Forum
Sayfaya git       >>  
Moderatorler: Çağan Yasin , yavuznuri, Yıldıray, kadir, metkar
Yazar Mesaj
rasim yildirim
15 Mar 06 saat: 15:09
chucki

Kayıtlı Üye #136

5 kez 5 mesajda teşekür aldı
dokuz eylül mezunları ve öğrencileri hepinizi burda bekiyoruz

[ Düzenlendi 13 Kas 07 saat: 05:46 ]

rasim yildirim

Başa dön

rasim yildirim
02 Haz 06 saat: 14:00
chucki

Kayıtlı Üye #136

iyidir millet yatıyo bizde çalışmayı düşünen pek fazla yok bi elin parmağını geçmez bende firmayı değiştirdim yine

rasim yildirim

Başa dön

rasim yildirim
19 Tem 06 saat: 03:14
chucki

Kayıtlı Üye #136

sen bi 5 sene daha okur harun iş yok olsa önce kendim girecem

rasim yildirim

Başa dön

Y@sin
22 Tem 06 saat: 03:09
Biyomedikal Cihaz Teknikeri

Kayıtlı Üye #65

0 kez 0 mesajda teşekür aldı
abi sizin okuldan kimse kalmamış sitede galiba... aynı benim okuldakiler gibi adamlar siteye giriyolar üye olup alakalı dökümanı indirip bi daha uğramadılar maalesef ..

[ Düzenlendi 22 Tem 06 saat: 04:07 ]

info:yasin
Başa dön

fatih
19 Mar 07 saat: 03:37
Biyomedikal Teknikeri

Kayıtlı Üye #1304

mezun olucam inş.rasim nereye işe girdin nerelerdesin

Biyomedikal Teknikeri
Başa dön

senol
20 Mar 07 saat: 13:59

Kayıtlı Üye #1293

slm rasim
bende 9 eylül biyomedikal mezunuyum.2002 yılında mezun oldum sen hangi dönemlerde oradaydın.kendine ii bak görüşmek üzere...
Başa dön

senol
23 Mar 07 saat: 10:41

Kayıtlı Üye #1293

dokuz eylül den mezun olan yokmuuuuu?
Başa dön

hipokrat
26 Mar 07 saat: 07:58

Kayıtlı Üye #1331

ya ben aydın mımar sınan da (tıp elektronigi bölümünde okuyorum) bu 9 eylul unuwersıtesınde kı bıyomedıkal bolumu 2 yıllık mı yoksa 4 yıllık mı ?
Başa dön

yavuznuri
26 Mar 07 saat: 12:24
Site Ana Yöneticisi

Kayıtlı Üye #4

21 kez 21 mesajda teşekür aldı
2 yıllık

BS: Başkent University-Biomedical Engineering www.medikalteknoloji.com
MS: Bilkent University-UNAM-Material Science and Nanotechnology (ongoing) www.nano.bilkent.edu.tr
Yavuz Nuri Ertaş

Başa dön

Website
rasim yildirim
27 Mar 07 saat: 14:31
chucki

Kayıtlı Üye #136

iki yılık fakat 4 seneden önce bitiren yok cunta kampı

rasim yildirim

Başa dön

fatih
30 Mar 07 saat: 06:02
Biyomedikal Teknikeri

Kayıtlı Üye #1304

2007 dönemsonu mezun olucam inş. dimi rasim

Biyomedikal Teknikeri
Başa dön

senol
30 Mar 07 saat: 07:31

Kayıtlı Üye #1293

yok be rasim  okadar da değil 2 senede bile bitiren vardır tongue.png
Başa dön

rasim yildirim
04 Nis 07 saat: 03:55
chucki

Kayıtlı Üye #136

sen kaçlısın ben okulun kitabını yazdım dönemde kaç kişi mezun oluyo bilmiyosun galiba

rasim yildirim

Başa dön

senol
04 Nis 07 saat: 12:55

Kayıtlı Üye #1293

benim zamanımda 30 mevcuttan 15 ila 20 arası mezun vermiştik diye hatırlıyorum.ben 2000-2002 yıllarında ordaydım...
Başa dön

yavuznuri
04 Nis 07 saat: 14:59
Site Ana Yöneticisi

Kayıtlı Üye #4

21 kez 21 mesajda teşekür aldı
sizin okulu tebrik ediyorum..
30 da 15-20 hakkaten güzel, çünkü bu vasıfsızları mezun etmiyorlar kolay kolay demek anlamına geliyor..
(rasim) sözüm meclisten dışarı

BS: Başkent University-Biomedical Engineering www.medikalteknoloji.com
MS: Bilkent University-UNAM-Material Science and Nanotechnology (ongoing) www.nano.bilkent.edu.tr
Yavuz Nuri Ertaş

Başa dön

Website
Sayfaya git       >>   

Hızlı Geçiş:     Başa dön

Bu konuyu uzaktan oku: rss 0.92 Bu konuyu uzaktan oku: rss 2.0 Bu konuyu uzaktan oku: RDF
Powered by e107 Forum System
Biyomedikal Tags

biomedical research   programlar   Biyomedikal Nedir   billable hours   hastal   Biyomedikal cihaz teknikerliği   bunu   atomic force microscope   vapor density   organic solids   image processing   bacterial strain   biyomedikal sozlugu   service capabilities   Pnömatik   biyomedikal kariyer   Dikey Geçiş Sistemi'nde değişiklik..   dalgan   medikal fuarı   doku   medikal serhat   biyomedikal insan kaynaklari   flowmetre   ekg   biomedical applications   biyomedikal sirket   biyomedikal bölümü   biomedical photonics handbook   pahal   insan kaynaklari   mekanik   puritan bennett   yeni bir   makine   ba lay   budala   yans   ultrasonik   biomedical image   laboratuar cihazlari   ethylene oxide sterilization   test c   tıbbi cihaz onarım   Medikal Lazerler   Steteskop   membran   devre   biyomedikal nedir?   DICOM NEDIR   sterilazyon   biyomedikal kitap   extrasystoles   ophthalmic   işlemsel Yukseltecler   Biyomedikal Teknikeri   medikal   nanoteknoloji nedir?   biyomedikal iş   Hastabaşı   diyot   opamp   enerji   tiroid   recent developments   mikro eliza   ananda   Lazerler   geli   antijen   nihon kohden   self test   laboratuar cihaz   kta   biyomedikal ebook   Acıbadem Hastanesi is   ingilizce   Medikal Teknoloji Biyomedikal Biomedical Elektroni   enormous growth   investors business   Yapay Sinir Ağları   kullan   electrode   biyomedikal staj   dicom   matris   TIBBi CiHAZLARIN TEMEL KAVRAMLARI   Bilgisayarlı Tomografi   hasta başı monitörleri   Defibrilatör   bbi   ege biyomedikal   Dikey Geçiş   contact   Santrüfüj   representative   Ultrason   biyomedkal is   knowledge management   elektrik elektronik   steren   nanoscience   gebelik   notlar   biomedikal teknikeri   medikal cihaz tamiri   sized computers   tıbbi cihaz fuarı   biyomedikal staj raporu   hastabaşı mönitörü şeması   Nanoteknoloji Videoları   hastane   Hastabaşı monitör tamiri   Otomatik Film Banyo Cihazı   glass corrosion   bedsite monitor   mamografi   anolog   Teknoloji   fonksiyonlar   kontrol   biomedikal is   biyomedikal muhendisligi nedir   medikal cihaz   Nanoteknoloji Nedir   common myths   tibbi cihaz bakim   biomedical engineers   biomedical technology and devices handbook   elektronik devre   medikal ebook   rezonans   atomic structure   organic solvents   temizlik   vent   anatomi   ventilator   aberration   Elektroensefalografi   power generators   abrasion   Acıbadem Hastanesi biyomedikal   Radyoloji   medical diagnostic tools   lamak   Dijital Steteskop   Electronic Stethoscope   Nanoteknoloji   protozoa   ac power   mantar   biyomedikal fuar   HASTABAŞI   resistance temperature detectors   enzim   kavu   tens   Biyomedikal proje   Kan Sayım Cihazı   Acıbadem Hastanesi Biyomedikal Teknisyeni Arıyor   tipsozlugu   dopler   biomedical sensors   Nanoteknoloji-Anadolu Üniversitesi   kontrol sistemleri   Medicine   Biyoteknoloji   cochlear implant   Tomografide kanser riski   elektronik devreler   cristian doppler   12v dc   kimyasal madde   leland   error codes   Biyomedikal Cihazlar   radan   bıtırme odevi   Defibrator   biyomedikal is arama   kangazı cihazı   rapidshare   esnas   doktorlar   management flow   biyomedikal fuari   DİCOM   signals   healthcare knowledge   microbiologist   biyomedikal teknik servis   hayati   extension cables   dr lee   clinical information systems   Biomedical Engineering   vita x   İstanbul Üniversitesi   dummies   iki yıllıkların askerlik durumu   Medikal Araçların Tanımı   biyomedikal turkiye   Biyomedikal   c clark   bakteri   kanallar   approved products   tıbbi cihaz bakım onarım   Devre Analizi   diyaliz cihazi   ameliyat   avantaj   hammacher   m servis   Biyomedikal Cihaz   tıbbi cihaz bakım   pacemaker   hemogram cihazi   tibb   performance specifications   biotechnology   biyomedikal bolumu   molecule   biyomedikal sirketleri   ultroson   biyomedikal odev   commercialization   kal   piller   information technology   arterial doppler   baskent biyomedikal   Işıkla Bilgi İletimi   marmara biyomedikal   Yasin Doruk Cagan   elektro   character behavior   MONİTÖRÜ   Hastabasi   transduser   larson   ECG meter   istanbul biyomedikal   hepatit   Tıpta Son   polar molecule   biyomedikal servis manueli   m elektronik   input boxes   Yavuz Nuri Ertas   ba lam   gerilim   bedsite   biomedical turkey   kamera   biyomedikal makale   Hastabaşı monitör onarımı   behcet disease   recin   biomedikal engineer   myo askerlik durumu   biyomedikal muhendisligi   kontroll   BİYOMEDİKAL MÜHENDİS   Acıbadem Hastanesi iş   rmada   faz   sanayi   cerrahi   Ventilatör   biomedical materials   Elektronik   narak   biyomedikal is ara   angelous   molecular imaging   Kadir Guler   ritim   eleman   iMMuNOGENETiK   Polarografi Cihazı   biyomedikal teknisyeni   Matlab   medikal fuar   analog   pankreas   akustik   tens cıhaz   kanm   biyomedikal cihaz teknolojisi nedir?   ultrasonografi   TIBBİ GÖRÜNTÜLEME   konvertor   dikey gecis   Medicine ebook   standart   Sintigrafi sistemi   biyomedikal cihaz teknolojisi nedir   purkinje   Gama Kamera   bilgisayarlar   tansiyon   kısa dönem askerlik   helium neon   biotech   tomografi   english isbn   endoskopi   ndan daha fazla   biyomedikal mühendisliği   biyomedikal muhendisi   yeditepe biyomedikal   multilayer perceptron   Nanoteknoloji Videolari   qualified medical   defibrilator   analiz   uploaded   Fakoemilsifikasyon   frekans   zden   ethics   sistemi   Cep Telefonlarının Elektromanyetik Etkileri   medikal fuari   benzer   court decision   Tıpta Son Yenilikler