| Medikal Teknoloji Biyomedikal Biomedical Elektronik Nanoteknoloji Biyoteknoloji Mühendisliği :: Forum :: Biyomedikal :: Biyomedikal-Medikal Elektronik Devre Şemaları |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| EKG Devre Şeması Arıyorum? | ||
|
Moderatorler: Çağan Yasin , yavuznuri, Yıldıray, kadir, metkar
|
| Yazar | Mesaj | ||
| umut_ege |
| ||
| Arkadaşlar proje dersinden 1 kanal ekg yapmam istendi.Nette hiç bir yerde devre şeması bulamadım.Devre basit bişey olcak programlamalı filan olmucak bilgisayarlı filan normal hobby devresi tarzında bişiy olcak.Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.... | |||
| Başa dön | |||
| yavuznuri |
| ||
| Site Ana Yöneticisi | Sitede ekg ile ilgili dökümanlar mevcut, devre şemaları bile var. Arama yapmalısın... BS: Başkent University-Biomedical Engineering www.medikalteknoloji.com MS: Bilkent University-UNAM-Material Science and Nanotechnology (ongoing) www.nano.bilkent.edu.tr Yavuz Nuri Ertaş | ||
| Başa dön |
| ||
| Çağan Yasin |
| ||
| Site Kurucusu | 1 degil 2 degil 3 adet sema var. | ||
| Başa dön |
| ||
| umut_ege |
| ||
çok teşekkürler arkadaşlar yardımcı oldunuz.Aradığım şemayı buldum şimdi gerçekleştirmeye geldi | |||
| Başa dön |
| ||
| kadir |
| ||
Site Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #787 Kayıt Tarihi: 02 Ara 06 saat: 04:41Mesaj Sayısı: 373 17 kez 15 mesajda teşekür aldı | gerçekleştirdiğiniz ödevinizi bizimle paylaşmanızı bekleriz!!! iyi çalışmalar... "EVERYTHING FOR BIOMEDICAL" Gazi Üniversitesi Elektronik Öğretmenliği 1. sınıf öğrencisi | ||
| Başa dön |
| ||
| metkar |
| ||
| Biyomedikal Teknikeri | bu işinize yarar umarım 1201529072_1268_FT4634_ekg_devresi_semasi.pdf | ||
| Başa dön |
| ||
| zilog |
| ||
| teknisyen | http://plus1plus1plus.org/Resources/EEG_EKG/eeg_ekg04.11x17.pdf sanırım fazla nette araştırma yapmamışsınız ecg circuit olarak aratma yaptıgınızda birçok şemayla karşılaşabilirisn yukarıda bir adet örnek verilmiştir ödevinde başarılar | ||
| Başa dön |
| ||
| yigit oran |
| ||
| Öğrenci | arkadaşlar bana.. bu elektrodlardan gelen sinyali yapay olarak yaratıcak ekg stimilatörü (döküman,devre şeması, sunum...) lazım yardımcı olursanız çok sevinirim.. ...Biyomedikal öğrencisi... | ||
| Başa dön |
| ||
| kadir |
| ||
Site Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #787 Kayıt Tarihi: 02 Ara 06 saat: 04:41Mesaj Sayısı: 373 17 kez 15 mesajda teşekür aldı | stimilatör devre şeması hazır olarak baskı devresiyle beraber sitemizdeki dosyalar arasında olması gerekiyor, tahminimce var... oradan aratarak dosyaya ulaşabilirsiniz, tabiki aktif üye değilseniz aktif üye olduktan sonra dosyalara ulaşabilirsiniz... "EVERYTHING FOR BIOMEDICAL" Gazi Üniversitesi Elektronik Öğretmenliği 1. sınıf öğrencisi | ||
| Başa dön |
| ||
| argetuna |
| ||
| | mrb arkadaslar sıetde ben yenıyım.baskent unıversıtesı 1 sınıfta okuyorum.ekg chıazlarının modellenmesı yukseltec dewrelerının proteusta sımulasyın yaptırılması gerekıyo hıc bır bılgım yok yardımcı olursanız cok sevınırım ılgınız ıcın cok tesekkur ederım:maıl adres:::: LAN_EMAIL_SUBS ....maıl atarak da ulasabılırsınız!!!! biyotekno | ||
| Başa dön |
| ||

Herkese bol kazanclı gunler...