| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Biyomedikal :: Modüler Eğitim (Megep) Projesi |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| biyomedikal teknolojileri alanı ders kitabı- biyolojik işaretlerin sayısal işlenmesi | ||
| Sayfaya git << | |
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| Kadir |
| ||
Site Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #787 Kayıt Tarihi: 02 Dec 06 saat: 04:41Üniversite:: Gazi Üniversitesi Mesaj Sayısı: 425 25 kez 21 mesajda teşekür aldı | İsmail hocam saygılar hoşgeldiniz!!! bende tatildeydim daha yeni döndüm! sizinle arada karşılaşıyorduk ama pek bu konuları konuşma fırsatımız olmadı:) öncelikle yayınlanan kitabınız hayırlı olsun devamı dileğiyle...:)sizin ne kadar yoğun olduğunuzu biliyoruz ev iş çoluk çocuk...:) ama aramızda daha çok görmek isteriz....! yapabileceğimiz herhangi bir şey olursa elimden geleni yapmaya hazırım!!! saygılar!!! [ Düzenlendi 08 Sep 07 saat: 16:22 ] "EVERYTHING FOR BIOMEDICAL" Gazi Üniversitesi Elektronik Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi | ||
| Başa dön |
| ||
| demirci |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #523 Kayıt Tarihi: 07 Sep 06 saat: 14:45Üniversite:: fırat üniversitesi Mesaj Sayısı: 43 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | arkadaşlar sitemize üye herkesin geçmiş ramazan bayramını, kurban bayramını kutlarım beraber daha nice bayramlara inş. yeni yılda umarım tüm hayalleriniz ve isteklerinize ulaşırsınız. sayın yöneticilerim yazmış olduğum modülü maalesef yükleyemedim. 3 kitap vardı önce ikiye indi sonrada cumhurbaşkanlığı secimleri dolayısıyla ikinci kitap yazım onayıda kaynadı maalesef 1 tane ancak yazabildik. bu arada boş durmadık tabiki yeni öğretim yılı, okulun işleri, malzeme alım işleri derken epeydir giremedik siteye. yap yap bitmiyor zaten. bu arada kadir le birprojeye başladık becerebilirsek detayları burada vericez. şimdilik gelişmeler bu kadar arkadaşlar. bütün arkadaşlara çalışmalarında kolaylıklar dilerim. | ||
| Başa dön |
| ||
| Sayfaya git << | |
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor