| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Bilimsel Konular - Sohbet - Mesajlaşma Ve İletişim :: Gülmece,Haberleşme, Duyuru ve Yorum |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| mezuniyet sonrası.. | ||
| Sayfaya git >> | |
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | Hepinize merhaba arkadaşlar ben Başkent Üniversitesi Biyomedikal Müh. 3.sınıf öğrencisi Yavuz Nuri Ertaş. Mezuniyet sonrası biyomedikal eğitimi alan kişilerin eğilimlerinin tartışılmasını istiyorum.Yani akademik ilerlemek isteyenler , piyasaya atılayım hemen diyenler bunların arasında da satışta,pazarlamada,üretimde vb. bulunanlar veya hastane ortamında çalışmayı tercih edenler aklınıza ne geliyorsa bu ve benzeri durumların daha ayrıntılı artıları ve eksileriyle değerlendirildiği bir platform olsun... Mesela kim ne yapmayı düşündüğünü yazsın! [ Düzenlendi 10 Feb 06 saat: 08:50 ] BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| rasim yildirim |
| ||
ryildirim03![]() Kayıtlı Üye #136 Kayıt Tarihi: 12 Mar 06 saat: 07:52Üniversite:: 9 eylül Mesaj Sayısı: 265 10 kez 10 mesajda teşekür aldı | mezuniyet sonrası tabiki herkes bi firma veya kuruluşa girip çalışmak isteyecektir ama büyük bi sorun var askerlik sorunu bunun dezavantajları oldukça fazla şahsen ben yaşıyorum şu an | ||
| Başa dön |
| ||
| mustafa koşar |
| ||
Biyomedikal cihaz teknolojisi![]() Kayıtlı Üye #83 Kayıt Tarihi: 24 Feb 06 saat: 02:19Üniversite:: AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ Mesaj Sayısı: 84 8 kez 8 mesajda teşekür aldı | ben eğer olursa öncelikle dgs yi kazanıp elektronik müh. seçeceğim eğer olmazsa medikal alnında bir firmada çalışmayı düşünüyorum ayrıca bu dgs hakkında bilgisi olanlardan yardım bekliyorum geçiş ile ilgili tşk '''Ya Bilgisizler-siniz,Ya da Bilgi-sizlersiniz'' ![]() | ||
| Başa dön |
| ||
| Yasin Çağan |
| ||
Site Kurucusu![]() ![]() Kayıtlı Üye #1 Kayıt Tarihi: 04 Dec 05 saat: 12:18Üniversite:: Marmara Üniversitesi - Anadolu Üniversitesi Mesaj Sayısı: 579 21 kez 20 mesajda teşekür aldı | dgs ile ilgili www.dikeygecis.org sitesinden bilgi alabilirsin. | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | Mustafa neden elektronik müh. ne geçiş yapacaksın biyomedikal müh. ni neden denemiyorsun dikatini çekeyim son zamanlarda medikal alanında faaliyet gösteren firmaların iş ilanlarında biyomedikal müh. veya teknikeri deyimi gözüme çarpıyor BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| mustafa koşar |
| ||
Biyomedikal cihaz teknolojisi![]() Kayıtlı Üye #83 Kayıt Tarihi: 24 Feb 06 saat: 02:19Üniversite:: AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ Mesaj Sayısı: 84 8 kez 8 mesajda teşekür aldı | evet haklısın ama biyomedikal müh.genelde özel üniversitelerde pek seçme şansımız yok ama eğer olursa biyomedikal müh.seçerim.abim elektrik elektronik müh.okuduğu için biraz da o bu bölüme geçmemi istiyor ama kazanamazsam zaten biyomedikal alanında kendimi geliştirip bir firmada ya da hastanede çalışmayı tercih ederim.ayrıca böyle bir mezun bölümü oluşturduğunuz için teşekkürler. '''Ya Bilgisizler-siniz,Ya da Bilgi-sizlersiniz'' ![]() | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | "biyomedikal müh.genelde özel üniversitelerde pek seçme şansımız yok " bu ne demek ki neden olmasın mesela site adminlerinden yasin_zku zonguldakta 2 yıllık biyomedikal cihaz teknolojisi okuyor ve dönem sonunda Başkent'e geçmeyi düşünüyor bunları biliyorsundur değilse yardımcı olabiliriz.. BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| Y@sin |
| ||
Biyomedikal Cihaz Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #65 Kayıt Tarihi: 08 Feb 06 saat: 03:28Üniversite:: Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Mesaj Sayısı: 225 2 kez 2 mesajda teşekür aldı | Mezuniyet sonrasında ilk iş poliklikte BT teknikerliği yada eeg gib bi cihazda çalışacağım sonra zaten dgs ye hazırlanıyorum askerlik var gelişi güsel bi hayat olacak bilmiyorum bi fikrim yok hayatta hiç bişey insanın istediği gbi olmuyor | ||
| Başa dön |
| ||
| mustafa koşar |
| ||
Biyomedikal cihaz teknolojisi![]() Kayıtlı Üye #83 Kayıt Tarihi: 24 Feb 06 saat: 02:19Üniversite:: AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ Mesaj Sayısı: 84 8 kez 8 mesajda teşekür aldı | başkent üniv.Biyomedikal müh.geçmek için acaba hangi şartlar gerekli yavuz bilgi verirsen sevinirim tşk. '''Ya Bilgisizler-siniz,Ya da Bilgi-sizlersiniz'' ![]() | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | dgs de belli bi puan alman lazım öncelikle ben seni yasin_zku ya yönlendireyim zaten o da bununla uğraştığı için benden daha iyi biliyor prosedürleri BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| Y@sin |
| ||
Biyomedikal Cihaz Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #65 Kayıt Tarihi: 08 Feb 06 saat: 03:28Üniversite:: Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Mesaj Sayısı: 225 2 kez 2 mesajda teşekür aldı | ok dostum bak başkent ünv. biomedikal müh. puanı 268 yani bu vakıf ünv. olmasına rağmen çok fazla bi puan bende başkenti düşünüyorum fakat aldığım bilgilere intibak senesi biraz zor gibi gözüküyor çünkü ingilizce alt yapımız çok da ii sayılmaz. yani dostum başkenti tercih ettiğin zaman çok iyi ingilizcen olması şart. bende bakiim çalışıyoruz ilk hedefim başkent diğer tercihlerimide elktrik-elktronik müh. yana kullanıcam. kolay gelsin... [ Düzenlendi 13 Apr 06 saat: 00:11 ] | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | Diğer üniversitelerin 2 yıllık bme teknoloji bölümlerinden gelenlerden bazıları oldukça kötü performans sergiliyor ve sonuçta atılıyorlar(tabii üst üste 2 yıl bildiğim kadarıyla belli sınırı geçememişlerse) ayrıca derslerin ingilizce olması nedeniyle bazen anlama, bildiğini aktarma konusunda eğer iyi bir ingilizceniz yoksa (orta da yeter) zorlanabilirsiniz BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| sedat_alkan |
| ||
| Misafir | bende gaziantepte mühendisliğe geçmek istiyorum ama inanılmaz zor şartları var. | ||
| Başa dön |
| ||
| mustafa koşar |
| ||
Biyomedikal cihaz teknolojisi![]() Kayıtlı Üye #83 Kayıt Tarihi: 24 Feb 06 saat: 02:19Üniversite:: AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ Mesaj Sayısı: 84 8 kez 8 mesajda teşekür aldı | çok sağolun yavuz ve yasin arkadaşlarım evet haklısınız öncelikle ingilizceyi çok iyi bilmek gerekiyor başkentte okumak için bizde genede çalışalım dgs yi geçmek için kısmet belki devlet üniv.birinden elektronik müh.geçeriz inşallah.başarılar emeği geçen herkese '''Ya Bilgisizler-siniz,Ya da Bilgi-sizlersiniz'' ![]() | ||
| Başa dön |
| ||
| ZEREN, Resul |
| ||
ZeReN![]() Kayıtlı Üye #263 Kayıt Tarihi: 29 Apr 06 saat: 15:26Üniversite:: KTÜ Mesaj Sayısı: 140 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | beyler ya 4 yıllık ankara bu kadar zormu ya.bütün planlarımı suya düşürdünüz.neyse artık kısa vadede elektronik mühendisliği uzun vadede ise askerliği yapıp ya bi hastanede yada bi firmada iş bulup çalışmak var aklımda. | ||
| Başa dön |
| ||
| Sayfaya git >> | |
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor