Forum
Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Sektörden Haberler - Eleman - İş - Staj - Cihaz Alış Verişi :: Kariyer Panosu :: Özgeçmiş (cv) Havuzu

<< Önceki konu | Sonraki Konu >>
Anıl Ural (ÇALIŞMIYORUM )
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
Yazar Mesaj
ANIL
25 Oct 07 saat: 07:25
Kayıtlı Üye #1778

Üniversite:: KOCAELİ ÜN. (MEZUN)
0 kez 0 mesajda teşekür aldı
Kişisel Bilgiler
Anıl Ural
Adres:
Bağlarbaşı Mah.Seyran Sok. No: 38 DARICA
Darıca / Kocaeli / Türkiye
Telefonlar:
Ev: 0262 745 44 44
Cep(1): 05544177051
Ulaşılamadığında:
CENGİZ URAL Telefon: 0532 293 61 35
Doğum Tarihi :03.05.1989Ehliyet:Yok
Medeni Hali :BekarSigara Kullanımı :Kullanmıyor
Askerlik Durumu :Tecilli - 10.02.2011Engellilik Durumu :Yok
Cv Güncelleme Tarihi:20.07.2008 Uyruk:T.C.
İş Deneyimleri Toplam Deneyim Süresi: 9 ay / Aday Halen Çalışıyor
Aralık 2007-Devam Ediyor
Deneyim Süresi:7 ay
ARÇELİK LG KLİMA SAN. VE TİC. A.Ş. - Kocaeli
Sektör - Bölüm - Pozisyon:Beyaz Eşya - Üretim - Eleman
İşin Tanımı:KLİMA ÜRETİM MONTAJ OPERATÖRÜ
Ayrılma Nedeni :Halen Çalışıyorum
Raporlama Yaptığı Kişinin Ünvanı :
Haziran 2007-Ağustos 2007
Deneyim Süresi:2 ay
GEBZE DEVLET HASTANESİ - Kocaeli
Sektör - Bölüm - Pozisyon:Sağlık/Hastane - Sağlık/Medikal - Stajyer
İşin Tanımı:RADYOLOJİ ( RÖNTGEN )
Ayrılma Nedeni :Sözleşme Bitimi
Raporlama Yaptığı Kişinin Ünvanı :
Eğitim Bilgileri
Öğrenim Durumu :Yüksek Okul / Mezun
Üniversite:
Üniversite : Kocaeli Ün. (Devlet Üniversitesi)
Fakülte : Meslek Yüksekokulu
Bölümü: Biyomedikal Teknolojisi
Öğretim Tipi / Dili : Örgün Öğretim / Türkçe
Başlama / Mez. Tarihi : Eylül-2005 / Haziran-2007
Lise:
Lise Türü / Bölümü : Meslek Lisesi / Elektronik
Öğretim Tipi / Dili: Örgün Öğretim / Türkçe
Lise Adı : LAFARGE ASLAN ÇİMENTO E.M.L.
Not Sist. / Mez. Derecesi : 100 / 3.48
Başlama / Mez. Tarihi : Eylül-2002 / Haziran-2005
Yabancı Dil :
DilGenelOkumaYazmaKonuşmaÖğrenilen Yer
İngilizceOrtaİyiİyiBaşlangıçYurtiçi kurs
Bilgisayar Deneyimi :
PİCASA , ELEKTRONİK WORK BENCH, WİNXP , WORD , EXCEL , P.POİNT.İNTERNET
Kurs ve Seminerler :
İNGİLİZCEKOMEK2007
BİLGİSAYAR İŞLETMENLİĞİKOCAELİ GEBZE HALK EĞİTİM MERKEZİ200701/11/2006 - 09/04/2007
Referanslar
YAKUP KÖSEMKOCAELİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ05374263152
SERKAN AYDINARÇELİK - LG TAKIM LİDERİ
ŞERAFETTİN YILMAZPOLİSAN BOYA SAN. / KİMYA MÜHENDİSİ05326648138
Tercihler
Sektör:Tıbbi Malzeme, Sağlık/Hastane, İlaç, Elektrik ve Elektronik,
Bölüm:Kalibrasyon, Hastane, Elektronik, Biyomedikal, Bakım Onarım,
Pozisyon:Tıbbi Mümessil, Tekniker, Eleman,
Ücret Beklentisi :Belirtilmemiş
Çalışma Şekli :Proje Bazlı

[ Düzenlendi 20 Jul 08 saat: 09:08 ]

---
Başa dön

mustafaklnc
28 Oct 07 saat: 15:20
Kayıtlı Üye #1784

Üniversite:: kocaeli üniversitesi köseköy meslek yüksek okulu
Anıl kardeşim meraba bende biyomedikal bölümünü bitirdim vbe askerliğimi yaptım .hala iş bulamadım sanada allah kolaylık versin.sende köseköy meslek yüksek okulundamı okudun ben 2004 mezunuyum
Başa dön

mustafaklnc
02 Nov 07 saat: 12:48
Kayıtlı Üye #1784

Üniversite:: kocaeli üniversitesi köseköy meslek yüksek okulu
he bu arada tanıştığımıza memnun oldum.askerlik hayırlısı ile bitiyo ama esas askerlik daha sonra başlıcak irtibatı koprmayalım arasıra yazışalım.hadi kendine iyi bak iyi bi iş bulursan banada haber ver
Başa dön

Hızlı Geçiş:     Başa dön

Bu konuyu uzaktan oku: rss 0.92 Bu konuyu uzaktan oku: rss 2.0 Bu konuyu uzaktan oku: RDF
Powered by e107 Forum System
e107 CMS sistemi kulanılarak yapılmıştır ve yayınlanan materyaller GNU Genel Kamu Lisansı ile korunmaktadır.

Theme created by Free-Source.net
Biyomedikal Tags

self test   ameliyat   analiz   Debimetre   medikal fuari   ECG meter   atomic structure   Tıbbi cihazlar onarımı   biyomedikal cihaz teknolojisi nedir   biotech   medikal fuar   Biomedical   krypton   fonksiyonlar   Hastabaşı   lamak   Sintigrafi sistemi   input boxes   paraf   biyomedikal tez   bbi   physiologic data   myo elektrod   pankreas   bakteri   biyomedikal turkiye   vhf   Yasin Doruk Cagan   protozoa   Devre Analizi   character behavior   anolog   biyomedikal kariyer   sanayi   Nanoteknoloji Videoları   biyomedikal eleman   baskent biyomedikal   Ventilatör   hayati   biomedikal is   biyomedikal servis   anjiyo   Nanoteknoloji Videolari   biyomedikal muhendisligi nedir   extension cables   biyomedikal servis manueli   akdeniz biyomedikal   power generators   nanoscience   flowmetre   qualified medical   narak   kavu   mekanik   kimyasal madde   istanbul biyomedikal   management flow   hasta başı monitörleri   biomedikal   akustik   cerrahi   laboratuar cihazlari   billable hours   uhf   Hastabaşı monitör onarımı   kısa dönem askerlik   yans   multilayer perceptron   rapidshare   kamera   organic solids   dr lee   rezonans   12v dc   ethylene oxide sterilization   Biyomedikal Nedir   Matlab   tomografi   biyomedikal bölümü   investors business   ndan daha fazla   dalgan   transduser   Biyomedikal   olsun   Kadir Guler   mikro eliza   hemogram cihazi   Medicine   web sitesi kurulumu   elektronik devre   diyaliz cihazi   Biyoteknoloji   Medikal kalibrasyon   MONİTÖRÜ   biyomedikal staj   biomedikal teknikeri   tibbi cihaz onarim   biyomedikal is arama   medikal site   Lazerler   error codes   purkinje   biyomedikal sozlugu   analog   nanotechnology   Elektroensefalografi   Triturus Modül Ayarları   aberration   tıbbi cihaz bakım   biomedical photonics handbook   biyomedikal is ara   zamana   Yapay Sinir Ağları   tipsozlugu   dicom sunum   glass corrosion   DİCOM   biomedical materials   hammacher   Elektronik   neonatal patients   Merkezi ezan vaaz sistemi   healthcare knowledge   biyomedikal teknisyeni   tiroid   Tomografide kanser riski   Medikal cihazlar onarımı   biyomedikal bolumu   tens   kangazi cihazi   Sintigrafi   biomedical technology and devices handbook   TIBBİ GÖRÜNTÜLEME   biyomedikal sirket   DICOM NEDIR   Otomatik Film Banyo Cihazı   tıbbi cihaz fuarı   Nanoteknoloji   Hastabasi Monitoru   bunu   sst   biotechnology   contact   uploaded   biyomedikal fuarı   zden   approved products   extrasystoles   iki yıllıkların askerlik durumu   dikey gecis   medikal şirket sitesi   test c   biyomedikal makale   radan   enormous growth   ritim   Dikey Geçiş Sistemi'nde değişiklik..   Medikal Araçların Tanımı   atomic force microscope   radyografi Pozisyonlar   ethics   ba lam   ecerkan@gmail.com   Acıbadem Hastanesi Biyomedikal Teknisyeni Arıyor   faz   molecular imaging   ultroson   Dijital Steteskop   gebelik   antenler   biyomedkal is   Medicine ebook   nanoteknoloji nedir?   işlemsel Yukseltecler   Medikal Teknoloji Biyomedikal Biomedical Elektroni   biyomedikal odev   hastabaşı monitörü   Cep Telefonlarının Elektromanyetik Etkileri   e107 Forum Teşekür Eklentisi   behcet disease   web sitesi açtıracam   m elektronik   tsr   elektrik elektronik   processes   myo askerlik durumu   PASC   ege biyomedikal   İstanbul Üniversitesi   knowledge management   insan kaynaklari   Electronic Stethoscope   medikal serhat   biyomedikal sirketleri   marmara biyomedikal   matris   Hastabaşı monitör tamiri   larson   kisa donem askerlik   Bilgisayarlı Tomografi   image processing   hastane   endoskopi   recin   elektronik devreler   english isbn   hepatit   tens cıhaz   enerji   ultrasonografi   antijen   court decision   Rontgen   bıtırme odevi   vent   Biyomedikal Cihaz   pahal   doktorlar   Tıbbi cihazlar tamiri   medikal fuarı   sirketime site   Respiratory   biyomedikal staj raporu   anatomi   biomedical engineers   Işıkla Bilgi İletimi   katarakt   vapor density   biyomedikal is   diyot   nihon kohden   opamp   biyomedikal muhendisi   Teknoloji   steren   microbiologist   bedsite   molecule   medical diagnostic tools   biomedikal cihaz   enzim   kanallar   programlar   bacterial strain   sized computers   piller   Acıbadem Hastanesi biyomedikal   tıbbi cihaz bakım onarım   BİYOMEDİKAL MÜHENDİS   commercialization   belediye anons sistemi   signals   membran   abrasion   Acıbadem Hastanesi is   angelous   biyomedikal iş   tıbbi cihaz onarım   recent developments   daha   HEART FAILURE   adobe   kta   renkli doppler   m servis   biomedical turkey   kristal   Nanoteknoloji Nedir   Tıpta Son   biyomedikal nedir?   biyomedikal fuar   paralel   ekg   common myths   doppler   Kan Sayım Cihazı   hastal   Biyomedikal Teknikeri   biyomedikal fuari   performance specifications   Yavuz Nuri Ertas   kontroll   Defibrilatör   devre   Steteskop   biyomedikal ebook   biyomedikal kitap   hastabaşı mönitörü şeması   representative   tibb   experienced professionals   Nanoteknoloji-Anadolu Üniversitesi   yeditepe biyomedikal   notlar   biyomedikal insan kaynaklari   doku   mamografi   ingilizce   Elektronik kart tamiri   vita x   c clark   service capabilities   cristian doppler   arterial doppler   medikal cihaz tamiri   frekans   Radyoloji   Fakoemilsifikasyon   bilgisayarlar   avantaj   kanm   biomedical service manuel   dreamweaver   elektro   iMMuNOGENETiK   onarımı   bedsite monitor   dummies   rmada   clinical information systems   biyomedikal mühendisliği   standart   service diagnostics   kangazı cihazı   eleman   biomedical research   kalp   ac power   ananda   biomedikal engineer   medikal   kullan   gerilim   Medikal Lazerler   biomedical image   laboratuar cihaz   fireworks   temel elektronik   ventilator   TIBBi CiHAZLARIN TEMEL KAVRAMLARI   biomedical sensors   flash   biyomedikal cihaz teknolojisi   benzer   Tıpta Son Yenilikler   Biomedical Engineering   leland   radyo vericileri   mantar   dicom   esnas   Pnömatik   biyomedikal muhendisligi   Santrüfüj   Gama Kamera   ultrasonik   temizlik   yeni bir   spektrofotometre   biyomedikal teknik servis   stent   information technology   defibrilator   ultrasound   geli   elektrik   indesign   sterilazyon   kontrol sistemleri   Hastabasi   kontrol   Ultrason   dopler   konvertor   Defibrator   ba lay   cochlear implant   Acıbadem Hastanesi iş   Tıbbi cihazlar kalibrasyon   Dikey Geçiş   helium neon   Polarografi Cihazı   yazılım   Biyomedikal proje   kal   pacemaker   biyomedikal cihaz teknolojisi nedir?   electrode   Biyomedikal cihaz teknikerliği   organic solvents   biomedical applications   tansiyon   budala   polar molecule   medikal ebook   Biyomedikal Cihazlar   Cami ses sistemi   resistance temperature detectors   puritan bennett   steve jobs   tibbi cihaz bakim   HASTABAŞI   myo elektrik   medikal cihaz   sistemi   makine   ophthalmic