| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Forumsal İletişim :: Yönetimsel Öneriler - Şikayetler - Duyurular |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| Kendimi Tanıtmak İstiyorum | ||
| Sayfaya git << | |
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| Dr.Y.E.YANDI |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1333 Kayıt Tarihi: 24 Mar 07 saat: 02:06Üniversite:: KTU Sağlık Bilimleri Enstitüsü Mesaj Sayısı: 4 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Benimle ilgili bilgi almak isteyen arkadaşlar blog sayfamı ziyaret edebilirler. saygı ve sevgilermle... Öğr Gör. Dr. Yunus Emre YANDI [ Düzenlendi 28 Mar 07 saat: 01:29 ] Öğr. Gör. Dr. Yunus Emre YANDI | ||
| Başa dön |
| ||
| duman_talha |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1742 Kayıt Tarihi: 28 Sep 07 saat: 08:59Üniversite:: keçiören anadolu meslek lisesi okuyorum lise 2 Mesaj Sayısı: 2 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | ben de talha tandogan keçiören anadolu meslek lisesinde biyomedikal cihaz teknolojileri alanında okuyorumm lise 2 .sınıfdayım bu bölüm lise olarak geçen sene bizim okul un pilot olarak atanmasıyla açıldı iyikide gelmişim bu bölüme talha tandogan talha_tandogan©hotmail.com | ||
| Başa dön |
| ||
| KARDELENLER |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1891 Kayıt Tarihi: 10 Nov 07 saat: 15:29Üniversite:: Kocaeli Mesaj Sayısı: 10 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Sayın hocam merhaba Sitenizi gezdim gerçekten güzel ama neden ilk resimler yan ? *-* / *-*Kulağının haberi var mı kulağının? Bir adım atmak ne acaba? Parmağımın gözü mü var benim istediğim yeri kaşıyor. Allah donatmış ya nankörlüğün bir alemi yok…Ve bi Fransız kadının çocuğu değiliz.Bir Hintli kadın gördüm getirdi sütü koydu böyle,fareler hücum ettiler oda fareler ile beraber sütü içti,bunlar dedi beni atalarım.Bunun çocuğu olsaydın ne yapacaktın sen ya? Sahaya 1-0 galip çıkmışsın Allah dan kork!! Bunun bi teşekkürü olmalı. | ||
| Başa dön |
| ||
| KARDELENLER |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1891 Kayıt Tarihi: 10 Nov 07 saat: 15:29Üniversite:: Kocaeli Mesaj Sayısı: 10 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Kocaeli Üniversitesi 2005 Biyomedikal mezunuyum Askerliğimi asker hastanesinde tamamladım ve şu an özel bir hastanede medikal teknikeri olarak görev yapmaktayım *-* / *-*Kulağının haberi var mı kulağının? Bir adım atmak ne acaba? Parmağımın gözü mü var benim istediğim yeri kaşıyor. Allah donatmış ya nankörlüğün bir alemi yok…Ve bi Fransız kadının çocuğu değiliz.Bir Hintli kadın gördüm getirdi sütü koydu böyle,fareler hücum ettiler oda fareler ile beraber sütü içti,bunlar dedi beni atalarım.Bunun çocuğu olsaydın ne yapacaktın sen ya? Sahaya 1-0 galip çıkmışsın Allah dan kork!! Bunun bi teşekkürü olmalı. | ||
| Başa dön |
| ||
| DeSTiNa |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #3103 Kayıt Tarihi: 22 Nov 08 saat: 10:16Üniversite:: Erciyes üniversitesi Mesaj Sayısı: 1 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Herkese merhabalar....İsmim sema erciyes ünv biyomedikal cihaz tek. 1. sınıftayım...siteyi çok beğendimm.....buradaki bilgilerr önümüzdeki günlerde çok işime yarayacak sanırım.....Kayseri'de aND. tek elektronik bölümünü bitirdim..şimdide biyomedikaldeyim...elektroniği anlıyorum ve seviyorum.....yardımcı olacağınıza inanıyorumm biyomedikal üzerine...teşekkürler şimdidenn | ||
| Başa dön |
| ||
| Sayfaya git << | |
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor