| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Sektörden Haberler - Eleman - İş - Staj - Cihaz Alış Verişi :: Kariyer Panosu :: Özgeçmiş (cv) Havuzu |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| Anıl Ural (ÇALIŞMIYORUM ) | ||
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| ANIL |
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() Kayıtlı Üye #1778 Kayıt Tarihi: 24 Oct 07 saat: 09:23Üniversite:: KOCAELİ ÜN. (MEZUN) Mesaj Sayısı: 3 0 kez 0 mesajda teşekür aldı |
[ Düzenlendi 20 Jul 08 saat: 09:08 ] --- | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Başa dön |
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| mustafaklnc |
![]() Kayıtlı Üye #1784 Kayıt Tarihi: 28 Oct 07 saat: 15:04Üniversite:: kocaeli üniversitesi köseköy meslek yüksek okulu Mesaj Sayısı: 3 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Anıl kardeşim meraba bende biyomedikal bölümünü bitirdim vbe askerliğimi yaptım .hala iş bulamadım sanada allah kolaylık versin.sende köseköy meslek yüksek okulundamı okudun ben 2004 mezunuyum | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Başa dön |
| mustafaklnc |
![]() Kayıtlı Üye #1784 Kayıt Tarihi: 28 Oct 07 saat: 15:04Üniversite:: kocaeli üniversitesi köseköy meslek yüksek okulu Mesaj Sayısı: 3 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | he bu arada tanıştığımıza memnun oldum.askerlik hayırlısı ile bitiyo ama esas askerlik daha sonra başlıcak irtibatı koprmayalım arasıra yazışalım.hadi kendine iyi bak iyi bi iş bulursan banada haber ver | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Başa dön |
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor