Forum
Sayfaya git   <<      
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
Yazar Mesaj
Dr.Y.E.YANDI
28 Mar 07 saat: 01:23

Kayıtlı Üye #1333

Üniversite:: KTU Sağlık Bilimleri Enstitüsü
0 kez 0 mesajda teşekür aldı
Benimle ilgili bilgi almak isteyen arkadaşlar blog sayfamı ziyaret edebilirler. saygı ve sevgilermle...
Öğr Gör. Dr. Yunus Emre YANDI

[ Düzenlendi 28 Mar 07 saat: 01:29 ]

Öğr. Gör. Dr. Yunus Emre YANDI
Başa dön

duman_talha
07 Nov 07 saat: 11:34

Kayıtlı Üye #1742

Üniversite:: keçiören anadolu meslek lisesi okuyorum lise 2
ben de talha tandogan keçiören anadolu meslek lisesinde biyomedikal cihaz teknolojileri alanında okuyorumm lise 2 .sınıfdayım bu bölüm lise olarak geçen sene bizim okul un pilot olarak atanmasıyla açıldı iyikide gelmişim bu bölüme

talha tandogan

talha_tandogan©hotmail.com

Başa dön

KARDELENLER
10 Nov 07 saat: 15:40

Kayıtlı Üye #1891

Üniversite:: Kocaeli
Sayın hocam merhaba
Sitenizi gezdim gerçekten güzel ama neden ilk resimler yan ?

*-* / *-*Kulağının haberi var mı kulağının? Bir adım atmak ne acaba? Parmağımın gözü mü var benim istediğim yeri kaşıyor. Allah donatmış ya nankörlüğün bir alemi yok…Ve bi Fransız kadının çocuğu değiliz.Bir Hintli kadın gördüm getirdi sütü koydu böyle,fareler hücum ettiler oda fareler ile beraber sütü içti,bunlar dedi beni atalarım.Bunun çocuğu olsaydın ne yapacaktın sen ya? Sahaya 1-0 galip çıkmışsın Allah dan kork!! Bunun bi teşekkürü olmalı.
Başa dön

KARDELENLER
11 Nov 07 saat: 15:19

Kayıtlı Üye #1891

Üniversite:: Kocaeli
Kocaeli Üniversitesi 2005 Biyomedikal mezunuyum
Askerliğimi asker hastanesinde tamamladım ve şu an özel bir hastanede medikal teknikeri olarak görev yapmaktayım

*-* / *-*Kulağının haberi var mı kulağının? Bir adım atmak ne acaba? Parmağımın gözü mü var benim istediğim yeri kaşıyor. Allah donatmış ya nankörlüğün bir alemi yok…Ve bi Fransız kadının çocuğu değiliz.Bir Hintli kadın gördüm getirdi sütü koydu böyle,fareler hücum ettiler oda fareler ile beraber sütü içti,bunlar dedi beni atalarım.Bunun çocuğu olsaydın ne yapacaktın sen ya? Sahaya 1-0 galip çıkmışsın Allah dan kork!! Bunun bi teşekkürü olmalı.
Başa dön

DeSTiNa
22 Nov 08 saat: 10:36

Kayıtlı Üye #3103

Üniversite:: Erciyes üniversitesi
Herkese merhabalar....İsmim sema erciyes ünv biyomedikal cihaz tek. 1. sınıftayım...siteyi çok beğendimm.....buradaki bilgilerr önümüzdeki günlerde çok işime yarayacak sanırım.....Kayseri'de aND. tek elektronik bölümünü bitirdim..şimdide biyomedikaldeyim...elektroniği anlıyorum ve seviyorum.....yardımcı olacağınıza inanıyorumm biyomedikal üzerine...teşekkürler şimdidenn
Başa dön

Sayfaya git   <<       

Hızlı Geçiş:     Başa dön

Bu konuyu uzaktan oku: rss 0.92 Bu konuyu uzaktan oku: rss 2.0 Bu konuyu uzaktan oku: RDF
Powered by e107 Forum System
e107 CMS sistemi kulanılarak yapılmıştır ve yayınlanan materyaller GNU Genel Kamu Lisansı ile korunmaktadır.

Theme created by Free-Source.net
Biyomedikal Tags

flowmetre   fireworks   radyo vericileri   sst   kangazı cihazı   Hastabaşı monitör tamiri   anjiyo   tomografi   hasta başı monitörleri   sirketime site   Defibrilatör   microbiologist   zamana   Medicine ebook   power generators   m servis   ege biyomedikal   biyomedikal sirketleri   cristian doppler   DİCOM   puritan bennett   Dikey Geçiş   dikey gecis   paralel   biyomedikal insan kaynaklari   Pnömatik   Merkezi ezan vaaz sistemi   paraf   antijen   membran   belediye anons sistemi   yeditepe biyomedikal   adobe   biotechnology   performance specifications   temel elektronik   DICOM NEDIR   Dikey Geçiş Sistemi'nde değişiklik..   biyomedikal tez   biomedikal is   Cep Telefonlarının Elektromanyetik Etkileri   doppler   nanotechnology   Biyomedikal proje   biomedical applications   kontrol   medikal fuarı   Acıbadem Hastanesi Biyomedikal Teknisyeni Arıyor   Medikal Teknoloji Biyomedikal Biomedical Elektroni   image processing   Gama Kamera   cerrahi   biyomedikal staj raporu   glass corrosion   sized computers   laboratuar cihazlari   helium neon   myo askerlik durumu   biyomedikal muhendisi   biyomedikal muhendisligi   nanoscience   Biyomedikal cihaz teknikerliği   temizlik   olsun   organic solids   uhf   Radyoloji   extrasystoles   dalgan   Debimetre   kalp   Medikal kalibrasyon   Acıbadem Hastanesi is   larson   elektro   vita x   biyomedikal servis   medikal site   Yavuz Nuri Ertas   physiologic data   biyomedikal odev   antenler   Rontgen   bakteri   lamak   yans   cochlear implant   Yapay Sinir Ağları   biyomedikal teknisyeni   extension cables   ultrasonografi   faz   m elektronik   Steteskop   benzer   hastane   mamografi   elektronik devreler   Hastabasi Monitoru   diyaliz cihazi   Tıbbi cihazlar onarımı   Nanoteknoloji Videoları   medikal şirket sitesi   biomedical image   recent developments   Triturus Modül Ayarları   molecule   representative   vhf   nihon kohden   court decision   işlemsel Yukseltecler   biomedical engineers   tens   Ultrason   yeni bir   TIBBİ GÖRÜNTÜLEME   tıbbi cihaz bakım onarım   Otomatik Film Banyo Cihazı   ekg   kamera   kontroll   dopler   Biyomedikal   Polarografi Cihazı   character behavior   transduser   biyomedkal is   standart   biomedical research   arterial doppler   biyomedikal is arama   service capabilities   hammacher   HEART FAILURE   ameliyat   Biyomedikal Teknikeri   vent   pahal   biyomedikal cihaz teknolojisi nedir   Elektronik kart tamiri   biyomedikal ebook   biyomedikal is   akustik   tipsozlugu   ritim   angelous   contact   steve jobs   kanallar   MONİTÖRÜ   Biyomedikal Cihazlar   biyomedikal fuari   stent   Acıbadem Hastanesi iş   Respiratory   biyomedikal nedir?   electrode   hastal   analiz   approved products   rezonans   biyomedikal teknik servis   Biyoteknoloji   qualified medical   e107 Forum Teşekür Eklentisi   daha   kristal   geli   diyot   abrasion   devre   Biyomedikal Cihaz   biyomedikal bölümü   Cami ses sistemi   anatomi   bedsite   biyomedikal eleman   commercialization   kısa dönem askerlik   esnas   iki yıllıkların askerlik durumu   bedsite monitor   hepatit   ndan daha fazla   Hastabaşı   biyomedikal sozlugu   purkinje   ECG meter   self test   krypton   steren   Kadir Guler   medikal fuari   kanm   dreamweaver   Tıbbi cihazlar tamiri   baskent biyomedikal   Matlab   biomedical turkey   tsr   sanayi   Electronic Stethoscope   Bilgisayarlı Tomografi   tansiyon   Hastabasi   ethics   Nanoteknoloji Videolari   sterilazyon   information technology   Tıpta Son Yenilikler   bilgisayarlar   hayati   Biomedical   dr lee   gebelik   biyomedikal kitap   Acıbadem Hastanesi biyomedikal   bbi   protozoa   programlar   Lazerler   enerji   indesign   Sintigrafi   radyografi Pozisyonlar   knowledge management   laboratuar cihaz   english isbn   organic solvents   bacterial strain   web sitesi kurulumu   ba lay   mantar   Teknoloji   Tomografide kanser riski   myo elektrik   ba lam   uploaded   defibrilator   service diagnostics   biomedikal engineer   bıtırme odevi   error codes   eleman   Dijital Steteskop   elektrik   radan   Yasin Doruk Cagan   elektrik elektronik   ananda   biyomedikal muhendisligi nedir   biyomedikal makale   Işıkla Bilgi İletimi   atomic force microscope   Medikal Araçların Tanımı   ultrasound   matris   Medikal cihazlar onarımı   resistance temperature detectors   flash   kta   avantaj   Elektronik   behcet disease   myo elektrod   kimyasal madde   Santrüfüj   recin   biyomedikal sirket   Devre Analizi   medikal cihaz   istanbul biyomedikal   hastabaşı monitörü   polar molecule   Sintigrafi sistemi   medikal cihaz tamiri   Tıbbi cihazlar kalibrasyon   enormous growth   mekanik   tıbbi cihaz fuarı   BİYOMEDİKAL MÜHENDİS   tens cıhaz   analog   kal   nanoteknoloji nedir?   kisa donem askerlik   endoskopi   biyomedikal servis manueli   multilayer perceptron   biotech   Medikal Lazerler   Nanoteknoloji Nedir   management flow   doku   biyomedikal staj   12v dc   experienced professionals   makine   konvertor   sistemi   biomedical service manuel   rmada   notlar   tibbi cihaz onarim   kangazi cihazi   ophthalmic   Nanoteknoloji-Anadolu Üniversitesi   mikro eliza   spektrofotometre   aberration   biyomedikal is ara   Defibrator   c clark   investors business   biomedikal cihaz   tibbi cihaz bakim   biomedical photonics handbook   biyomedikal mühendisliği   atomic structure   medikal serhat   medikal ebook   tiroid   Tıpta Son   dummies   piller   narak   Fakoemilsifikasyon   test c   ethylene oxide sterilization   onarımı   clinical information systems   rapidshare   healthcare knowledge   pacemaker   biyomedikal fuar   İstanbul Üniversitesi   opamp   vapor density   gerilim   Biomedical Engineering   doktorlar   tıbbi cihaz onarım   ac power   Hastabaşı monitör onarımı   kavu   insan kaynaklari   katarakt   biyomedikal bolumu   biomedikal teknikeri   iMMuNOGENETiK   enzim   ecerkan@gmail.com   renkli doppler   budala   signals   molecular imaging   hastabaşı mönitörü şeması   kontrol sistemleri   dicom   biyomedikal cihaz teknolojisi nedir?   input boxes   leland   biyomedikal turkiye   processes   biyomedikal kariyer   medical diagnostic tools   Elektroensefalografi   medikal fuar   biyomedikal iş   kullan   ultroson   biyomedikal fuarı   biomedical technology and devices handbook   ultrasonik   biomedical sensors   HASTABAŞI   dicom sunum   medikal   biomedical materials   frekans   Medicine   pankreas   anolog   elektronik devre   PASC   web sitesi açtıracam   biomedikal   akdeniz biyomedikal   tıbbi cihaz bakım   marmara biyomedikal   ventilator   Nanoteknoloji   bunu   hemogram cihazi   neonatal patients   fonksiyonlar   zden   Ventilatör   TIBBi CiHAZLARIN TEMEL KAVRAMLARI   Biyomedikal Nedir   biyomedikal cihaz teknolojisi   yazılım   tibb   Kan Sayım Cihazı   billable hours   common myths   ingilizce