| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Bilimsel Konular - Sohbet - Mesajlaşma Ve İletişim :: Gülmece,Haberleşme, Duyuru ve Yorum |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| Beni çok güldürdü | ||
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| Yasin Çağan |
| ||
Site Kurucusu![]() ![]() Kayıtlı Üye #1 Kayıt Tarihi: 04 Dec 05 saat: 12:18Üniversite:: Marmara Üniversitesi - Anadolu Üniversitesi Mesaj Sayısı: 579 21 kez 20 mesajda teşekür aldı | http://www.hemenpaylas.com/download/618074/yilan.wmv.html | ||
| Başa dön |
| ||
| Y@sin |
| ||
Biyomedikal Cihaz Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #65 Kayıt Tarihi: 08 Feb 06 saat: 03:28Üniversite:: Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Mesaj Sayısı: 225 2 kez 2 mesajda teşekür aldı | abicim bu neya bunlar hintli galiba yıkıldım gülmekten....[/ [ Düzenlendi 01 May 06 saat: 03:13 ] | ||
| Başa dön |
| ||
| Yasin Çağan |
| ||
Site Kurucusu![]() ![]() Kayıtlı Üye #1 Kayıt Tarihi: 04 Dec 05 saat: 12:18Üniversite:: Marmara Üniversitesi - Anadolu Üniversitesi Mesaj Sayısı: 579 21 kez 20 mesajda teşekür aldı | Bunlar arap bi programdalar muhabet ediyorlar olaya yılan arkadas katiliyor. | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | abi ben de çok güldüm ya aklıma geldikçe de gülüyorum ama anlamadığım bişi var adam neden ölü gibi yatıyo herhalde o sırada kafa uçuyo defalarca izledim acaba yılan soktu da kalkamadı mı diye ama alakası yok BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| Yasin Çağan |
| ||
Site Kurucusu![]() ![]() Kayıtlı Üye #1 Kayıt Tarihi: 04 Dec 05 saat: 12:18Üniversite:: Marmara Üniversitesi - Anadolu Üniversitesi Mesaj Sayısı: 579 21 kez 20 mesajda teşekür aldı | Adam korkudan bayılıyor abi ya ben işteyken arada bakıp gülüyorum | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | harbi mi ben bayıldığını anlamadım korkudan yattı sandım [ Düzenlendi 01 May 06 saat: 14:36 ] BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| Yasin Çağan |
| ||
Site Kurucusu![]() ![]() Kayıtlı Üye #1 Kayıt Tarihi: 04 Dec 05 saat: 12:18Üniversite:: Marmara Üniversitesi - Anadolu Üniversitesi Mesaj Sayısı: 579 21 kez 20 mesajda teşekür aldı | çok komik bayılıyor | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | diğerleri de bi anda uçuyolar ama adamın bayılışı çok nazikçee BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | uhuru bunun bir tv programıo olduğuna eminmisin yoksa tahmih mi ettin,bana biraz sanki adamlar şakalanmış gibi geliyo o kadar da olmaz ki hiçi kimse mi görmüo da haber vermiyor BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| Yasin Çağan |
| ||
Site Kurucusu![]() ![]() Kayıtlı Üye #1 Kayıt Tarihi: 04 Dec 05 saat: 12:18Üniversite:: Marmara Üniversitesi - Anadolu Üniversitesi Mesaj Sayısı: 579 21 kez 20 mesajda teşekür aldı | abi kesin tv programı oturmuslar muhabbet ediyorlar sonra olayın kahramanı geliyor | ||
| Başa dön |
| ||
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor