| Medikal Teknoloji Biyomedikal Biomedical Elektronik Nanoteknoloji Biyoteknoloji Mühendisliği :: Forum :: Forumsal İletişim :: Yönetimsel Öneriler - Şikayetler - Duyurular |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| Kendimi Tanıtmak İstiyorum | ||
| Sayfaya git >> | |
|
Moderatorler: Çağan Yasin , yavuznuri, Yıldıray, kadir, metkar
|
| Yazar | Mesaj | ||
| Çağan Yasin |
| ||
| Site Kurucusu | Forum üyeleri bu bölümde kendisi ile ilgili bilgileri paylaşabilir kendilerinin tanıtabilirler. | ||
| Başa dön |
| ||
| Çağan Yasin |
| ||
| Site Kurucusu | Ben Çağan Marmara Üniversitesi Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Bölümünden 2000 yılında mezun oldum. Şuanda çok uluslu bir şirkette bilgi işlem departmanında çalışmaktayım. | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
| Site Ana Yöneticisi | Yavuz Nuri Ertaş Başkent Üniversitesi Biyomedikal mühendisliği bölümü 3. sınıf öğrencisiyim. BS: Başkent University-Biomedical Engineering www.medikalteknoloji.com MS: Bilkent University-UNAM-Material Science and Nanotechnology (ongoing) www.nano.bilkent.edu.tr Yavuz Nuri Ertaş | ||
| Başa dön |
| ||
| zilog |
| ||
| teknisyen | ÖMER KURT 1992 yılında okulla birlikte elktronik sektörüne girdim yaklaşık 7 yıldır medilkal sektöründe bulunuyorum kurumsallaşmış bir şirkette sistem ve kart tamir üzerine teknisyen olarak çalışmaktayım ankaradayım (şu an degil tabi) | ||
| Başa dön |
| ||
| Y@sin |
| ||
| Biyomedikal Cihaz Teknikeri | ssss [ Düzenlendi 24 Oca 07 saat: 01:42 ] info:yasin | ||
| Başa dön |
| ||
| mustafa koşar |
| ||
| Biyomedikal cihaz teknolojisi | selam ben Mustafa ,Atatürk S.H.MY.O Biyomedical device tecnology 1.sınıf öğr. '''Ya Bilgisizler-siniz,Ya da Bilgi-sizlersiniz'' ![]() | ||
| Başa dön |
| ||
| sedat_alkan |
| ||
| Misafir | merhaba ben sedat alkan gaziantep üniversitesi biyomedikal cihaz teknolojisi 1.sınıf öğrencisiyim bu siteyi tamamen tesadüf eseri adresi biomedikal.com biomedikal com.tr biomedikal.org fln diyerek buldum iiki de bulmuşum | ||
| Başa dön |
| ||
| Çağan Yasin |
| ||
| Site Kurucusu | Google da arama yaparakta bulabilirsin. Ayrıca www.biyomedikal.org adresindende erişmen mumkün aramıza hoşgeldin. Siteyi arkaşlarınla paylaşırsan seviniriz.Talep olursa forum bölümünde alt başlık oluşturulabilir okulunuz için. | ||
| Başa dön |
| ||
| sedat_alkan |
| ||
| Misafir | tabi onlarada sööledim zaten bizde uzun zamandır bööle fikirlerimizi paylaşabileceğimiz bi site arıyoduk yanlız gaziantepde internet bulmak biraz sıkıntılı olduğu için sadece ben ve bi kaç arkadaşımız girebiliyoruz. | ||
| Başa dön |
| ||
| Çağan Yasin |
| ||
| Site Kurucusu | universitede kutuphanede internet varmı? | ||
| Başa dön |
| ||
| sedat_alkan |
| ||
| Misafir | var ancak arkadaşlarımdan bi çoğu üniversiteye yakın yerlerde kalmadıkları ve dersleride biraz yoğun olduğundan giremiyolar ben ve bi kaç arkadaşımın adsl i var | ||
| Başa dön |
| ||
| ZEREN, Resul |
| ||
| ZeReN | merhaba ben RESUL.KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BİYOMEDİKAL CİHAZ TEKNOLOJİSİ 1. sınıfı okumaktayım.1987 TRABZON/Arsin doğumluyum.Kocaelinde yaşıyorum.Okul için Trabzondayım. Herşey paylaşıldıkça azalır. Paylaşıldıkça artan tek şey BİLGİdir. | ||
| Başa dön |
| ||
| Çağan Yasin |
| ||
| Site Kurucusu | Aramıza 3 yeni arkadaş katılmıştır.Tekrar Hoşgeldiniz. Site kurallarını okumanızı oneriyıruz http://www.biyomedikal.org/forum-t2.html | ||
| Başa dön |
| ||
| hCengiz |
| ||
Herkese selâm. Bu siteyi eproje.com'daki bağlantılardan buldum. Ege Üniversitesi EMYO Biyomedikal Cihaz Tenolojisi bölümü mezunuyum. 2004 yılında mezun olduğumdan bu yana medikalden hayli uzak kaldım. Askere kadar eczanedeyim. Ondan sonrasına allah kerim. | |||
| Başa dön |
| ||
| Çağan Yasin |
| ||
| Site Kurucusu | hCengiz demiş ki ... Herkese selâm. Bu siteyi eproje.com'daki bağlantılardan buldum. Ege Üniversitesi EMYO Biyomedikal Cihaz Tenolojisi bölümü mezunuyum. 2004 yılında mezun olduğumdan bu yana medikalden hayli uzak kaldım. Askere kadar eczanedeyim. Ondan sonrasına allah kerim. Aramıza hoş geldin.Siteyi zor yollardan bulmuşşun www.biyomedikal.org yazman yeterliydi. [ Düzenlendi 18 Ağu 06 saat: 10:54 ] | ||
| Başa dön |
| ||
| Sayfaya git >> | |

Herkese bol kazanclı gunler...