| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Biyomedikal :: Proje Tasarım Grupları |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| Tıbbi cihaz tasarımı | ||
| Sayfaya git << | |
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| Yasin Çağan |
| ||
Site Kurucusu![]() ![]() Kayıtlı Üye #1 Kayıt Tarihi: 04 Dec 05 saat: 12:18Üniversite:: Marmara Üniversitesi - Anadolu Üniversitesi Mesaj Sayısı: 579 21 kez 20 mesajda teşekür aldı | Arkadaşlar tabi bir araya gelebiliriz ama hepimiz ayrı şehirlerdeyiz türkiyenin bir çok şehrinden üyelerimiz giriş yapıyor.Ben mesala istanbuldayım yavuz ankarada bu nedenle bir mekanda buluşmamız zor ulucaktır ama online görüşme yapabiliriz bunu bir araştırayım | ||
| Başa dön |
| ||
| Kadir |
| ||
Site Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #787 Kayıt Tarihi: 02 Dec 06 saat: 04:41Üniversite:: Gazi Üniversitesi Mesaj Sayısı: 425 25 kez 21 mesajda teşekür aldı | o zaman çok zor olur tabi ama bir araya gelsek ne kadaar gzl olurdu ya mesela hepimiz ankaraya gidebiliriz bence ama çağan abi sen bi araştır eğer olursa süper olur walla..:) "EVERYTHING FOR BIOMEDICAL" Gazi Üniversitesi Elektronik Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi | ||
| Başa dön |
| ||
| BLACKANGEL |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #824 Kayıt Tarihi: 06 Dec 06 saat: 08:26Üniversite:: MARMARA ÜNİVERSITESI Mesaj Sayısı: 51 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | bilmiyorum sızın ıcınde uygun olursa sıtemızde futbol takımları ıle ılgılı bolum olsa daha ıyı olmaz mı.malum hepimiz tukr kanı tasıyoruz ve kanımız futbol ıle kaynıyor.ben mesala koyu bır besıktaslıyım.ve her maca gıderım.demek ıstedığım mac organızasyonu da uygularsak daha cok bır araya gelebılırız... I LOVE BİYOMEDİKAL | ||
| Başa dön |
| ||
| biotech |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1395 Kayıt Tarihi: 08 Apr 07 saat: 23:28Üniversite:: Fırat Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Mesaj Sayısı: 1 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Ya bu işler kolay değil diye diye kolaya kaçıldı şimdiye kadar. Almanya, japonya kolay kolay gelmedi bu duruma. Sponsor bulunur birşey olur yapılır. Karar verildikten sonra başlamaya herşey yapılır. Yolumuz dosdoğru olacak arkadaşlar. Yok şu olunca şu lazım bu olunca bu lazım . Tasarımlar bi çıksın hele. Ben ultrasonic doppler sistemleriyle uğraşıyorum. Tasarımlar çıkarılır görüşülür.Bizden başka Hiç mi TÜRK yok bu ülkede!!!!Sahip çıkan olur.... Tıp elektroniğinde sarf edilen tutarlar elektronik malzeme bazındaki ithalatta çok büyük bir yere sahip. Önce bi uğraşalım. Uğraşmadan hemen olmaz bitti. Olmaz böyle bizim milletimize yakışmaz bu sözler. M. Akif' in bir sözü var:"Bir zamanlar biz de gelmişiz dünyaya millet milliyet nedir öğretmişiz.". Bi daha tanıtalım dünyaya kendimizi... Yeter diyelim hadi arkadaşlar yaaaa... | ||
| Başa dön |
| ||
| rasim yildirim |
| ||
ryildirim03![]() Kayıtlı Üye #136 Kayıt Tarihi: 12 Mar 06 saat: 07:52Üniversite:: 9 eylül Mesaj Sayısı: 265 10 kez 10 mesajda teşekür aldı | abi hadi yapalım o zaman bişler kaç tane mühendis kaç tane teknikeriz sponsoruda buluruz tübitak var abi ama neyin argesini yapacaz o çok önemli | ||
| Başa dön |
| ||
| alperen60 |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #3651 Kayıt Tarihi: 29 Jun 09 saat: 04:29Üniversite:: Sivas Cumhuriyet MYO Mesaj Sayısı: 4 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | Formun başındaki Serdar beye katılıyorum, ama medikal ney yapalım y@asin kardeşimiz bize bir proje versin, medikal ne isterseniz tasarlayabiliriz....! | ||
| Başa dön |
| ||
| seliminceer |
| ||
afili35![]() Kayıtlı Üye #2431 Kayıt Tarihi: 20 Feb 08 saat: 16:16Üniversite:: dokuz eylül üni. imyo BMT Mesaj Sayısı: 10 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | bakın arkadaşlar yukarıdada bahsedildiği gibi gerçekten medikal alanda bir cihaz tasarlamak için gerçekleştirilmesi gereken prosedürler çok fazla ve uğraştırıcı fakat asla olmaz değil.fikrim herkes bu bölüme aklındaki yada tasarlamak istediği bir proje yada cihaz paylaşsın en mantıklı olana yoğunlaşıp beyin fırtınası yapalım ne dersiniz? SELİM İNCEER | ||
| Başa dön |
| ||
| Ataberk |
| ||
Biyomedikal Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #3145 Kayıt Tarihi: 27 Jan 09 saat: 09:27Üniversite:: A.Kocatepe Üniversitesi Atatürk Sağlık Hiz. Mesaj Sayısı: 9 2 kez 2 mesajda teşekür aldı | HADİ YAPALIM :d | ||
| Başa dön |
| ||
| erenalay |
| ||
erenalay![]() Kayıtlı Üye #2062 Kayıt Tarihi: 24 Dec 07 saat: 13:16Üniversite:: Ankara Üniversitesi Mesaj Sayısı: 3 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Böyle önemli bir atılım için ilk başlarda herkes baya hevesliymiş ama sonra sonu mu gelmemiş ne olmuş acaba? :S [ Düzenlendi 03 Mar 10 saat: 13:18 ] | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | Eren, fiziksel sinirlamalar muhendisligi etkiledi BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| EVREN DİRİL |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #4491 Kayıt Tarihi: 27 Apr 10 saat: 14:21Üniversite:: YILDIRIM BEYAZIT ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ Mesaj Sayısı: 1 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Arkadaşlar medikal cihaz üretim konusunda yaklaşık 10 yıllık bir tecrübem var en son çalıştığım firmada üretim sorumlusu idim.Şu an kendi ürünlerimi tasarlamak ve üretmek konusunda atılımlarım var.İş cihazı üretmekde değil türkiye pazarına sokmakta....hepimiz bir araya gelsek çok cihaz üretiriz ama devamı gelmez.Konu ile ilgili önerebileceğim bi çok cihaz var fakat ekip çalışması şart.Kalite yönetim sistemi,yeterlilik belgesi,ce........ıso belgeleri........birçok süreç var. Arkadaşlar yeterli sermaye ve ekip çalışması ile piyasadaki üreticilerden kat kat iyi üretim yapabiliriz. | ||
| Başa dön |
| ||
| Y@sin |
| ||
Biyomedikal Cihaz Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #65 Kayıt Tarihi: 08 Feb 06 saat: 03:28Üniversite:: Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Mesaj Sayısı: 225 2 kez 2 mesajda teşekür aldı | ne üretebiliriz | ||
| Başa dön |
| ||
| Kadir |
| ||
Site Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #787 Kayıt Tarihi: 02 Dec 06 saat: 04:41Üniversite:: Gazi Üniversitesi Mesaj Sayısı: 425 25 kez 21 mesajda teşekür aldı | bu işi ilk olarak teorik bir şekilde ortaya koyarsak ardından uygulama aşamalarını düşünebiliriz... "EVERYTHING FOR BIOMEDICAL" Gazi Üniversitesi Elektronik Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi | ||
| Başa dön |
| ||
| muratkaya1 |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #5980 Kayıt Tarihi: 16 Oct 11 saat: 12:43Üniversite:: ege üniversitesi Mesaj Sayısı: 2 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | bende varım inanmak başarmanın yarısıdır bizde başarabiliriz neden olmasın | ||
| Başa dön |
| ||
| e_eleman |
| ||
tekniker![]() Kayıtlı Üye #2835 Kayıt Tarihi: 12 May 08 saat: 23:32Üniversite:: cumhuriyet ünv. Mesaj Sayısı: 1 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | Arkadaşlar Cumhuriyet ünv.teknokentinde bir medikal arge kurdum, 20 yıllık ileri düzey elektronikçiyim, istediğiniz her tür cihaz tasarlar,kodlar,üretirim.Fikirlerinize maddi ve teknik destek de olurum, yeterki bütün gençlerimiz sizler gibi düşünsün...! emrullah60©gmail.com ee | ||
| Başa dön |
| ||
| Sayfaya git << | |
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor