| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Forumsal İletişim :: Yönetimsel Öneriler - Şikayetler - Duyurular |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| dokümanlar hakkında | ||
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| yamazakiasami |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #481 Kayıt Tarihi: 27 Aug 06 saat: 11:14Üniversite:: ODTU Mesaj Sayısı: 6 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | 2006da kayıt olmama rağmen,siteyi yeni kesfediorum. dokümanlarla ilgili site yöneticilerinin sorularımı cevaplamasına ihtiyacım var: ben tamamen kendime ait olan yazıları yolladım.ancak sitede dolaşırken başka kişiler tarafından yollanmış bir çok prof., doç., dr. ünvanlı kişilere ait yazılar görüyorum.ben de paylaşmak isterim bu aslında güzel birsey; eğer yazı open-access site,dergi veya kitapta yayınlanıyorsa. eminim ki bir filtreniz var ama bunu nasıl takip ediyorsunuz? diğer sorum paylaşmak istediğim dokümanların ingilizce olmasıyla ilgili.dediğim gibi forumu yeni yeni kullanıyorum ve dokümanlar sanırım türkçe. ben sadece kendi yazılarımı yollamaya devam edeceğim ama oturup türkçeye mi çevirmem gerekiyor? | ||
| Başa dön |
| ||
| cem halezeroğlu |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #453 Kayıt Tarihi: 10 Aug 06 saat: 07:19Üniversite:: maltepe üniversitesi Mesaj Sayısı: 41 4 kez 4 mesajda teşekür aldı | sitede ingilizce dokümanlarda yayınlanabiliyor.yazıları kitapları yayınlanan kişiler izinleri alınıyo | ||
| Başa dön |
| ||
| Yasin Çağan |
| ||
Site Kurucusu![]() ![]() Kayıtlı Üye #1 Kayıt Tarihi: 04 Dec 05 saat: 12:18Üniversite:: Marmara Üniversitesi - Anadolu Üniversitesi Mesaj Sayısı: 579 21 kez 20 mesajda teşekür aldı | Sitede ilk yayınlanan makaleler benim yazdıklarımdı daha sonra aktif üyelerin kendi yazdıkları ve yazarından izin alınarak yayınlanan makaleler var tabi izin alma konusunda bazen sıkıntılar yaşanıyor. Makalelerinin bu sitede yayınlanmasını istemeyen kişiler bize başvurarak makaleleri kaldırtabilir ama şuana kadar böyle bir taleple karşılaşmadık.Bu konu hakkında kitap yazmayı düşünen bazı hocaların makaleleri bize gelsede yayınlamıyoruz. Yayınlanan makalelerde öncelikli tercihimiz türkçe olmaları sitenin kurulma amaçıda bu zaten bu konu hakkında türkçe makaleler yayınlamak. Eğer elinizde türkçe makale varsa onları paylaşmanızı öneririm. | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | sitede herkes kendi başına çalışma hazırlayacak seviyede olmadığından başkarının yazdığı dökümanalrı da elbette gönderebilirsiniz zaten biz çok ciddi mesela kitap basmak niyetinde olan bir hocanın kitabını bulduğumuzda önce ilgili hocaya mail ile ulaşıp izin istiyoruz sonra da siteye koyuyoruz..yani kısaca elinizde ne avr ne yok gönderebilirsiniz, biz uygun olmayanalrı zaten yayınlamayız zaten yayınlamadan önce inceliyoruz dosyaları.. İngilizce olmasına gelince sitede Türkçe kaynak bolluğu yaşanıyor ama şahsen İngilizce kaynakların da artmasını istiyorum ki çünkü siteye sadece öğrenciler giriş yapmıyor aynı zamanda öğretim görevlileri de giriş yapıyor yani sitede çeşitliliğin artması güzel olacaktır! sonuç olarak elinizde bulunan tüm dökümanları dil ayırt etmeksizin yollayabilirsiniz! (ibranice olan varsa yollamayın ama ) BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| znur |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1088 Kayıt Tarihi: 23 Jan 07 saat: 11:15Üniversite:: yeditepe üniversitesi Mesaj Sayısı: 1 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | meraba, ben biyomedikal müh. bu yıl kazandım şu anda hazırlık okuyorum.ancak bi sunum hazırlamam gerekiyor, bende tıpda lazer adlı konuyu seçtimm. bununla ilgili dökümnları bulmak istedim ancak yazıların devamı için aktif üye olmam gerekiyormuş bunun içinse en az 3 tane döküman.. ben henüz döküman hazırlıcak kdar bişey bilmiyorum, değişik sitelerden de yararlanabilirdim ama hep bu siteye yönlendirildim.. bana yardımcı olursanız sewinirim:(( lazerin tıpta kullanım alanları, nereye gelmiş nereye gidiyo gibi şeyler lazımm:(( ve ilk kez bi sunum yapıcamm sanırım bu yüzden biraz endişe ediyorumm.. | ||
| Başa dön |
| ||
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor 

)