| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Bilimsel Konular - Sohbet - Mesajlaşma Ve İletişim :: Gülmece,Haberleşme, Duyuru ve Yorum |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| o şimdi asker | ||
| Sayfaya git << >> | |
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| Y@sin |
| ||
Biyomedikal Cihaz Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #65 Kayıt Tarihi: 08 Feb 06 saat: 03:28Üniversite:: Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Mesaj Sayısı: 225 2 kez 2 mesajda teşekür aldı | herkese teşekkürler 23 martta çok güsel bi yemin törenim oldu sağlık ihtisas dersleri alıoruz. mayıs 5 de evdeyim hayırlısıyla arkadaslar burda askeriyede herşey var rahat bi yer BU yerle alakalı nete nasıl ulaşabildiğimde yazıor http://horifaydo.sitemynet.com/ bu siteye de sinema olduğunu yazmamış arkadas hocama da teşşekkür ederim uzun zmandır görüşemedik 2 defa gelememe rağmen askerden önce görüşme fırsatımız olmadı şimdide hayırlı teskereler diliyorum. kendisine... kendinize iyi bakın arkadaslar .... [ Düzenlendi 26 Mar 07 saat: 00:10 ] | ||
| Başa dön |
| ||
| mustafa koşar |
| ||
Biyomedikal cihaz teknolojisi![]() Kayıtlı Üye #83 Kayıt Tarihi: 24 Feb 06 saat: 02:19Üniversite:: AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ Mesaj Sayısı: 84 8 kez 8 mesajda teşekür aldı | seni çok özledik hayılıca askerliği bitirirsin kib herşey geçer hayırlı teskereler en kısa zamanda görüşmek üzere... '''Ya Bilgisizler-siniz,Ya da Bilgi-sizlersiniz'' ![]() | ||
| Başa dön |
| ||
| hipokrat |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1331 Kayıt Tarihi: 23 Mar 07 saat: 08:30Üniversite:: Mimar Sinan ATL Mesaj Sayısı: 22 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Hayırlı teskereler abı ben sunu anlamadım :s bıyomedıkal cagımızın en cok tercıh edılen meslegı dıye bas bas bagırıyor bızım hocalar :S ya bu askere gıden aby de bızım bolumden se arada bı karmasıklık oluo askere gıtmedıgı ıcın mı ıs bulamıo ? yoqsa ıs yoq o yuzden mı ? H E R S E Y W A T A N I C I N | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | İş var arkadaşlar ben bunu bizzat gördüm fuarda ama kalifiye olmanız gerekli, boş olmamalısınız,eğitilebilir olmalısınız...vee aramasını bilmelisiniz BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| rasim yildirim |
| ||
ryildirim03![]() Kayıtlı Üye #136 Kayıt Tarihi: 12 Mar 06 saat: 07:52Üniversite:: 9 eylül Mesaj Sayısı: 265 10 kez 10 mesajda teşekür aldı | neyi arayacaz yavuz daha | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | rasim sen oturduğun yerden bulamazsın tabii, bir fuara git de gör BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| rasim yildirim |
| ||
ryildirim03![]() Kayıtlı Üye #136 Kayıt Tarihi: 12 Mar 06 saat: 07:52Üniversite:: 9 eylül Mesaj Sayısı: 265 10 kez 10 mesajda teşekür aldı | fuar da iş mi dağıtıyolar | ||
| Başa dön |
| ||
| Dr.Y.E.YANDI |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1333 Kayıt Tarihi: 24 Mar 07 saat: 02:06Üniversite:: KTU Sağlık Bilimleri Enstitüsü Mesaj Sayısı: 4 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | arkadaşlar iş ve askerlik konusunda benim durumum farklı ben doktora eğitimim nedeni ile askerliğimi tecil ettiriyordum bu nedenle doktoram sırasında öğr görevliliği akademisyenlik yapabildim doktoram aralıkta bitti ve ben şimdi gidiyorum askere dönünce aynı işime devam edebilecem özetle kalifiye eleman olmak önemli siz değerlisiniz ve bu değerinizin sektörde mutlaka karşılık bulacağını unutmayın ancak yavuzun da dediği gibi değerli olmak yetmiyor bunu satabilmek de lazım yani alıcı ile irtibat önemli bunun içinde birazcık iletişim becerisi yeterli çalışmalarınızda başarılar diliyorum sevgi ve saygılarımla.. Öğr. Gör. Dr. Yunus Emre YANDI Öğr. Gör. Dr. Yunus Emre YANDI | ||
| Başa dön |
| ||
| mustafa koşar |
| ||
Biyomedikal cihaz teknolojisi![]() Kayıtlı Üye #83 Kayıt Tarihi: 24 Feb 06 saat: 02:19Üniversite:: AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ Mesaj Sayısı: 84 8 kez 8 mesajda teşekür aldı | yasin arkadasımızdan haber yokmu yavv özledik nekadar kaldı askerliğe acep inş hayırlıca döner '''Ya Bilgisizler-siniz,Ya da Bilgi-sizlersiniz'' ![]() | ||
| Başa dön |
| ||
| rasim yildirim |
| ||
ryildirim03![]() Kayıtlı Üye #136 Kayıt Tarihi: 12 Mar 06 saat: 07:52Üniversite:: 9 eylül Mesaj Sayısı: 265 10 kez 10 mesajda teşekür aldı | sanırım artık samsunda değil en azından internete girmiyo oradan biliyoruz muhtemelen dağıtıma gitmiş olabilir | ||
| Başa dön |
| ||
| biyoserkan67 |
| ||
ögrenciiiii![]() Kayıtlı Üye #639 Kayıt Tarihi: 11 Oct 06 saat: 14:25Üniversite:: zonguldak karaelmas üniversitesi Mesaj Sayısı: 35 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | degerlı yunus hocam ve abimiz üst devremiz yasin abimize ZKÜ ZMYO Biyomedıkal I adına hayırlı teskereler dılıyorum.Kendınıze cok ıyı bakın hocam grşmek üzere seneye ***DaNieL aMoKaCHi*** | ||
| Başa dön |
| ||
| rasim yildirim |
| ||
ryildirim03![]() Kayıtlı Üye #136 Kayıt Tarihi: 12 Mar 06 saat: 07:52Üniversite:: 9 eylül Mesaj Sayısı: 265 10 kez 10 mesajda teşekür aldı | evet kaçak askeri yakaladık arkadaşlar yasin diyor ki askerlik çok zor bu arada mikrobiyoloji labaratuarında askerlik yapıyo çorluda şafak 311 olmuş | ||
| Başa dön |
| ||
| barış |
| ||
tekniker![]() Kayıtlı Üye #908 Kayıt Tarihi: 19 Dec 06 saat: 23:36Üniversite:: Gazi Antep Ünv./MKÜ Mesaj Sayısı: 33 3 kez 2 mesajda teşekür aldı | Yasin internete girmiyor galiba .Askerlik zor da olsa mikrobiyoloji labaratuarı iyi bir tecrüle sayılır.Onun adına sevindim,askerlik sonrası iyi bir iş bulacağına eminim.Yasine hayırlı teskereler diliyorum | ||
| Başa dön |
| ||
| rasim yildirim |
| ||
ryildirim03![]() Kayıtlı Üye #136 Kayıt Tarihi: 12 Mar 06 saat: 07:52Üniversite:: 9 eylül Mesaj Sayısı: 265 10 kez 10 mesajda teşekür aldı | artık samsun paris şubesinden geldi arkadaşlar samsun türkiyede ne kadar torpilli ne kadar zengin insan varsa onların gitti bi yer internet bile var yani ama sonra gideceğiniz yer fizan şubesi olabilir dikkkat | ||
| Başa dön |
| ||
| Y@sin |
| ||
Biyomedikal Cihaz Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #65 Kayıt Tarihi: 08 Feb 06 saat: 03:28Üniversite:: Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Mesaj Sayısı: 225 2 kez 2 mesajda teşekür aldı | evet arkadaslar hepinize merhaba ben çorludayım Yolunuz düşerse bir misafir giriş kartı alıp benim yanıma uğrayabilirsiniz ve çay nescafe vs. ikram edebilirim. burda tecrübeli personelle çalışıyorum inanın burdaki insanlar çok tecrübeli insanlar çom titiz ve sağlam hatasız çalışılıor ama asosyal insanlar rütbe gereği olsa gerek oda. şafak 275 bitecek galiba!:) vakit in nasıl geçtiğini anlamıyorum burda ... ama askerlik yapmak insanuı olgunlaştırıyor toplum içinde yaşamayı öğretiyor bunu askere gidecek olanlara başarılar dikkat+disiplin+canlılıık üç faktör çok önemli...askerlik bitince yine burda olcam sürekliliğisağlayacağım sitedeki arkadaslara sevgi ve saygılarımla ... | ||
| Başa dön |
| ||
| Sayfaya git << >> | |
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor