Forum
Sayfaya git       >>  
Moderatorler: Çağan, yavuznuri, kadir
Yazar Mesaj
darkheaven
14 Şub 06 saat: 16:48
Misafir
ben ist. ünv. okuyorum bölümüm biomedikal cihaz teknikerligi vede bu sene sonu stajerligim var bu konuda bana yard1mc1 olursan1z sevinirim yani staj yapabilcegim bi yere yönlendirirseniz anadolu yakas1nda oturduum için bu tarafta olursa daha iyi olur tesekkür edderim
Başa dön

biyomedikal staj   biyomedikal is   biyomedikal is ara   biyomedikal sirketleri   biyomedikal eleman   biyomedikal kariyer   Yasin Doruk Cagan   Yavuz Nuri Ertas   Kadir Guler   biyomedikal   biyomedikal muhendisligi   biomedikal   biomedical   biyomedikal cihaz   biomedikal cihaz   biyomedikal cihaz teknolojisi   biyomedikal makale   biyomedikal odev   biyomedikal tez   nanoteknoloji   biyoteknoloji   biyomedikal insan kaynaklari   insan kaynaklari   biyomedikal kariyer   biyomedkal is   biomedikal is   biyomedikal eleman   biyomedikal sirketleri   biyomedikal sirket   biyomedikal is arama   

yavuznuri
14 Şub 06 saat: 23:59
Site Ana Yöneticisi

Kayıtlı Üye #4

24 kez 23 mesajda teşekür aldı
Ankara da yapmayı düşünseydin daha iyi yardımcı olabilirdim ama "yasin_zku" nun İst. Siemens te ve muhtelif firmalarda tanıdıkları vardı seni ona yönlendirdim !
Ayrıca İst. üniversitesi mezunlarından "uhuru" ile irtibata geçmende fayde var, bu arkadaşlarla iletişim kurmanı öneriyorum. :hr:

[ Düzenlendi 15 Şub 06 saat: 02:04 ]

BS: Başkent University-Biomedical Engineering
MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology
PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering

Başa dön

Website
darkheaven
15 Şub 06 saat: 06:52
Misafir
tesekkür edderim
Başa dön

Çağan
15 Şub 06 saat: 06:56
Site Kurucusu Disconnectus erectus

Kayıtlı Üye #1

21 kez 20 mesajda teşekür aldı
istanbulda bir cok firma var bi kacının adresi sitede mevcut arama yaparsan site icerisinde bulabilirsin bunun dısında sana bi kac firma onerebilirim ozel mesajlarını kontrol edermisin.

ilk yap, en iyisini yap , herşey değişsin

Başa dön

Website
darkheaven
18 Şub 06 saat: 10:26
Misafir
vermis oldugunuz firmalar1n hepsine mail atd1m sadece bir firmadan cevap geldi onlarda istanbulda teknik servis için eleman alm1yorlarm1s baska yönlendire bilceginiz yerler varm1 acaba... bu arada yasin_zku ilede hiç görüsemedik msn de ne zamanlar bulundunuzu ögrene bilirmilim pls.
Başa dön

yavuznuri
18 Şub 06 saat: 11:12
Site Ana Yöneticisi

Kayıtlı Üye #4

24 kez 23 mesajda teşekür aldı
arkadaşım bu işler sadece maille olmaz gidip adamlarla yüzyüze görüş

[ Düzenlendi 22 Şub 06 saat: 09:39 ]

BS: Başkent University-Biomedical Engineering
MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology
PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering

Başa dön

Website
Çağan
22 Şub 06 saat: 07:04

Kayıtlı Üye #1

evet maille bu isler yurumez kapılarını asındırman lazım kendi icine kapalı bi sektor bu yuz yuze gorusmekte fayda var.Belki adamın ihtiyacı yoksa bile seni gordugunde konustugunda aklında kalırsın elemana ihtiyacı olduğunda seni arar.Mail ile sadece bi mail olarak kalırsın aklında.

Başa dön

Website
darkheaven
22 Şub 06 saat: 11:04
Misafir
ok k1zmal1n görüsürüz
Başa dön

teorist
02 Mar 06 saat: 08:23
Misafir
yakında biyomedist fuarı var orada biçok firma olacaktır.onlarla görüşmeni tavsiye ederim. biyomedikal sektörünü böylesine birarada görebileceğin başka bi yer yoktur heralde.
Başa dön

darkheaven
02 Mar 06 saat: 10:58
Misafir
güzel peki bu sergi hakk1nda nas1l bilgi alabilirim tan olarak yani zaman ve yer olarak
Başa dön

SouL_53
02 Mar 06 saat: 11:17
Misafir
ben istanbul unversitesýnde okumaktaim yaz stajim lutfen benim bir yer bulmam gerekiyo yardimci olurmusunuz andolu yakasinda oturuyorum bu tarafta olursa cok minnettar kalirim simdiden tesekkurler
mailadresım : LAN_EMAIL_SUBS
Başa dön

Çağan
02 Mar 06 saat: 11:25

Kayıtlı Üye #1

merhaba soul site üyelerinin çoğu öğrenci veya öğretmen piyasada çalışan çok az kişi var sitede bu nedenle sana sadece staj yeri bulmak konusunda yöntem önerebiliriz. 1.Biyomedikal fuarına mutlaka gidin 2.Fuarda da standtaki kişilerle yanlarında fazla kişi yokken konuşun 3.Fuarda bir kitapçık veriliyor fuara katılan şirketlerin isimleri ve adresleri yer alıyor bu katalokta bunu mutlaka alın. 4.Bu kataloktaki gözünüze kestirdiğiniz firmaların yöneticileri ile bizzat birebir görüşme taleb edin mail veya telefonla ile sormayın. 5.Öğretmenlerinizle görüşün size bir staj yeri bulmaları için yardım isteyin. 6.Üniversitelerin kariyer günlerine katılın. Benim aklıma gelenler bunlar.

[ Düzenlendi 02 Mar 06 saat: 11:27 ]

Başa dön

Website
ZEREN, Resul
21 Haz 06 saat: 12:13
ZeReN

Kayıtlı Üye #263

0 kez 0 mesajda teşekür aldı
TRABZONDA bildiğiniz bir firma varmı acaba.Staj yapabileceğim.Yani bilindik bir firma.

Herşey paylaşıldıkça azalır. Paylaşıldıkça artan tek şey BİLGİdir.
Başa dön

Çağan
21 Haz 06 saat: 13:40

Kayıtlı Üye #1

Bu konuyu gördükçe keske biyomedikal sektorunde kalsaydım ve sizin için bir şirket ayarlayabilseydim diyorum arkadaşlar ama malesef biyomedikal sektorunden uzakta başka bir alanda çalışıyorum ve arkadaşlarımla bi nedenden oturu gorusmuyorum :(

Başa dön

Website
ZEREN, Resul
21 Haz 06 saat: 20:59
ZeReN

Kayıtlı Üye #263

0 kez 0 mesajda teşekür aldı
Canın sağolsun UHURU.Biz uğraşalımda belki bi işveren denk gelir:)Sen sıkma canını

Herşey paylaşıldıkça azalır. Paylaşıldıkça artan tek şey BİLGİdir.
Başa dön

Sayfaya git       >>   

Hızlı Geçiş:     Başa dön

Bu konuyu uzaktan oku: rss 0.92 Bu konuyu uzaktan oku: rss 2.0 Bu konuyu uzaktan oku: RDF
Powered by e107 Forum System
e107 CMS sistemi kulanılarak yapılmıştır ve yayınlanan materyaller GNU Genel Kamu Lisansı ile korunmaktadır.

Theme created by Free-Source.net
Biyomedikal Tags

Biyomedikal Cihazlar   anolog   zamana   Steteskop   vent   Medikal Teknoloji Biyomedikal Biomedical Elektroni   doku   power generators   nanoteknoloji nedir?   lamak   ba lay   Matlab   Biyomedikal Nedir   hammacher   abrasion   anjiyo   Electronic Stethoscope   ekg   Yapay Sinir Ağları   budala   medikal   ritim   biomedical applications   narak   Hastabasi   Gama Kamera   biyomedikal sirket   radyo vericileri   Dijital Steteskop   Medikal kalibrasyon   neonatal patients   spektrofotometre   glass corrosion   biyomedikal kitap   ameliyat   medikal şirket sitesi   larson   bedsite   ecerkan@gmail.com   ethics   Dikey Geçiş Sistemi'nde değişiklik..   Bilgisayarlı Tomografi   Merkezi ezan vaaz sistemi   Tomografide kanser riski   biyomedikal teknisyeni   healthcare knowledge   Biomedical Engineering   management flow   ultroson   vapor density   akdeniz biyomedikal   web sitesi kurulumu   enormous growth   service capabilities   biyomedikal sirketleri   biyomedikal muhendisligi nedir   sistemi   angelous   Rontgen   biomedikal is   biyomedkal is   kangazi cihazi   iki yıllıkların askerlik durumu   benzer   e107 Forum Teşekür Eklentisi   kta   organic solids   character behavior   Acıbadem Hastanesi biyomedikal   Triturus Modül Ayarları   ophthalmic   esnas   steve jobs   contact   akustik   insan kaynaklari   kontrol sistemleri   onarımı   Otomatik Film Banyo Cihazı   m servis   biyomedikal turkiye   billable hours   piller   endoskopi   mamografi   hasta başı monitörleri   paralel   biyomedikal teknik servis   protozoa   tıbbi cihaz bakım   dopler   Cep Telefonlarının Elektromanyetik Etkileri   kullan   defibrilator   analog   biyomedikal eleman   tens cıhaz   biomedikal cihaz   error codes   ultrasonik   biyomedikal bolumu   biyomedikal is ara   pacemaker   rmada   qualified medical   image processing   flowmetre   biyomedikal nedir?   mikro eliza   web sitesi açtıracam   temizlik   puritan bennett   biyomedikal sozlugu   behcet disease   biomedikal engineer   enerji   ege biyomedikal   opamp   Ventilatör   elektro   tiroid   baskent biyomedikal   işlemsel Yukseltecler   HASTABAŞI   hastal   elektronik devreler   pankreas   biomedical photonics handbook   Nanoteknoloji Nedir   biyomedikal servis manueli   adobe   performance specifications   english isbn   resistance temperature detectors   biomedical image   krypton   Biyomedikal cihaz teknikerliği   Medikal Araçların Tanımı   input boxes   Tıbbi cihazlar kalibrasyon   medikal serhat   nanotechnology   Acıbadem Hastanesi Biyomedikal Teknisyeni Arıyor   extrasystoles   cristian doppler   nihon kohden   biomedikal teknikeri   kontrol   biyomedikal odev   Respiratory   doppler   ventilator   antijen   Sintigrafi sistemi   dalgan   biyomedikal staj   bilgisayarlar   organic solvents   vhf   Nanoteknoloji Videoları   biyomedikal is   Polarografi Cihazı   biyomedikal ebook   Hastabaşı   biomedical turkey   leland   kangazı cihazı   ac power   zden   kanallar   purkinje   medikal fuarı   kısa dönem askerlik   yazılım   kisa donem askerlik   biyomedikal mühendisliği   ultrasonografi   rezonans   yeditepe biyomedikal   medikal site   frekans   Lazerler   Kan Sayım Cihazı   daha   biyomedikal staj raporu   bbi   biyomedikal muhendisligi   iMMuNOGENETiK   biyomedikal makale   sized computers   pahal   molecule   arterial doppler   eleman   uploaded   medical diagnostic tools   biyomedikal tez   microbiologist   hepatit   sanayi   anatomi   programlar   rapidshare   Debimetre   Sintigrafi   kontroll   atomic force microscope   biomedical sensors   fonksiyonlar   biomedical technology and devices handbook   Biyomedikal   Santrüfüj   court decision   hayati   geli   kimyasal madde   faz   stent   tansiyon   processes   physiologic data   BİYOMEDİKAL MÜHENDİS   ECG meter   dicom   medikal fuari   multilayer perceptron   diyot   clinical information systems   steren   sst   biyomedikal iş   medikal ebook   tibb   signals   indesign   enzim   myo askerlik durumu   Hastabaşı monitör onarımı   Medicine ebook   biyomedikal is arama   Dikey Geçiş   katarakt   biyomedikal servis   dikey gecis   yans   yeni bir   MONİTÖRÜ   tıbbi cihaz onarım   bıtırme odevi   recin   commercialization   Biyomedikal proje   dummies   Ultrason   paraf   flash   Tıbbi cihazlar tamiri   DICOM NEDIR   ananda   gerilim   biyomedikal muhendisi   olsun   c clark   Devre Analizi   Radyoloji   Tıpta Son   medikal cihaz tamiri   ndan daha fazla   information technology   fireworks   experienced professionals   recent developments   tsr   doktorlar   biyomedikal cihaz teknolojisi   Teknoloji   temel elektronik   molecular imaging   membran   nanoscience   Biyoteknoloji   Defibrator   ingilizce   bakteri   Acıbadem Hastanesi iş   Biyomedikal Cihaz   devre   dr lee   analiz   diyaliz cihazi   Elektronik kart tamiri   polar molecule   m elektronik   dreamweaver   kamera   kal   cerrahi   mantar   biyomedikal fuar   istanbul biyomedikal   Elektroensefalografi   Nanoteknoloji Videolari   biomedical engineers   mekanik   avantaj   tipsozlugu   Yavuz Nuri Ertas   common myths   Medikal cihazlar onarımı   dicom sunum   helium neon   kavu   biomedical materials   12v dc   approved products   kalp   self test   elektronik devre   marmara biyomedikal   laboratuar cihazlari   ba lam   extension cables   biyomedikal cihaz teknolojisi nedir   Nanoteknoloji   PASC   matris   bacterial strain   tibbi cihaz onarim   transduser   tomografi   TIBBi CiHAZLARIN TEMEL KAVRAMLARI   medikal fuar   Nanoteknoloji-Anadolu Üniversitesi   HEART FAILURE   knowledge management   konvertor   hemogram cihazi   hastabaşı mönitörü şeması   Biyomedikal Teknikeri   Defibrilatör   biyomedikal insan kaynaklari   İstanbul Üniversitesi   antenler   TIBBİ GÖRÜNTÜLEME   ultrasound   Hastabasi Monitoru   aberration   biotechnology   tıbbi cihaz bakım onarım   vita x   Yasin Doruk Cagan   tens   biotech   Cami ses sistemi   cochlear implant   belediye anons sistemi   biomedical service manuel   Acıbadem Hastanesi is   kristal   biyomedikal cihaz teknolojisi nedir?   Biomedical   radan   biomedikal   Pnömatik   gebelik   standart   representative   hastabaşı monitörü   makine   elektrik   notlar   atomic structure   Medicine   tibbi cihaz bakim   renkli doppler   DİCOM   biyomedikal kariyer   service diagnostics   hastane   Medikal Lazerler   laboratuar cihaz   sterilazyon   biomedical research   Elektronik   uhf   ethylene oxide sterilization   electrode   investors business   Hastabaşı monitör tamiri   kanm   Işıkla Bilgi İletimi   bedsite monitor   biyomedikal fuari   radyografi Pozisyonlar   medikal cihaz   Tıpta Son Yenilikler   Fakoemilsifikasyon   sirketime site   test c   tıbbi cihaz fuarı   elektrik elektronik   Tıbbi cihazlar onarımı   bunu   Kadir Guler   biyomedikal fuarı   biyomedikal bölümü