| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Bilimsel Konular - Sohbet - Mesajlaşma Ve İletişim :: Gülmece,Haberleşme, Duyuru ve Yorum |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| fıkra | ||
| Sayfaya git << | |
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| bilal |
| ||
biyomedikal tekni![]() Kayıtlı Üye #751 Kayıt Tarihi: 26 Kas 06 saat: 09:59Üniversite:: kocaeli üniversitesi Mesaj Sayısı: 38 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | bunların acılımları çok güselmiş MADEM TÜRKSÜN GÖSTER ÜRKSÜN | ||
| Başa dön |
| ||
| BLACKANGEL |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #824 Kayıt Tarihi: 06 Ara 06 saat: 08:26Üniversite:: MARMARA ÜNİVERSITESI Mesaj Sayısı: 51 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | HAZIRLIK YAPIYORUM Nasrettin Hoca dul bir kadınla evlenir. Nikahtan 5 gün sonra kadın doğum yapınca, hoca iner alt kattan divid, kağıt filan alır koşa koşa gider çocuğun yanına bırakır. Lohusa kadının yanındaki kadınlar sorar : - Bu ne iştir hoca ne yapacak çocuk bunları ? Hoca : - Bu çocuk 9 aylık yolu 5 günde aldıysa, birkaç gün içinde okumaya da başlar. Onun için hazırlık yapıyorum. I LOVE BİYOMEDİKAL | ||
| Başa dön |
| ||
| ZEREN, Resul |
| ||
ZeReN![]() Kayıtlı Üye #263 Kayıt Tarihi: 29 Nis 06 saat: 15:26Üniversite:: KTÜ Mesaj Sayısı: 140 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | yavuz nuri araba isimlerinin türkçeleri gerçekten çok güzeldi.araştırman çok güzel. dikkat et kendine bu araştırmandan sonra otomobil firmaları üzerine gelmesin | ||
| Başa dön |
| ||
| navyseal |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #542 Kayıt Tarihi: 17 Eyl 06 saat: 11:16Üniversite:: Akdeniz Üniversitesi Mesaj Sayısı: 24 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | RENAULT VE PEGOUT nerde? [ Düzenlendi 25 Ara 06 saat: 05:06 ] | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Ara 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 921 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | oooo çok iyi bir noktaya parmak basmışsın herhalde bunları esas hazırlayanlar Fransız olsa gerek sadece renault ve peugeot deil citroen de yok yani fransız markalar yok... BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| navyseal |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #542 Kayıt Tarihi: 17 Eyl 06 saat: 11:16Üniversite:: Akdeniz Üniversitesi Mesaj Sayısı: 24 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | Haklısın onuda ben unutmuşum ama kim hazırladıysa iyi hazırlamış | ||
| Başa dön |
| ||
| BLACKANGEL |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #824 Kayıt Tarihi: 06 Ara 06 saat: 08:26Üniversite:: MARMARA ÜNİVERSITESI Mesaj Sayısı: 51 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | hocan opel ferrari renoult bunlar yokmuydu hocam.ben opel kullanıyorum.bu yuzdearkadaslarla dalga gecebılırım opelın de olsa cok ıyı olurdu aslında olmaması daha guzel cunku arkadaslarla makara yapabılırım eee ne de olsa benım aracın aanlamı yok ::::::::::::::::::::::::) I LOVE BİYOMEDİKAL | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Ara 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 921 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | sen bekle kenan ben de opel e bişi uydururum derdi bu olsun BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| Kadir |
| ||
Site Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #787 Kayıt Tarihi: 02 Ara 06 saat: 04:41Üniversite:: Gazi Üniversitesi Mesaj Sayısı: 417 23 kez 19 mesajda teşekür aldı | Modaretör Fıkrası Moderatör anlatmış: "Ben demiş bazı konuları kilitleyemiyorum. Örneğin daha önce verilmiş bir konu açıldığında o konuyu kilitleyemiyorum. Çok iyi niyetli bir insanım kimsenin üzülmesini istemiyorum ama yönetimle de aramız açılacak lütfen yardım edin" demiş. Psikolog iyice dinledikten sonra ertesi güne randevu vererek bir daha gelin görüşelim demiş. Modaratör ertesi gün yine gitmiş. Psikolog sormuş sorununuz nedir diye? Bizim moderatör birkez daha anlatmış. Psikolog bu sefer 2 gün sonraya yine randevu vererek tekrar gelin görüşelim demiş. Moderatör 2 sonra tekrar gitmiş psikoloğa. Psikolog tekrar sormuş sorununuz nedir diye. Moderatör gayet sakin bir şekilde yeniden cevaplamış. Bu sefer psikolog 3 gün sonraya randevu vermiş. 3 gün sonra moderatör tekrar gitmiş psikoloğa. Psikolog sanki moderatörü ilk kez görüyormuş gibi birkez daha sormuş sorununuz nedir diye? Moderatör bakmış olacak gibi değil en sonunda çıldırmış bağırarak: "Be adam bu soruyu her gelişimde tekrar soruyorsun daha önce cevapladım ya" demiş. Psikolog: "iyide o konularda daha önce verildi bana bağıracağına git konuları kilitle" demiş (((WALLA ÇOK KOMİK)))) "EVERYTHING FOR BIOMEDICAL" Gazi Üniversitesi Elektronik Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi | ||
| Başa dön |
| ||
| biyofatih26 |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1189 Kayıt Tarihi: 19 Şub 07 saat: 08:19Üniversite:: eskişehir tepebaşı anadolu teknik lisesi Mesaj Sayısı: 93 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | Temel bir gün avrupaya gider.Temel'in kötü bir aliskanligida vardir, sürekli içki içer. Birgun bir bara girip barmenden üç bira ister ve hepsini içer.Üç-bes defa böyle yapinca barmen merak eder ve sorar; -"Niye hep üç tane bira içiyorsunuz? Temel cevap verir; -"Ben, Dursun ve Hamdi bizler üçüzüz. Hepimiz dünyanin farkli yerlerindeyiz. Hepimizde bara girdigimizde birbirimizin yerine bira içeriz, öteki iki birayi o yüzden içiyorum" der. Yine günlerden bir gün Temel bara gelir ve iki bira ister, barmen verir.Temel biralari içtikten sonra tam kalkarken barmen sorar; -"Allah rahmet eylesin efendim, kardesinizin biri öldü heralde?" deyince Temel cevap verir; -"Hayir ben içkiyi biraktim da.." bu da çok komik :):):):):):):) FATİH ŞEN | ||
| Başa dön |
| ||
| biyofatih26 |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1189 Kayıt Tarihi: 19 Şub 07 saat: 08:19Üniversite:: eskişehir tepebaşı anadolu teknik lisesi Mesaj Sayısı: 93 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | okumadan geçmeyin bakın babanın duruma! belkide her ailede aynı durum söz konusu bu konuyu esprili bir ışık tutuyor buyrun ben çok güldüm sizde gülün!.. KARNE- Baba, ortaokul üçüncü sınıfa giden oğlunun elinde karneyle salona girdiğini görür. "Allah allah, dönem ne çabuk bitmiş..." diye düşünür ve oğluna seslenir: -"Getir bakayım şu karneyi!" -"Al baba..." Adam karneye bir bakar ki, beden eğitimi ve resim dışındaki tüm dersler zayıf. -"Bir dediğini iki etmiyoruz, bilgisayar dedin, bilgisayar aldık, ingilizce kursu dedin ingilizce kursuna gönderdik, gitar kursu, müzik aletleri, ne istersen yapıyoruz. Kız arkadaş uğruna harcadığın çiçek parasının haddi hesabı yok. Ne bu notların hali, rezil şey!" -"Baba... O benim karnem değil ki, senin kitaplarını karıştırıyordum, birinin arasında karnelerinden birini bulmuştum! :):):):):):):):):) [ Düzenlendi 06 Mar 07 saat: 13:06 ] FATİH ŞEN | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Ara 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 921 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | Adamın biri çok kuvvetli öksürüyormuş, doktora gitmiş derdini anlatmış. Doktorda adama yanlışlıkla öksürük ilacı yerine müshil ilacı vermiş ve demiş ki:bir hafta boyunca yemeklerden sonra iç ve yanıma gel. Adam bir hafta sonra gelince doktor: Öksürüğün nasıl oldu deyince, adamda: Cesaret edipte öksüremiyorum ki,demiş. Biyoloji dersinden yapılacak sınav için sınıftaki herkez acayip çalışmış, notlar fotokopiler havada uçuşmuş. Daha sonra sınavın yapılacağı gün gitmişler bir de bakmışlar, ortada kağıt kalem yok sadece sıra sıra mikroskoplar. Hocada başlarında bekliyorken demiş ki, "Bu mikroskaplarda lam'da bir böceğin bacağı var, sınavınız bacağından böceği tanımak" Tabi hemen itirazlar ama fayda etmemiş, hoca dediği dedik. Öğrenciler mikroskopların başına geçmiş. Ama bir şey yapamıyorlar. En sonunda biri dayanamamış, kapıyı çarpıp çıkmış. Hoca arkasından seslenmiş "Kimsin ulan sen, kapıyı çarpıp çıkıyorsun?" Kapı hafifçe aralanmış ve bir bacak uzanmış -"Tanısana hadi lan tanısana kim olduğumu" BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| Kadir |
| ||
Site Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #787 Kayıt Tarihi: 02 Ara 06 saat: 04:41Üniversite:: Gazi Üniversitesi Mesaj Sayısı: 417 23 kez 19 mesajda teşekür aldı | Kulakları duymayan bir adam hastanede yatan bir arkadaşını ziyarete gitmek istemiş.Düşünmüş ben ne sorarım, o ne cevap verir, diye. Klasik cevaplara göre konuşmayı tasarlamış, cümlelerini zihninde hazırlamış."Nasılsınız" derim, o da "İyiyim" der.Bende, "Oooh ne güzel" der, devam ederim.Hastaneye gidip arkadaşının başucuna varmış. -Nasılsın, iyi misin? -Ölüyorum. -Oooh, ooh ne iyi.Ne ilaç veriyorlar? -Zehir. -O ilaç çok iyidir.Doktorun kim? -Azrail. -Ondan iyi doktor yoktur. "EVERYTHING FOR BIOMEDICAL" Gazi Üniversitesi Elektronik Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi | ||
| Başa dön |
| ||
| biyofatih26 |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1189 Kayıt Tarihi: 19 Şub 07 saat: 08:19Üniversite:: eskişehir tepebaşı anadolu teknik lisesi Mesaj Sayısı: 93 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | Kayserili bir adam varmış adamın 3 oğlu varmış adam kahvede oturmuş oğullarından söz ediyormuş -1.en büyük olan oğlunum istanbulda şu fabrikanın sahibi 50 tirilyon parası var demiş -2.ortancı oğlunum ankarada şu fabrikanın sahibi 40 tirilyon parası var demiş -3.en küçük oğluna gelmiş sıra adam oğluma şöyle bir bakarak bunun kafası çalışmadı okudu doktor oldu demiş dilerim kafası çalışmayanlar bile doktor olur:):):):):):):):):):) FATİH ŞEN | ||
| Başa dön |
| ||
| Sayfaya git << | |