| Medikal Teknoloji Biyomedikal Biomedical Elektronik Nanoteknoloji Biyoteknoloji Mühendisliği :: Forum :: Bilimsel Konular - Sohbet - Mesajlaşma Ve İletişim :: Dönem Mezunları iletişim alanı :: Akdeniz Üniversitesi Mezunları |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| [anket] Akdeniz Üni. Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Mezunlarının Yeri | ||
| Sayfaya git >> | |
|
Moderatorler: Çağan, yavuznuri, kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| navyseal |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #542 Kayıt Tarihi: 17 Eyl 06 saat: 11:16Üniversite:: Akdeniz Üniversitesi Mesaj Sayısı: 24 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | Selam arkadaşlar ben 1997 de bu bölüm ilk açıldığında ordaydım ve mezun oldum sizleride burda görmekten mutlu olurum. KAK | ||
| Başa dön |
| ||
| navyseal |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #542 Kayıt Tarihi: 17 Eyl 06 saat: 11:16Üniversite:: Akdeniz Üniversitesi Mesaj Sayısı: 24 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | Bu siteye kayıtlı Akdeniz Üniversitesi Biyomedikalci birtek ben varım heralde? | ||
| Başa dön |
| ||
| navyseal |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #542 Kayıt Tarihi: 17 Eyl 06 saat: 11:16Üniversite:: Akdeniz Üniversitesi Mesaj Sayısı: 24 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | Diğer Üniversiteliler sizde buraya gelebilirsiniz kapımız herkese açık | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Ara 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 913 25 kez 24 mesajda teşekür aldı | işinin ehli olmalı insan maddi yön sonradan da buna bağlı olarak bir şekilde gelir BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| ZEREN, Resul |
| ||
ZeReN![]() Kayıtlı Üye #263 Kayıt Tarihi: 29 Nis 06 saat: 15:26Üniversite:: KTÜ Mesaj Sayısı: 140 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | uzmanlık peşinden herşeyi getirir bu doğru ama bence ortamında iyi olması çok şey kazandırır.yani sabah kalktığında sevmediğin insanların içine gitmek istemiyorsan uzmanlık pek bişey ifade etmez.sadece yeni biş bulmanı kolaylaştırır düşüncesindeyim.ama bende uzamanlığı işaretledim.içimden öle geldi Herşey paylaşıldıkça azalır. Paylaşıldıkça artan tek şey BİLGİdir. | ||
| Başa dön |
| ||
| PİR_SULTAN |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #922 Kayıt Tarihi: 21 Ara 06 saat: 13:54Üniversite:: selcuk ünv. Mesaj Sayısı: 1 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | mrb, aslında sadece bir sıkla kısıtlı kalınamaz hayatımız nasıl cok fonk. ise bunda da coklu secme yapılmalıdır genel kanı da en baskın gelen tabii uzmanlasmaydı | ||
| Başa dön |
| ||
| ZEREN, Resul |
| ||
ZeReN![]() Kayıtlı Üye #263 Kayıt Tarihi: 29 Nis 06 saat: 15:26Üniversite:: KTÜ Mesaj Sayısı: 140 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | pir sultan haklı bencede.çünkü bir seçenek yeterli değil. Herşey paylaşıldıkça azalır. Paylaşıldıkça artan tek şey BİLGİdir. | ||
| Başa dön |
| ||
| navyseal |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #542 Kayıt Tarihi: 17 Eyl 06 saat: 11:16Üniversite:: Akdeniz Üniversitesi Mesaj Sayısı: 24 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | Aslında haklılık payınız var ama ben bunu yaparken tek olmasını ve hangisinin ağır bastığını görmek istedim. Yoksa bütün şıklar herkesin beklentisi olan şeyler ve hepsinin iyi olması demek o işten emekli olursunuz demek. [ Düzenlendi 21 Ara 06 saat: 23:40 ] | ||
| Başa dön |
| ||
| kikiri kukara |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #937 Kayıt Tarihi: 25 Ara 06 saat: 07:25Üniversite:: akdeniz üni. Mesaj Sayısı: 1 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | slm herkeze navyseal baktım akdeniz üni. den mişsin sende yukarıya yazmışsın başka war mı diye ben mezun deil im ama şuan okumaktayım. nasıl bitirdiysen bana söylersen sewinirim yoqsa benim zor biter bu okul ) hangi senenin mezunusun bide ? | ||
| Başa dön |
| ||
| navyseal |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #542 Kayıt Tarihi: 17 Eyl 06 saat: 11:16Üniversite:: Akdeniz Üniversitesi Mesaj Sayısı: 24 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | Merhaba Hoşgeldin bir tane daha akdeniz Üniversiteli görmek güzel. | ||
| Başa dön |
| ||
| donkiyote |
| ||
medikal teknolog![]() Kayıtlı Üye #1222 Kayıt Tarihi: 26 Şub 07 saat: 14:08Üniversite:: Akdeniz Üniversitesi Mesaj Sayısı: 11 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | Navyseal ben de Akdeniz Biyomedikal mezunuyum. 1997 girişliyim yani Akdeniz Üniversitesine Biyomedikal Cihaz Teknolojisi okumaya giden ilk insanlardanım. Ne var ki 2006 ancak mezun olabildim. Bazı bazı nedenlerden dolayı okumaya ara verdim. Belki hocalar konusunu yapmıştır staj dosyasına 'asansöre bindim indim çıktım indim çıktım indim çıktım' diye yazan bendim. Hocalar kötü örnek olarak anlatmış olabilirler. | ||
| Başa dön |
| ||
| hfiliz_07 |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1585 Kayıt Tarihi: 28 Haz 07 saat: 08:36Üniversite:: akdeniz üniv. Mesaj Sayısı: 4 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | mrb bende akdeniz üniversitsindenim. biyomedikal 2. sınıf a geçtim. okul bittiğinde iş imkanı nasıl oluyoo hala endişeliyim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler hfiliz | ||
| Başa dön |
| ||
| wildan |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1637 Kayıt Tarihi: 18 Tem 07 saat: 04:26Üniversite:: Lise =) Mesaj Sayısı: 2 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | mrb ben wildan. lison öğrencisiyim. gerci burası mezunların yeri ama =) Bişey Danışıcam Size ben senye sınawa giricem. bu biyomedical nası bişi düşünorumda beni biraz aydınlatırmısınız acaba bu konuda ? Fazla Bi Bilgim Yok. Zormu ? | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Ara 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 913 25 kez 24 mesajda teşekür aldı | İlahi vildan, zormu demişsin ya, ne desem şimdi ![]() Biyomedikalle ilgili sitede arama yapmanı öneririm,özellikle forumda daha ayrıntılı bilgi bulacaksın ama madem sordun sana burada da birkaç açıklama yapayım. Öncelikle biyomedikal mühendisliğini (4 yıllık) mi yoksa biyomedikal cihaz teknolojisini (2 yıllık) mi kastediyorsun? Yani hangisini düşünüyorsun? Eğer biyomedikal mühendisliğiyse lisans eğitimin için seçeneklerin şu an için Başkent ve Yeditepe üniversiteleri,tabii ikamet etmek istediğin yere göre belki bu üniversitelerin bulundukları şehirleri hiç istemeyeceksin belki de tam tersi tabii.. Ben Başkent Üniversitesinden bu sene mezun oldum, ilk kurulduğu zamanlardan bu yana hızlı bir gelişim gösterdi, gidişat da iyiye doğru yani şahsen ben sana öneririm. Başkentte biyomedikal mühendisliği genellikle elektronik ağırlıklı biraz da ağır olmayan tıbbi dersler veriliyor. Başkent hakkında ayrıntılı bilgiyi http://muh.baskent.edu.tr/biyomed.htm adresinden temin edebilirsin, ayrıca bu konuda benle de irtibata geçebilirsin ciddi anlamda düşünüyorsan! Yeditepe biyomedikal mühendisliği ise daha mezun vermedi, bu yüzden çok objektif yorum yapamayabilirim. Bazı eksikleri olduğunu duymuştum ama orada da iyiye doğru bir gidiş var. Bunların dışında 2 yıllık biyomedikal cihaz teknolojisi bölümleri ise çeşitli devlet üniversitelerinde bulunuyor. Bunlar da daha çok elektronik ağırlıklıdır. Belki de en önemlisi iş imkanları durumu ise senin tercihine kalıyor. Yani bu bölümlerden mezun olduktan sonra ya teknik servis, ya satış-pazarlama (ki bayanlar burada bayağı tercih ediliyor) ya da akademik (yükseklisans,doktora...) bir yön var. Bunların dışında bazı büyük firmalarda aplikasyon uzmanı vb. adlarla değişik unvanlarda çalışanlar var. Burada başka bir konu ise senin neyi sevdiğin neye yatkın olduğun konusu. Matematik seviyormusun, sayısal düşünmeyi beceremiyormusun? BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| wildan |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1637 Kayıt Tarihi: 18 Tem 07 saat: 04:26Üniversite:: Lise =) Mesaj Sayısı: 2 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | yha cnm ben aslında suanda anadolu meslek lisesi okuyorum. bilgisayar bölümüyüm. bu sende stajım war. we ben cok kararsızım ne sececegım konusunda ne yapacagım konusunda. bi kaç ark tawsıye ettı biyomedical ii fln die bi arastır dedıler.bende bakıodum öle yani secimmi fln dıe. ama yardıma ihtiyacım war :( ne yapcamı hiç bilmiorum ne seciceğimi :( | ||
| Başa dön |
| ||
| Sayfaya git >> | |
:yat):yat):yat):yat)