Forum
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
Yazar Mesaj
yamazakiasami
18 Mar 07 saat: 19:00
Kayıtlı Üye #481

Üniversite:: ODTU
0 kez 0 mesajda teşekür aldı
2006da kayıt olmama rağmen,siteyi yeni kesfediorum. dokümanlarla ilgili site yöneticilerinin sorularımı cevaplamasına ihtiyacım var:

ben tamamen kendime ait olan yazıları yolladım.ancak sitede dolaşırken başka kişiler tarafından yollanmış bir çok prof., doç., dr. ünvanlı kişilere ait yazılar görüyorum.ben de paylaşmak isterim bu aslında güzel birsey; eğer yazı open-access site,dergi veya kitapta yayınlanıyorsa. eminim ki bir filtreniz var ama bunu nasıl takip ediyorsunuz?

diğer sorum paylaşmak istediğim dokümanların ingilizce olmasıyla ilgili.dediğim gibi forumu yeni yeni kullanıyorum ve dokümanlar sanırım türkçe.  ben sadece kendi yazılarımı yollamaya devam edeceğim ama oturup türkçeye mi çevirmem gerekiyor?
Başa dön

cem halezeroğlu
19 Mar 07 saat: 03:04

Kayıtlı Üye #453

Üniversite:: maltepe üniversitesi
4 kez 4 mesajda teşekür aldı
sitede ingilizce dokümanlarda yayınlanabiliyor.yazıları kitapları yayınlanan kişiler izinleri alınıyo

Başa dön

Yasin Çağan
19 Mar 07 saat: 03:14
Site Kurucusu

Kayıtlı Üye #1

Üniversite:: Marmara Üniversitesi - Anadolu Üniversitesi
21 kez 20 mesajda teşekür aldı
Sitede ilk yayınlanan makaleler benim yazdıklarımdı daha sonra aktif üyelerin kendi yazdıkları ve yazarından izin alınarak yayınlanan makaleler var tabi izin alma konusunda bazen sıkıntılar yaşanıyor. Makalelerinin bu sitede yayınlanmasını istemeyen kişiler bize başvurarak makaleleri kaldırtabilir ama şuana kadar böyle bir taleple karşılaşmadık.Bu konu hakkında kitap yazmayı düşünen bazı hocaların makaleleri bize gelsede yayınlamıyoruz.
Yayınlanan makalelerde öncelikli tercihimiz türkçe olmaları sitenin kurulma amaçıda bu zaten bu konu hakkında türkçe makaleler yayınlamak. Eğer elinizde türkçe makale varsa onları paylaşmanızı öneririm.

ilk yap, en iyisini yap , herşey değişsin

Başa dön

Website
yavuznuri
19 Mar 07 saat: 13:02
Site Ana Yöneticisi

Kayıtlı Üye #4

Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles)
26 kez 25 mesajda teşekür aldı
sitede herkes kendi başına çalışma hazırlayacak seviyede olmadığından başkarının yazdığı dökümanalrı da elbette gönderebilirsiniz zaten biz çok ciddi mesela kitap basmak niyetinde olan bir hocanın kitabını bulduğumuzda önce ilgili hocaya mail ile ulaşıp izin istiyoruz sonra da siteye koyuyoruz..yani kısaca elinizde ne avr ne yok gönderebilirsiniz, biz uygun olmayanalrı zaten yayınlamayız zaten yayınlamadan önce inceliyoruz dosyaları..

İngilizce olmasına gelince sitede Türkçe kaynak bolluğu yaşanıyor ama şahsen İngilizce kaynakların da artmasını istiyorum ki çünkü siteye sadece öğrenciler giriş yapmıyor aynı zamanda öğretim görevlileri de giriş yapıyor yani sitede çeşitliliğin artması güzel olacaktır!

sonuç olarak elinizde bulunan tüm dökümanları dil ayırt etmeksizin yollayabilirsiniz!
(ibranice olan varsa yollamayın ama grin.png)

BS: Başkent University-Biomedical Engineering
MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology
PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering

Başa dön

Website
znur
26 Mar 07 saat: 11:47

Kayıtlı Üye #1088

Üniversite:: yeditepe üniversitesi
0 kez 0 mesajda teşekür aldı
meraba, ben biyomedikal müh. bu yıl kazandım şu anda hazırlık okuyorum.ancak bi sunum hazırlamam gerekiyor, bende tıpda lazer adlı konuyu seçtimm. bununla ilgili dökümnları bulmak istedim ancak yazıların devamı için aktif üye olmam gerekiyormuş bunun içinse en az 3 tane döküman.. ben henüz döküman hazırlıcak kdar bişey bilmiyorum, değişik sitelerden de yararlanabilirdim ama hep bu siteye yönlendirildim.. bana yardımcı olursanız sewinirim:(( lazerin tıpta kullanım alanları, nereye gelmiş nereye gidiyo gibi şeyler lazımm:(( ve ilk kez bi sunum yapıcamm sanırım bu yüzden biraz endişe ediyorumm..
Başa dön

Hızlı Geçiş:     Başa dön

Bu konuyu uzaktan oku: rss 0.92 Bu konuyu uzaktan oku: rss 2.0 Bu konuyu uzaktan oku: RDF
Powered by e107 Forum System
e107 CMS sistemi kulanılarak yapılmıştır ve yayınlanan materyaller GNU Genel Kamu Lisansı ile korunmaktadır.

Theme created by Free-Source.net
Biyomedikal Tags

hammacher   tibbi cihaz onarim   insan kaynaklari   polar molecule   dicom sunum   benzer   tibb   Nanoteknoloji   ekg   approved products   tens   Teknoloji   character behavior   sirketime site   Bilgisayarlı Tomografi   Nanoteknoloji Nedir   Merkezi ezan vaaz sistemi   rezonans   Ventilatör   Biyomedikal proje   cochlear implant   radan   Acıbadem Hastanesi iş   radyografi Pozisyonlar   enerji   Cami ses sistemi   glass corrosion   biyomedikal muhendisi   iki yıllıkların askerlik durumu   c clark   elektro   lamak   Dikey Geçiş Sistemi'nde değişiklik..   yeditepe biyomedikal   biomedical sensors   katarakt   standart   hasta başı monitörleri   Biyoteknoloji   Steteskop   onarımı   hastabaşı monitörü   contact   daha   Işıkla Bilgi İletimi   biyomedikal nedir?   vhf   web sitesi kurulumu   elektronik devre   image processing   biomedical applications   Elektronik kart tamiri   Biyomedikal Cihaz   medikal fuarı   biyomedkal is   konvertor   ultrasonografi   Elektronik   MONİTÖRÜ   DİCOM   biyomedikal is ara   uhf   Acıbadem Hastanesi Biyomedikal Teknisyeni Arıyor   diyot   sst   Lazerler   makine   cerrahi   Debimetre   atomic force microscope   dikey gecis   elektrik   atomic structure   bıtırme odevi   tomografi   Sintigrafi sistemi   narak   İstanbul Üniversitesi   service diagnostics   leland   biyomedikal fuari   resistance temperature detectors   e107 Forum Teşekür Eklentisi   matris   marmara biyomedikal   bbi   performance specifications   fonksiyonlar   renkli doppler   biyomedikal cihaz teknolojisi   yazılım   neonatal patients   doku   opamp   ultrasonik   ultroson   input boxes   medikal   medikal cihaz tamiri   bacterial strain   m elektronik   dr lee   biyomedikal cihaz teknolojisi nedir   biyomedikal servis   Nanoteknoloji Videoları   iMMuNOGENETiK   healthcare knowledge   hayati   Radyoloji   biomedical service manuel   recin   english isbn   organic solvents   kta   krypton   biyomedikal sirketleri   commercialization   Hastabasi Monitoru   biomedical photonics handbook   biyomedikal kariyer   laboratuar cihaz   Biyomedikal Nedir   vapor density   fireworks   Gama Kamera   kristal   biyomedikal ebook   notlar   Kadir Guler   Tomografide kanser riski   dummies   Defibrator   laboratuar cihazlari   kontroll   biyomedikal iş   hastabaşı mönitörü şeması   BİYOMEDİKAL MÜHENDİS   temizlik   Rontgen   kullan   flowmetre   ndan daha fazla   Medikal Lazerler   pacemaker   Tıbbi cihazlar tamiri   Medicine ebook   antenler   tibbi cihaz bakim   TIBBİ GÖRÜNTÜLEME   electrode   spektrofotometre   TIBBi CiHAZLARIN TEMEL KAVRAMLARI   biyomedikal insan kaynaklari   biyomedikal odev   tıbbi cihaz onarım   Triturus Modül Ayarları   multilayer perceptron   Yapay Sinir Ağları   tıbbi cihaz bakım onarım   biyomedikal turkiye   ECG meter   aberration   dicom   Nanoteknoloji-Anadolu Üniversitesi   Biyomedikal   self test   ege biyomedikal   ameliyat   experienced professionals   Cep Telefonlarının Elektromanyetik Etkileri   Medikal Teknoloji Biyomedikal Biomedical Elektroni   Elektroensefalografi   anatomi   radyo vericileri   Fakoemilsifikasyon   medikal fuari   biyomedikal mühendisliği   court decision   Otomatik Film Banyo Cihazı   Matlab   analiz   Biyomedikal Teknikeri   biyomedikal servis manueli   ventilator   pahal   biomedical turkey   biomedikal engineer   nihon kohden   12v dc   medikal serhat   billable hours   organic solids   tsr   biyomedikal tez   ingilizce   biyomedikal cihaz teknolojisi nedir?   Polarografi Cihazı   tiroid   m servis   puritan bennett   error codes   Acıbadem Hastanesi biyomedikal   biomedikal   enormous growth   Biyomedikal cihaz teknikerliği   Nanoteknoloji Videolari   hastal   işlemsel Yukseltecler   medikal şirket sitesi   Tıpta Son   stent   anjiyo   steve jobs   kavu   kisa donem askerlik   biomedical research   Yasin Doruk Cagan   behcet disease   Tıbbi cihazlar onarımı   hepatit   mantar   medikal site   extension cables   hemogram cihazi   tıbbi cihaz fuarı   myo elektrod   eleman   vita x   Biomedical   knowledge management   biyomedikal fuarı   flash   larson   ophthalmic   anolog   management flow   kontrol sistemleri   biomedical technology and devices handbook   analog   medical diagnostic tools   ac power   HEART FAILURE   tipsozlugu   processes   myo askerlik durumu   Respiratory   information technology   biyomedikal teknik servis   membran   paraf   ultrasound   recent developments   dalgan   ecerkan@gmail.com   rapidshare   test c   ethylene oxide sterilization   medikal ebook   pankreas   PASC   avantaj   baskent biyomedikal   ethics   zamana   biotechnology   devre   dreamweaver   biyomedikal bolumu   ba lam   indesign   biyomedikal kitap   biyomedikal teknisyeni   tansiyon   DICOM NEDIR   clinical information systems   budala   paralel   molecular imaging   biomedical materials   ritim   adobe   signals   molecule   Defibrilatör   biyomedikal sirket   Acıbadem Hastanesi is   sanayi   extrasystoles   dopler   mamografi   kamera   biyomedikal staj   olsun   nanotechnology   biyomedikal bölümü   microbiologist   transduser   Medikal kalibrasyon   gebelik   ananda   biotech   esnas   Tıbbi cihazlar kalibrasyon   angelous   Pnömatik   Sintigrafi   kimyasal madde   biomedikal cihaz   faz   biomedikal is   Electronic Stethoscope   kanm   elektrik elektronik   mekanik   biyomedikal is   kal   Hastabaşı   arterial doppler   medikal fuar   Medikal cihazlar onarımı   biomedical image   physiologic data   Dijital Steteskop   biyomedikal makale   biyomedikal fuar   Biyomedikal Cihazlar   biomedical engineers   hastane   temel elektronik   sized computers   tıbbi cihaz bakım   akdeniz biyomedikal   akustik   bakteri   HASTABAŞI   biyomedikal staj raporu   service capabilities   tens cıhaz   biyomedikal sozlugu   kalp   medikal cihaz   mikro eliza   myo elektrik   Santrüfüj   biyomedikal is arama   Ultrason   kontrol   gerilim   web sitesi açtıracam   power generators   frekans   kısa dönem askerlik   sterilazyon   Tıpta Son Yenilikler   abrasion   rmada   common myths   Biomedical Engineering   zden   yeni bir   yans   kanallar   enzim   investors business   istanbul biyomedikal   defibrilator   steren   Dikey Geçiş   antijen   uploaded   biyomedikal muhendisligi nedir   Kan Sayım Cihazı   piller   kangazi cihazi   Medikal Araçların Tanımı   representative   doktorlar   biyomedikal eleman   diyaliz cihazi   biomedikal teknikeri   Medicine   qualified medical   Hastabasi   Devre Analizi   bunu   belediye anons sistemi   elektronik devreler   kangazı cihazı   geli   doppler   sistemi   purkinje   nanoteknoloji nedir?   cristian doppler   protozoa   Hastabaşı monitör tamiri   programlar   endoskopi   nanoscience   bilgisayarlar   helium neon   Hastabaşı monitör onarımı   ba lay   vent   Yavuz Nuri Ertas   bedsite   bedsite monitor   biyomedikal muhendisligi