| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Bilimsel Konular - Sohbet - Mesajlaşma Ve İletişim :: Gülmece,Haberleşme, Duyuru ve Yorum |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| En iyi icadı bilen uzaya kadar gidecek!!!! | ||
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| biyoserkan67 |
| ||
ögrenciiiii![]() Kayıtlı Üye #639 Kayıt Tarihi: 11 Oct 06 saat: 14:25Üniversite:: zonguldak karaelmas üniversitesi Mesaj Sayısı: 35 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | İngiliz New Scientist dergisinin yarışmasındaki 'En iyi icat hangisidir, niçin?' sorusunu en iyi cevaplayan kadın veya erkek yarışmacı, uzay aracı Xerus'la 100 km. yükselecek ve birkaç dakika süreyle yerçekimsiz ortamın tadını çıkaracak. Ödülü almak için telefondan ampule çok sayıda icat 'en büyük buluş' olarak sunulabilecek. Yarışmacıların tercihlerini 250 kelimeyle ikna edici şekilde açıklaması gerekiyor. winatriptospace.co.uk adresindeki yarışma 30 Nisan'da bitecek, kazanan 31 Mayıs'ta duyurulacak. Yarışmanın galibi, 1.5 saatlik uzay macerasından önce dört gün eğitim alacak. bence dunyanın en ıyı ıcadı Bilgisayar ben katıldım sizde sansını deneyın belkıde uzaya gıden ılk Turk biyomedıcalcı sız olursunuz ***DaNieL aMoKaCHi*** | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | neden bilgisayar olduğunu 250 kelime ile açıkladın mı ? açıkladıysan buraya da yazarmısın.. BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| ZEREN, Resul |
| ||
ZeReN![]() Kayıtlı Üye #263 Kayıt Tarihi: 29 Apr 06 saat: 15:26Üniversite:: KTÜ Mesaj Sayısı: 140 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | bence en iy icat İNTERNETtir.tamam belki gelişmiş teknolojinin bir ürünüdür ama bence internet demek yepyeni bir dünya demektir.Uzaklık kavramına karşı geliyor.Herşey monitörünüz kadar uzak.Zaten gelişen teknoloji artık internete dayalı yapılmıyor mu??? | ||
| Başa dön |
| ||
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor