| Medikal Teknoloji Biyomedikal Biomedical Elektronik Nanoteknoloji Biyoteknoloji Mühendisliği :: Forum :: Bilimsel Konular - Sohbet - Mesajlaşma Ve İletişim :: Gülmece,Haberleşme, Duyuru ve Yorum |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| o şimdi asker | ||
| Sayfaya git >> | |
|
Moderatorler: Çağan, yavuznuri, kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| rasim yildirim |
| ||
ryildirim03![]() Kayıtlı Üye #136 Kayıt Tarihi: 12 Mar 06 saat: 07:52Üniversite:: 9 eylül Mesaj Sayısı: 261 8 kez 8 mesajda teşekür aldı | evet arkadaşlar arkadaşlarımız dan yasin şimdi samsunda askerlik görevini yapıyormuş son aldığımız haberlere göre kendisi uzun zamandır gözükmüyordu neyse kendisine hayırl teskereler diyeli herşey vatan için iş bulamakta zorluk çektiği için askere gitti ne yapalım sırayla ben de bu sene gidecem her halde gel teskere işe kimse almıyo askerlik yapmayınca | ||
| Başa dön |
| ||
| Çağan |
| ||
Site Kurucusu Disconnectus erectus![]() ![]() Kayıtlı Üye #1 Kayıt Tarihi: 04 Ara 05 saat: 12:18Üniversite:: Marmara Üniversitesi Mesaj Sayısı: 577 21 kez 20 mesajda teşekür aldı | samsun da yasamıyormuydu yasin nasıl samsunda askerlik yapıyor? bu arada hayırlı teskereler yasin.. | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Ara 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 913 25 kez 24 mesajda teşekür aldı | yok uhuru ; yasin zonguldak da yaşıyordu BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| kadir |
| ||
Site Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #787 Kayıt Tarihi: 02 Ara 06 saat: 04:41Üniversite:: Gazi Üniversitesi Mesaj Sayısı: 393 21 kez 17 mesajda teşekür aldı | hayırlı teskereler yasin abimize sağlıcakla döner inşsallah darısı sana rasim abi.... "EVERYTHING FOR BIOMEDICAL" Gazi Üniversitesi Elektronik Öğretmenliği 2. sınıf öğrencisi | ||
| Başa dön |
| ||
| biyofatih26 |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1189 Kayıt Tarihi: 19 Şub 07 saat: 08:19Üniversite:: eskişehir tepebaşı anadolu teknik lisesi Mesaj Sayısı: 93 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | kendisini tanımasamda hayırlı teskereler yasin abiye!.. bu arada gerçekten askerlik yapmak ve ingilizceyi çok ii bilmek firmaların, işverenlerin aradığı 1. niteliklerden inş herkes için en hayırlısı olur... FATİH ŞEN | ||
| Başa dön |
| ||
| mustafa koşar |
| ||
Biyomedikal cihaz teknolojisi![]() Kayıtlı Üye #83 Kayıt Tarihi: 24 Şub 06 saat: 02:19Üniversite:: AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ Mesaj Sayısı: 81 7 kez 7 mesajda teşekür aldı | hayırlı teskereler yasinciğim darısı bize '''Ya Bilgisizler-siniz,Ya da Bilgi-sizlersiniz'' ![]() | ||
| Başa dön |
| ||
| Y@sin |
| ||
Biyomedikal Cihaz Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #65 Kayıt Tarihi: 08 Şub 06 saat: 03:28Üniversite:: Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Mesaj Sayısı: 218 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | arkadaşlar merhaba ben askerdeyim 2. haftamın sonu g3 piyade tüfeği elimde sürünüyorum... ama yemin töreninden sonra rahatlayacakinşallah burda enjeksiyon serum takma acil durumlarda neler yapılabilirgibi att programında bieğitim veriliyomuşama burda kurallarçokkatı bağırarak anlaşıyoruz... ama uyum sağladım şafak 444 benidüşünüdüğünüz içinhepinize teşşekkür ediyorum... komando seçmelerine gittim bakalım sonumuz ne olacak hakkınızı helal edin arkadaslar şimdiden. sıhhiye çavuşeğitimbölüğünden komando seçiyomuşlar ve ben seçildim heyet raporunun sonuçlarını bekliyorum açıkcası askerlik zorr arkadaslar SİZİ ÖZLEDİM SİVİL HAYATI ÖZLEDİM AMA BU KAMUFLAJI GİYECEĞİZ DAHA... İYİYÇALIŞMALAR BEN VAKİT BULDUĞUM ZAMANALARDA SİTEYE GİRECEĞİM KENDİNİZEİYİBAKIN... SAĞLICAKLA... | ||
| Başa dön |
| ||
| rasim yildirim |
| ||
ryildirim03![]() Kayıtlı Üye #136 Kayıt Tarihi: 12 Mar 06 saat: 07:52Üniversite:: 9 eylül Mesaj Sayısı: 261 8 kez 8 mesajda teşekür aldı | kardeş ben gelmiyom o zaman orası zorsa bilahire sen beninimkinide çıkar aradan komandaluğu tavsiye etmem ama sen bilirsin hayırlı teskereler | ||
| Başa dön |
| ||
| barış |
| ||
tekniker![]() Kayıtlı Üye #908 Kayıt Tarihi: 19 Ara 06 saat: 23:36Üniversite:: Gazi Antep Ünv./MKÜ Mesaj Sayısı: 33 3 kez 2 mesajda teşekür aldı | Hayırlı haberlerini bekliyoruz.Sağlığına dikkat et sen bize lazımsın.Hayırlı teskereler. | ||
| Başa dön |
| ||
| Y@sin |
| ||
Biyomedikal Cihaz Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #65 Kayıt Tarihi: 08 Şub 06 saat: 03:28Üniversite:: Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Mesaj Sayısı: 218 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | saolun arkadaslar | ||
| Başa dön |
| ||
| rasim yildirim |
| ||
ryildirim03![]() Kayıtlı Üye #136 Kayıt Tarihi: 12 Mar 06 saat: 07:52Üniversite:: 9 eylül Mesaj Sayısı: 261 8 kez 8 mesajda teşekür aldı | sen nasıl askerlik yapıyon kardeş pda falan mı götürdün askere nete nerden giriyon | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Ara 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 913 25 kez 24 mesajda teşekür aldı | aynen rasim ne bu ya,adam her hafta nete giriyor nasıl bir askerlikse herhalde izin günüdür ne bilelim ! BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| Dr.Y.E.YANDI |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1333 Kayıt Tarihi: 24 Mar 07 saat: 02:06Üniversite:: KTU Sağlık Bilimleri Enstitüsü Mesaj Sayısı: 4 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | merhaba arkadaşlar ben Yasinin Danışmanı Öğr. Gör. Dr. Yunus Emre Yandı sitenin varlığından yasin haberdar etmişti beni ancak doktora çalışmalarımın yoğunluğu nedeni ile aktif üye olmak için vakit ayıramamıştım. Şimdi 1 Nisan 2007 Pazar günü ben de Yedek Subay Adayı olarak Askere gidiyorum samsunda yasinle görüşme fırsatım olacak haftaya pazar günü hepinizin onun için yazdığı güzel şeylerden onu bizzat haberdar edecem bu güzel etkinliğiniz için sizi tebrik ediyorum ayrıca Öğr. Gör. Dr. Yunus Emre YANDI | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Ara 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 913 25 kez 24 mesajda teşekür aldı | Hocam, üyeliğiniz hayırlı olsun. Sizin de askerliğinizin istediğiniz gibi geçmesi ve yasine selamlarımızı iletmeniz dileğiyle bundan sonra sizi aramızda daha sık görmek isteriz. BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| Dr.Y.E.YANDI |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1333 Kayıt Tarihi: 24 Mar 07 saat: 02:06Üniversite:: KTU Sağlık Bilimleri Enstitüsü Mesaj Sayısı: 4 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Mutlaka vaktim oldukça takip etmek isterim. Ben de temelde biyomedikal eğitimi almamış ancak hasbelkader meslek yakınlaşması nedeni ile bu programda görev almış bir hocanız olarak biyomedikale gönül verenlerdenim bu nedenle gayret ve ürünlerinizi takdirle izlemeye devam edecem başarılar... Öğr. Gör. Dr. Yunus Emre YANDI | ||
| Başa dön |
| ||
| Sayfaya git >> | |
:yat):yat):yat):yat)

benidüşünüdüğünüz içinhepinize teşşekkür ediyorum... komando seçmelerine gittim bakalım sonumuz ne olacak hakkınızı helal edin arkadaslar şimdiden. sıhhiye çavuşeğitimbölüğünden komando seçiyomuşlar ve ben seçildim heyet raporunun sonuçlarını bekliyorum açıkcası askerlik zorr arkadaslar SİZİ ÖZLEDİM SİVİL HAYATI ÖZLEDİM AMA BU KAMUFLAJI GİYECEĞİZ DAHA... İYİYÇALIŞMALAR BEN VAKİT BULDUĞUM ZAMANALARDA SİTEYE GİRECEĞİM KENDİNİZEİYİBAKIN... SAĞLICAKLA...