| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Bilimsel Konular - Sohbet - Mesajlaşma Ve İletişim :: Gülmece,Haberleşme, Duyuru ve Yorum |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| siteye 100.000. girişi kim yapacak??? | ||
| Sayfaya git << >> | |
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| Yasin Çağan |
| ||
Site Kurucusu![]() ![]() Kayıtlı Üye #1 Kayıt Tarihi: 04 Dec 05 saat: 12:18Üniversite:: Marmara Üniversitesi - Anadolu Üniversitesi Mesaj Sayısı: 579 21 kez 20 mesajda teşekür aldı | bence uye olana veya giriş yapana degilde site adminleri dışında 100 uncu dokumanı paylaşan üyeye bişeyler yapabiliriz. | ||
| Başa dön |
| ||
| Kadir |
| ||
Site Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #787 Kayıt Tarihi: 02 Dec 06 saat: 04:41Üniversite:: Gazi Üniversitesi Mesaj Sayısı: 425 25 kez 21 mesajda teşekür aldı | aaa evet bence bu daha güzel olur dökümanlarının yayınlanmasını beklemeyiz ben takip ederim mesela ama 100 tane çok 50 tane falan paylaşan üyeye bir jest yapabiliriz!!!! ne dersiniz???? "EVERYTHING FOR BIOMEDICAL" Gazi Üniversitesi Elektronik Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi | ||
| Başa dön |
| ||
| cem halezeroğlu |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #453 Kayıt Tarihi: 10 Aug 06 saat: 07:19Üniversite:: maltepe üniversitesi Mesaj Sayısı: 41 4 kez 4 mesajda teşekür aldı | bencede 100 tane cok fazla olur 50 daha makul | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | beyler iyi okusanıza uhurunun yazdığını: "bence uye olana veya giriş yapana degilde site adminleri dışında 100 uncu dokumanı paylaşan üyeye bişeyler yapabiliriz." demiş.. yani 100 tane yollayana değil 100.yü yollayana... BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| Kadir |
| ||
Site Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #787 Kayıt Tarihi: 02 Dec 06 saat: 04:41Üniversite:: Gazi Üniversitesi Mesaj Sayısı: 425 25 kez 21 mesajda teşekür aldı | kusura bakmayın sanal ortamda böyle karışıklıklar yanlış anlamalar olabiliyor.... sanırım bu sefer demek istediğiniz yollanan dökümanlarda 100. yü yollayan üyeye bir şeyler yapabiliriz.... bu konu oldukça iyi bence böyle bir uygulama yapabiliriz... "EVERYTHING FOR BIOMEDICAL" Gazi Üniversitesi Elektronik Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi | ||
| Başa dön |
| ||
| rasim yildirim |
| ||
ryildirim03![]() Kayıtlı Üye #136 Kayıt Tarihi: 12 Mar 06 saat: 07:52Üniversite:: 9 eylül Mesaj Sayısı: 265 10 kez 10 mesajda teşekür aldı | bana 90 da haber verin ben 10 tane yolarım | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | bilemezsin sen mi yoksa başkası mı giriş yapacak.. çünkü ziyaretçiler de hesap ediliyor ve hemen hemen yer an ziyaretçi var sitede BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| rasim yildirim |
| ||
ryildirim03![]() Kayıtlı Üye #136 Kayıt Tarihi: 12 Mar 06 saat: 07:52Üniversite:: 9 eylül Mesaj Sayısı: 265 10 kez 10 mesajda teşekür aldı | abi ben programımı yaptım 99800 itibaren sistemi kuracam | ||
| Başa dön |
| ||
| cem halezeroğlu |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #453 Kayıt Tarihi: 10 Aug 06 saat: 07:19Üniversite:: maltepe üniversitesi Mesaj Sayısı: 41 4 kez 4 mesajda teşekür aldı | ama ansızın bırısı sıteye gırebılır.bı uye yada mısafır kımın gırecegını kımse bılemez yanı | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | ha işte cem bunu bir türlü rasime anlatamadım BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| cem halezeroğlu |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #453 Kayıt Tarihi: 10 Aug 06 saat: 07:19Üniversite:: maltepe üniversitesi Mesaj Sayısı: 41 4 kez 4 mesajda teşekür aldı | takmıs kafasına inat etmiş anlamak ıstemıyo belkıde:) | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | ha hayt ben sitedeydim 100000. giriş yapıldığında ama 4-5 tane de ziyaretçi vardı... önceden de dediğim gibi tam 100000. girişi yapanı bilemeyiz ama ne rasim ne de diğer hevesliler yoktu ortalıkta...:) BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| Yasin Çağan |
| ||
Site Kurucusu![]() ![]() Kayıtlı Üye #1 Kayıt Tarihi: 04 Dec 05 saat: 12:18Üniversite:: Marmara Üniversitesi - Anadolu Üniversitesi Mesaj Sayısı: 579 21 kez 20 mesajda teşekür aldı | 100000. girişi ben yaptım sitedeydim Birde google ve yahoo vardı sitede | ||
| Başa dön |
| ||
| cem halezeroğlu |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #453 Kayıt Tarihi: 10 Aug 06 saat: 07:19Üniversite:: maltepe üniversitesi Mesaj Sayısı: 41 4 kez 4 mesajda teşekür aldı | ben sabah 7de baktım okula gıtmeden once 99964'tu.okulda oldugum ıcın o takıp edemedım.hadı hayırlı olsun.artık kendı kendıne bı jest yaparsın:) bıde bu 100000 sayısına bıyomedıkal.org da yapılan gırıslerde dahıl dımı | ||
| Başa dön |
| ||
| rasim yildirim |
| ||
ryildirim03![]() Kayıtlı Üye #136 Kayıt Tarihi: 12 Mar 06 saat: 07:52Üniversite:: 9 eylül Mesaj Sayısı: 265 10 kez 10 mesajda teşekür aldı | abi şike var kabul etmiyom ben hakem heyetine gidecez | ||
| Başa dön |
| ||
| Sayfaya git << >> | |
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor