| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Biyomedikal :: Modüler Eğitim (Megep) Projesi |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| sterilizatorler | ||
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| nietzsche |
| ||
öğretim görevlisi![]() Kayıtlı Üye #1568 Kayıt Tarihi: 10 Jun 07 saat: 04:33Üniversite:: sakarya üniversitesi Mesaj Sayısı: 1 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Selam arkadaşlar sizi burada bulabileceğimi biliyordum bu arada ben ertuğrul... modül yazım çalışmalarımı yeniden hızlandırdım ders notları tesliminden sonra ancak bu sterilizasyonla ile ilgili modülümün içeriğinde önemli kısımlar var mesela kimyasalları kullnarak sterilizasyon alevden geçirme ultraviyole sterilizasyon gibi ama bu gibi konularda esaslı kaynak bulmakta zorlanıyorum ne önerirsiniz. geçenlerde bi mail aldım yardım edecek biri var die onunla irtibata gecebilirmiyiz? selamlar... yok | ||
| Başa dön |
| ||
| Kadir |
| ||
Site Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #787 Kayıt Tarihi: 02 Dec 06 saat: 04:41Üniversite:: Gazi Üniversitesi Mesaj Sayısı: 425 25 kez 21 mesajda teşekür aldı | merabalar bu konu ile ilgili sitemizde demirci(ismail ayaz hocamız)Eskişehir Tepebaşı Anadolu Teknik lisesi adına görevli kendisinin sitede kitabını bulabilirsiniz...mail adresine falan profilinden ulaşabilirsiniz...iyi günler dileği ile iyi çalışmalar... kolay gelsin...:) [ Düzenlendi 10 Jun 07 saat: 05:09 ] "EVERYTHING FOR BIOMEDICAL" Gazi Üniversitesi Elektronik Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | sitede sterilizasyon anahtar kelimesiyle arama yapınız.. BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| Yasin Çağan |
| ||
Site Kurucusu![]() ![]() Kayıtlı Üye #1 Kayıt Tarihi: 04 Dec 05 saat: 12:18Üniversite:: Marmara Üniversitesi - Anadolu Üniversitesi Mesaj Sayısı: 579 21 kez 20 mesajda teşekür aldı | sitede çoğu döküman var sadece aramaya inanın :=) http://www.medikalteknoloji.com/search.php?q=sterilizasyon&r=0&s=Bul | ||
| Başa dön |
| ||
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor