| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Forumsal İletişim :: Yönetimsel Öneriler - Şikayetler - Duyurular |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| Forumun ara yüzü karışık | ||
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| KARDELENLER |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1891 Kayıt Tarihi: 10 Nov 07 saat: 15:29Üniversite:: Kocaeli Mesaj Sayısı: 10 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Merhaba adminlerim forumu daha farklı bir tema ile değiştirmeniz mümkün değilmi?Öyle karışık bir yapısı varki birşey ararken akla karayı seçiyorum.Ayrıca kullanıcıya rahatlık olsun diye "Konularım" & "Cevaplarım" bölümüde olsa çok daha faydalı olur. Sizden ricam forumun görümünü ve tasarımını değiştirin Allah yar ve yardımcınız olsun SAĞLICAKLA [ Düzenlendi 11 Nov 07 saat: 04:04 ] *-* / *-*Kulağının haberi var mı kulağının? Bir adım atmak ne acaba? Parmağımın gözü mü var benim istediğim yeri kaşıyor. Allah donatmış ya nankörlüğün bir alemi yok…Ve bi Fransız kadının çocuğu değiliz.Bir Hintli kadın gördüm getirdi sütü koydu böyle,fareler hücum ettiler oda fareler ile beraber sütü içti,bunlar dedi beni atalarım.Bunun çocuğu olsaydın ne yapacaktın sen ya? Sahaya 1-0 galip çıkmışsın Allah dan kork!! Bunun bi teşekkürü olmalı. | ||
| Başa dön |
| ||
| Kadir |
| ||
Site Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #787 Kayıt Tarihi: 02 Dec 06 saat: 04:41Üniversite:: Gazi Üniversitesi Mesaj Sayısı: 425 25 kez 21 mesajda teşekür aldı | erkan abicim öncelikle siteye hoşgeldin... sitede ve forumda aktifliğinden dolayı tebrik ediyorum, abi diğer yöneticilerle beraber biz bu konuyu netleştirdik yani konuları biraz daha ayrıntı ve netlik katmaya çalıştık...planımız hazır, ana site yöneticimiz UHURU en kısa zamanda bu sistemi foruma uygulayacaktır... "EVERYTHING FOR BIOMEDICAL" Gazi Üniversitesi Elektronik Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | Arkadaşım aktif bir şekilde foruma düşüncelerini yazmandan ötürü tebrik ederim ve diğer üyelerimize de örnek olmasını isterim. Soruna gelirsek; Forumda herhangi bir konuya tıklayınca zaten konunun tüm mesajları geliyor. Ama bence sen bir konu arayacaksan teker teker forumu dolaşmak yerine site içi arama butonundan dene, gerçekten çok faydalanacaksın .. BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| KARDELENLER |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1891 Kayıt Tarihi: 10 Nov 07 saat: 15:29Üniversite:: Kocaeli Mesaj Sayısı: 10 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Abicim ben forumlarla büyümüşüm "ARAMA" o kadarda faydalı değil emin olun.Bakın en üstte "Konularım" linkine tıkladığında Üye sadece kendisine ait konuları görür.Aynı zamanda "CEVAPLARIM" isimli linkde ise cevap yazdığı tüm konuları görür. SAĞLICAKLA *-* / *-*Kulağının haberi var mı kulağının? Bir adım atmak ne acaba? Parmağımın gözü mü var benim istediğim yeri kaşıyor. Allah donatmış ya nankörlüğün bir alemi yok…Ve bi Fransız kadının çocuğu değiliz.Bir Hintli kadın gördüm getirdi sütü koydu böyle,fareler hücum ettiler oda fareler ile beraber sütü içti,bunlar dedi beni atalarım.Bunun çocuğu olsaydın ne yapacaktın sen ya? Sahaya 1-0 galip çıkmışsın Allah dan kork!! Bunun bi teşekkürü olmalı. | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | ha anladım senin demek istediğini şimdi, tamam bir bakalım o dediğine...ama sen forumlarla büyüsen de bu forumu bir dene..gene de arama çok kullanışlı ![]() ama dediğim gibi dediğine bir bakalım.. BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| KARDELENLER |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1891 Kayıt Tarihi: 10 Nov 07 saat: 15:29Üniversite:: Kocaeli Mesaj Sayısı: 10 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Abicim şimdilik forumda fazla bir konu yok.Buna binaen arama kısmına "LOJİK yada Lazer" yazdığımda sadece 5 konu verir.Lakin ilerde forum genişlediğinde kişi nerden bilecek ben hangi konuya cevap yazdım v.s.v.s. Lütfen diğer forumlara bir bakın Mesela """" http://www.balikdostlari.com/forum/"""" bu foruma bir gözatın derim.Belki yasakdır link vermek ama bunun bizim konu ve ilgimizden farklı bir yanı olduğundan dolayı verdim *-* / *-*Kulağının haberi var mı kulağının? Bir adım atmak ne acaba? Parmağımın gözü mü var benim istediğim yeri kaşıyor. Allah donatmış ya nankörlüğün bir alemi yok…Ve bi Fransız kadının çocuğu değiliz.Bir Hintli kadın gördüm getirdi sütü koydu böyle,fareler hücum ettiler oda fareler ile beraber sütü içti,bunlar dedi beni atalarım.Bunun çocuğu olsaydın ne yapacaktın sen ya? Sahaya 1-0 galip çıkmışsın Allah dan kork!! Bunun bi teşekkürü olmalı. | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | arama kısmına herhangi bir kelime yazdığında sadece forum başlıklarını çıkarmaz arkadaşım, forum konularının her satırını tarar..sen merak etme..ama ben anladım senin dediğini, hangi konuya cevap yazdığıını felan da görmek istiosun...bir bakalım BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| Kadir |
| ||
Site Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #787 Kayıt Tarihi: 02 Dec 06 saat: 04:41Üniversite:: Gazi Üniversitesi Mesaj Sayısı: 425 25 kez 21 mesajda teşekür aldı | abicim öncelikle verdiğin site güzel bir site... senin dediğin konularım - cevaplarım bölümü olabilir aslında mantıklı çünkü bazı insan neyin ne olduğunu bilmiyor; bu dediğin faydalı olabilir... ama verdiğin sitenin forumu çok içerikli yani normal bir başlıkta da verilebilecek bir yazı bölünmüşte bölünmüş...bizim istediğimiz bu değil forum sade ama güzel olmalı; ve alanımız dışına çıkmamalı... fikirlerin için teşekkür ediyorum, iy günler... "EVERYTHING FOR BIOMEDICAL" Gazi Üniversitesi Elektronik Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi | ||
| Başa dön |
| ||
| Yasin Çağan |
| ||
Site Kurucusu![]() ![]() Kayıtlı Üye #1 Kayıt Tarihi: 04 Dec 05 saat: 12:18Üniversite:: Marmara Üniversitesi - Anadolu Üniversitesi Mesaj Sayısı: 579 21 kez 20 mesajda teşekür aldı | evet sizin istediginiz sadece forum olan sitelerde sitenin en ustunde yer alır dediginiz seyi anladım bu sistemde bu soylediginiz sey profiliniz icinde yer alıyor.ornegin bu kadirin profili http://www.medikalteknoloji.com/user787.html bu sayfanın ortasında forum mesajları ve yorumları gorebilirsiniz.Acıkcası ben aktif bir forum kullanıcı olarak o soylediginiz linkleri pek kullanmam tum mesajlara bakarım sırayla ama kısa yollar forumun ust kısmına cıkartılabilir.unumuzdeki pazar ales sınavım oldugu icin bu hafta bunu yapamam ama bunun ile ilgili bir h a c k veya plugin bulurum veya yazarım | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | yasin abi, bizdeki o profildeki linkten sadece son 1 haftadaki mesajlar görülüyor benim bildiğim...arkadaşın dediğini ben anladım, sen zaen bir bilgisayarcı olarak anlamışsındır... www.kimyaturk.net sitesinde de aynı özellik var, isterseniz üye olun, görün...(bilmeyenlere) Yakın bir zamanda bir yama görünüyor herhalde BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| KARDELENLER |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1891 Kayıt Tarihi: 10 Nov 07 saat: 15:29Üniversite:: Kocaeli Mesaj Sayısı: 10 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Güzel kardeşlerim bir yönetici olarak üzerinize düşen görevleri yaptığınızdan ötürü tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Lakin kardeşlerim forum gerçekten çok karışık daha sade ve gösterişli hale gelebilir.Sizler en iyisini bilirsiniz tabiki ama biraz önce üye girişini yapabilmek için ANA SAYFAya geri dönüp girişimi yapabildim.Benim takıldığım birkaç kaliteli forum var dediklerim ise hepsinde mevcut.Gerçektende hiç zorluk çekmeden rahatlıkla gezinebiliyoruz.Ayrıca amacımız sadece cevap yazdığımız yada konu açtığımız linklere takılmak değil tabiki.Bizde ilgimizi çeken bütün konulara yorum yapacağız. Tekrar tekrar herşey için teşekkürler Adminlerim *-* / *-*Kulağının haberi var mı kulağının? Bir adım atmak ne acaba? Parmağımın gözü mü var benim istediğim yeri kaşıyor. Allah donatmış ya nankörlüğün bir alemi yok…Ve bi Fransız kadının çocuğu değiliz.Bir Hintli kadın gördüm getirdi sütü koydu böyle,fareler hücum ettiler oda fareler ile beraber sütü içti,bunlar dedi beni atalarım.Bunun çocuğu olsaydın ne yapacaktın sen ya? Sahaya 1-0 galip çıkmışsın Allah dan kork!! Bunun bi teşekkürü olmalı. | ||
| Başa dön |
| ||
| Yasin Çağan |
| ||
Site Kurucusu![]() ![]() Kayıtlı Üye #1 Kayıt Tarihi: 04 Dec 05 saat: 12:18Üniversite:: Marmara Üniversitesi - Anadolu Üniversitesi Mesaj Sayısı: 579 21 kez 20 mesajda teşekür aldı | Merhaba lar forum sistemi biraz farklı olduğu için sizin istediğiniz linkleri forum ana sayfasında en altta gonderdiklerim kısmında bulabilirsiniz.Diyelimki bu mesajları daha sonra tekrar gormek ve takip etmek istiyorsunuz bu konuyu izlediklerime kayıt etmek için bu sayfanın en ustunde Konuyu İzle linkine tıklayınız daha sonra bu konu linkini yine forum ana sayfasında en altta bilgi menusunde izlediklerimde bulabilirsiniz.Bu cevaplar işinizi görür umarım e107 cms sistemi farklı olduğu için ilk başlarda yadsımanız normal zamanla bu forum sisteminide alışacağınızı umuyorum. | ||
| Başa dön |
| ||
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor