| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Forumsal İletişim :: Yönetimsel Öneriler - Şikayetler - Duyurular |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| Kendimi Tanıtmak İstiyorum | ||
| Sayfaya git << >> | |
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| elektrikdoktoru |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #793 Kayıt Tarihi: 02 Dec 06 saat: 13:37Üniversite:: balgat endüstri meslek lisesi Mesaj Sayısı: 3 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | slm ben ugur ankara balgat endüstri meslek lisesi bitirdim ayrıca özel bir hastanede staj gördüm siteyi tesadüf googlede buldum ama iyikide bulmuşum burda yardım sever arkadaş çok [ Düzenlendi 08 Dec 06 saat: 12:28 ] | ||
| Başa dön |
| ||
| navyseal |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #542 Kayıt Tarihi: 17 Sep 06 saat: 11:16Üniversite:: Akdeniz Üniversitesi Mesaj Sayısı: 24 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | Selam , Ben Akdeniz Üniversitesi Biyomedikal Cihaz teknolojisi Mezunuyum 1999 | ||
| Başa dön |
| ||
| NarielSarolonde |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #859 Kayıt Tarihi: 12 Dec 06 saat: 08:19Üniversite:: Ege Üniversitesi Mesaj Sayısı: 4 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Merhaba arkadaşlar Ben yasemin Ege üniversitesi Biyomühendislik 3.sınıf öğrencisiyim Yasemin Toker Ege Üniversitesi Biyomühendislik Bölümü 3.sınıf öğrencisi | ||
| Başa dön |
| ||
| barış |
| ||
tekniker![]() Kayıtlı Üye #908 Kayıt Tarihi: 19 Dec 06 saat: 23:36Üniversite:: Gazi Antep Ünv./MKÜ Mesaj Sayısı: 33 3 kez 2 mesajda teşekür aldı | sevinç barış gazi antep üniversitesi biomedikal cihaz teknolojisi bölümü ilk mezunlarındanım özel bir şirkette emar ve tomografi teknisyenliği yapıyorum yardımcı olabileceğim her konuda elimden geleni yapmaya hazırım | ||
| Başa dön |
| ||
| sedefcakmak |
| ||
| Misafir | Sedef ÇAKMAK Başkent Biyomedikal müh den geçen sene mezun oldum. Şu an ODTÜ'de Tıp bilişimi bölümünde master yapıyorum.GST Medikal'de çalışıyorum.. Hepinize iyi çalışmalar.. | ||
| Başa dön |
| ||
| Kadir |
| ||
Site Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #787 Kayıt Tarihi: 02 Dec 06 saat: 04:41Üniversite:: Gazi Üniversitesi Mesaj Sayısı: 425 25 kez 21 mesajda teşekür aldı | Kadir Güler eskişehir tepebaşı anadolu teknik lisesinde biyomedikal teknolojileri bölümde okuyorum. "EVERYTHING FOR BIOMEDICAL" Gazi Üniversitesi Elektronik Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi | ||
| Başa dön |
| ||
| PhDream |
| ||
Biyomedikal Cihaz Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #1020 Kayıt Tarihi: 09 Jan 07 saat: 19:38Üniversite:: Fatih Üniversitesi Mesaj Sayısı: 1 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Ali CAN Yenimahalle Anadolu Teknik Lisesi 2003 Mezunuyum. Fatih Universitesi Biyomedikal Cihaz Teknoloji Bolumu 2006 Mezunuyum. Fatih Üni. Saglık Bilimleri M.Y.O Okul Baskanlıgı Yaptım. Kendi çapımda atölyem var ugrasıyorum... ELEKTRIK-ELEKTRONIK-BILGISAYAR-OTOMASYON-OTO ELEKTRIGI-TIBBI CIHAZ BAKIM ONARIM ((Ameliyathane ve Yogun Bakım Cihazlarına Karsı İlgim Daha Yogundur))Uzerine Ugrasmaktayım... Guzel bir paylasım ortamı emegi gecenler saolsun. Kendini Gelistirebilene ve Gelistirmeye Ugrasana Ne Mutlu... Stajda Nuri arkadasımız ile gorusmustum ama boyle bir sitenin varlıgından habersizdim arastırma sırasında buldum. Herzaman dedigimiz gibi bilgi paylasılarak cogalır. Gorusmek Umidiyle Hoscakalın. HERKEZE KOLAY GELSIN... UpTime Service.(BMET-CSI-EMT) | ||
| Başa dön |
| ||
| wehwet |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #847 Kayıt Tarihi: 09 Dec 06 saat: 12:03Üniversite:: ismet inönü Mesaj Sayısı: 9 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | slm ben wehwetx1 bende ismet inönü end mes lis mezunuyum şimdi özel bi hastanede biyomedikal teknisyeni olarak calışyorum | ||
| Başa dön |
| ||
| zilog |
| ||
teknisyen![]() Kayıtlı Üye #105 Kayıt Tarihi: 07 Mar 06 saat: 02:57Üniversite:: yenimahalle end. meslek lisesi- Mesaj Sayısı: 117 3 kez 3 mesajda teşekür aldı | slm ben ömer y.mah. end. meslek lisesi mezunuyum 1992 de elektronikle başladım temelim elektronik 98 yılından bu yana medikal sektördeyim gate elektronik biyomedikal departmanında çalışmaktayım [ Düzenlendi 29 Jan 07 saat: 02:20 ] | ||
| Başa dön |
| ||
| 210cancan |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1100 Kayıt Tarihi: 29 Jan 07 saat: 06:05Üniversite:: Marmara Üni. Biyomedikal Mesaj Sayısı: 4 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Adım Orkun haydarpaşa teknik lisesinden mezun oldum 2004 te ordan da eğitimime devam etmek için Marmara Üni. Biyomedikal cihaz teknolojisi bölümüne girdim. 2006 da mezun oldum 6 aydır Biyomedikal teknikeri olarak Alman hastanesinde görev yapmaktayım.. Bu siteyi hazırlıyan herkese teşekkür... FARkun_210cancan | ||
| Başa dön |
| ||
| Yıldıray |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #443 Kayıt Tarihi: 04 Aug 06 saat: 10:35Üniversite:: İstanbul Üniversitesi Mesaj Sayısı: 150 12 kez 11 mesajda teşekür aldı | selam herkese.istanbul ticaret odası anadolu teknik lisesei mezunuyum.şu anda istanbul üniversitesi biyomedikal cihaz teknolojileri bölümünde okuyorum.herkesle tanıştığıma memnun oldum... Bilkent Üniversitesi Ulusal Manyetik Rezonans Araştırma Merkezi - UMRAM Mail : yildiray©yahoo.com / ygokhalk©bilkent.edu.tr Tlf : 5358803209 | ||
| Başa dön |
| ||
| biyofatih26 |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1189 Kayıt Tarihi: 19 Feb 07 saat: 08:19Üniversite:: eskişehir tepebaşı anadolu teknik lisesi Mesaj Sayısı: 93 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | selam herkese ben fatih eskişehir anadolu teknik lisesi biomedikal cihazlar bölümünde okuyorum bu site muhteşem ve muhteşem bir şekilde yönetiliyor! herkese katkılarından dolayı tşk ve yönetenlerine çok tşk!.. FATİH ŞEN | ||
| Başa dön |
| ||
| viper |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1282 Kayıt Tarihi: 09 Mar 07 saat: 08:11Üniversite:: fatih üniversitesi Mesaj Sayısı: 2 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | seLam Ben Hasan ankara fatih üni biyomedikal cihaz teknolojisi bölümünde okumaktayım. DeNiZLi | ||
| Başa dön |
| ||
| EMRE |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1190 Kayıt Tarihi: 19 Feb 07 saat: 09:25Üniversite:: Anadolu Üniversitesi P.M.Y.O Mesaj Sayısı: 67 2 kez 2 mesajda teşekür aldı | selam.ben Emre.Eskişehir tepebaşı anadolu teknik lisesi 10. sınıfta okumaktayım.bölümüm biyomedikal.herkese saygılarımı sunarım. Mr.Electronic | ||
| Başa dön |
| ||
| hipokrat |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1331 Kayıt Tarihi: 23 Mar 07 saat: 08:30Üniversite:: Mimar Sinan ATL Mesaj Sayısı: 22 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Ben ozgur namı dıer hıpokrat :P benın daha unuwersıteye 2 sene war mımar sınan anadolu teknık lısesınde tıp elektronıgı bolumunde okuyorum bu sıtenın bana cok faydası olucagını dusunuyorum sızlerınde yardımlarınızı beklıyorum ? | ||
| Başa dön |
| ||
| Sayfaya git << >> | |
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor