| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Sektörden Haberler - Eleman - İş - Staj - Cihaz Alış Verişi :: Kariyer Panosu :: Özgeçmiş (cv) Havuzu |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| Mustafa KILINÇ çalışmıyorum | ||
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| mustafaklnc |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1784 Kayıt Tarihi: 28 Oct 07 saat: 15:04Üniversite:: kocaeli üniversitesi köseköy meslek yüksek okulu Mesaj Sayısı: 3 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Mustafa KILINÇ 0 536 4183039 mustafaklnc©yahoo.com Yeni Yalı Mah. Çavuş.Sok. No:29 Körfez/KOCAELi EĞİTİM Kocaeli Üniversitesi Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Haziran 2004 Körfez endüstri meslek lisesi Elektronik Bölümü Haziran 2002 STAJ: Kocaeli Üniversitesi Tip Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Nuh Çimento A.Ş ( Elektronik bakım ) YABANCI DIL: Makine kullanma talimatlarını anlayıp uygulayabilecek düzeyde ingilizce KİŞİSEL BİLGİLER: 27-05-1984 tarihinde doğdu. Askerlik durumu :23.08.2006 tarihinde tamamlanmıştır. Medeni hali: Bekar Ehliyet: B sınıfı –2002 tarihli REFERANSLAR: Özay ÖZTÜRK Tel:0 533 4797110 Makine Mühendisi [ Düzenlendi 13 Nov 07 saat: 05:45 ] | ||
| Başa dön |
| ||
| ANIL |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1778 Kayıt Tarihi: 24 Oct 07 saat: 09:23Üniversite:: KOCAELİ ÜN. (MEZUN) Mesaj Sayısı: 3 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | ABİCİM ÇOK SAOL İNŞ. BULURUZ Bİ İŞ AMA EN AZINDAN SEN ASKERLİĞİDE YAPMIŞIN Bİ ENGEL YOK ÖNÜNDE BNM DAHA VAR AMA NEYSE BAKICAZ ARTIK İNŞ.BİŞİYLER OLUR DMK SENDE BİZİM OKULDAN MEZUNSUN ABİ EVT BNDE KÖSEKÖYDE OKUDUM BU SENE BİTTİ İŞTE --- | ||
| Başa dön |
| ||
| ANIL |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1778 Kayıt Tarihi: 24 Oct 07 saat: 09:23Üniversite:: KOCAELİ ÜN. (MEZUN) Mesaj Sayısı: 3 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | BENDE TANIŞTIMIZA MEMNUN OLDUM SENDE KENDNE İİ BAK ABİ İNŞ. BULURSAK Bİ İŞ SÖLERM TABİİ --- | ||
| Başa dön |
| ||
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor