| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Forumsal İletişim :: Yönetimsel Öneriler - Şikayetler - Duyurular |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| European Medical Device Manufacturer (Ucretsiz Uyelik) | ||
| Sayfaya git << | |
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| Y@sin |
| ||
Biyomedikal Cihaz Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #65 Kayıt Tarihi: 08 Feb 06 saat: 03:28Üniversite:: Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Mesaj Sayısı: 225 2 kez 2 mesajda teşekür aldı | abi geldi valla bana postalar cihaz katalog vs... | ||
| Başa dön |
| ||
| BLACKANGEL |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #824 Kayıt Tarihi: 06 Dec 06 saat: 08:26Üniversite:: MARMARA ÜNİVERSITESI Mesaj Sayısı: 51 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | hocam dergiyi ucretsız bostalıyorlarda dergi için bır ucret taleb edıyorlarmı.daha sonradan bırseyler cıkmasın. I LOVE BİYOMEDİKAL | ||
| Başa dön |
| ||
| BLACKANGEL |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #824 Kayıt Tarihi: 06 Dec 06 saat: 08:26Üniversite:: MARMARA ÜNİVERSITESI Mesaj Sayısı: 51 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | hocam dergıye uye olacam ama bır suru secenek var sence en uygun secenekler hangılerı.dergı sana ulastıysa sen daha ıyı bılırsın.sana zahmet hangı seceneklerı secersek daha yararlı olduklarını bana soylersen bende ona göre işaretleyeyım.yardım cı olursan sevınırım... I LOVE BİYOMEDİKAL | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | arkadaşlar geçenlerde bana da geldi ama bayağı geç oldu zqaten abd den geliyor ama blackangel sende ingilizce var mı ? çünkü dergiler tamamen ingilizce ama ben çok iyi bulmadım dergileri tr piyasası için.. BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| javari |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #860 Kayıt Tarihi: 12 Dec 06 saat: 11:59Üniversite:: kocaeli ünv -anadolu ünv Mesaj Sayısı: 4 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | arkadaslar bu dergileri türkiyeden bulma sansimiz yokmu tesekkürler | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | yok kardeş sanmıyorum ulabileceğini ama gözünde büyütme çok da ahım şahım şeyler yok içinde BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| Sayfaya git << | |
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor