| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Sektörden Haberler - Eleman - İş - Staj - Cihaz Alış Verişi :: İş Dünyası |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| Protez ve Ortez Bölümü Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? | ||
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| EMRE |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1190 Kayıt Tarihi: 19 Feb 07 saat: 09:25Üniversite:: Anadolu Üniversitesi P.M.Y.O Mesaj Sayısı: 67 2 kez 2 mesajda teşekür aldı | Protez ve Ortez bölümleri hakkında ne düşünüyorsunuz?Bu dalda gelecek varmı?İş imkanları nasıl?Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. Mr.Electronic | ||
| Başa dön |
| ||
| metkar |
| ||
Biyomedikal Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #1268 Kayıt Tarihi: 07 Mar 07 saat: 12:53Üniversite:: Kocaeli unv Mesaj Sayısı: 31 8 kez 8 mesajda teşekür aldı | Bence çok ta iyi bir bölüm değil aksine iş imkanıda iyi değil.Sağlık bakanlığı tarafından atanmalarıda çok az ve yetersiz sayıda.Bunun nedeni başka bölümlerin de bu bölümün işini yapması.Bence değelendirilecek kadar iyi bir alan değil.Çünkü okutulan birçok ders diğer bölümlerde de mevcut örneğin fizyoloji,fizik,anatomi...vs.Normalde iş alanı iyi ama işte başkalarınında bu sektöre yönelmesi bence bu sektördeki iş imkanının kapattı.Adam bende bu dersleri aldım bende hastanede staj yaptım diyerek ve birde dil bilgisayar kişisel becerileriyle işi kapıyor.Ben olsam değerlendirmem....yönetmelik çünkü bu bölümün hakkını vermiyor! | ||
| Başa dön |
| ||
| rasim yildirim |
| ||
ryildirim03![]() Kayıtlı Üye #136 Kayıt Tarihi: 12 Mar 06 saat: 07:52Üniversite:: 9 eylül Mesaj Sayısı: 265 10 kez 10 mesajda teşekür aldı | sen bırak kemik kürek işlerini bak biyomedikala millet biyomedikal girmeye ugraşıyo biyomedikal bu ülkede gerçek anlamda çalışmaya başladığında parmakla gösterilecek hale gelecek bu meslek bu yüzden herkes bu mesleği seçmeye çalışıyor. sen biyomedikalden çevirme çizgini | ||
| Başa dön |
| ||
| EMRE |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1190 Kayıt Tarihi: 19 Feb 07 saat: 09:25Üniversite:: Anadolu Üniversitesi P.M.Y.O Mesaj Sayısı: 67 2 kez 2 mesajda teşekür aldı | Yorumlarnız için teşekkürler.Sanırım haklısınız.Biyomedikale devam Mr.Electronic | ||
| Başa dön |
| ||
| rasim yildirim |
| ||
ryildirim03![]() Kayıtlı Üye #136 Kayıt Tarihi: 12 Mar 06 saat: 07:52Üniversite:: 9 eylül Mesaj Sayısı: 265 10 kez 10 mesajda teşekür aldı | biyomedikalin b sine bulaşan adam bidaha kurtulamıyo bak ben okadar değişik bi işte çalıştım 1,5 sene sonuda hastane kokusuna hasret çekmeye dayanamadım döndüm sektöre biyomedikal gelceğin mesleği olacak inşallah şu bazı kavramları yerine oturtabilirsek | ||
| Başa dön |
| ||
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor