı yok 4 yıllık için işletme tercih edebiliyor bu bölüm mezunları onbaşıyken çavuş oluyolar anlıcan kardeş bu arada geçmiş olsun şaka maka askerliği bitirdin bizimki duruyo bakalım ne olacak şu iş çıkarsa bizde bitirip kısa dönem yaparız rasim yildirim | ||
| Başa dön |
| ||
| alee |
| ||
| sağlık teknikeri adayı! | arkadaşlar dökümandan anlaşılan bence bu iş tamam acayip mutlu oldum ama burası türkiye her 10dk da bi yasa değiştiği için inş değişiklik olmaz... Nötr.. | ||
| Başa dön |
| ||
| _tayfun_ |
| ||
| | ya arkadaşlar kesin daha öncede yazmıştım bizim okulda panoda asılı sadece iktisat ve işletme var 2sinden biri mezun olduktan başvuru yapılıyor galiba daha sonra ortak olmayan dersleri verdikten sonra 3. 4. sınıf sonra mezun 4 yıllık ;) | ||
| Başa dön |
| ||
| muhammet |
| ||
| | tayfun sıkma canını birini inandırmak zorunda değilsin sen bildiğini söyledin sağol ayrıca sitemizde aktif üyelü arkadaşımız mustafa koşar askere gitti ALLAH yardımcısı olsun KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEK OKULU BİYOMEDİKAL CİHAZ TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ MUHAMMET KUŞAN | ||
| Başa dön |
| ||
| _tayfun_ |
| ||
| | sıkmıyorum zaten. askere giden arkadaş içinde inşallah sağ salim gider gelir =)) | ||
| Başa dön |
| ||
| manewra |
| ||
| arkadaşlar benim şubatta tecil bitiyor ama bende açıkoğretim yapıcam otomatık tecil mi olur yoksa şubatta direk askeremı ? | |||
| Başa dön |
| ||
| Sayfaya git << >> | |

Herkese bol kazanclı gunler...