| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Bilimsel Konular - Sohbet - Mesajlaşma Ve İletişim :: Dönem Mezunları iletişim alanı :: Dokuz Eylül Üniversitesi Mezunları |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| Dokuz Eylül biyomedikal | ||
| Sayfaya git << >> | |
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| senol |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1293 Kayıt Tarihi: 13 Mar 07 saat: 16:54Üniversite:: dokuz eylül üniversitesi Mesaj Sayısı: 15 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | insallah D.E.Ü. mezunlarından aktif üyeler sadece ikimizle kalmaz rasim dimi? | ||
| Başa dön |
| ||
| rasim yildirim |
| ||
ryildirim03![]() Kayıtlı Üye #136 Kayıt Tarihi: 12 Mar 06 saat: 07:52Üniversite:: 9 eylül Mesaj Sayısı: 265 10 kez 10 mesajda teşekür aldı | ben m hiç umudum yok ama | ||
| Başa dön |
| ||
| fatih |
| ||
Biyomedikal Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #1304 Kayıt Tarihi: 16 Mar 07 saat: 09:26Üniversite:: dokuz eylül üni. Mesaj Sayısı: 9 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | BİZİM OKUL MEZUN VERMİYOR........ Biyomedikal Teknikeri | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | o zaman verdirin! BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| rasim yildirim |
| ||
ryildirim03![]() Kayıtlı Üye #136 Kayıt Tarihi: 12 Mar 06 saat: 07:52Üniversite:: 9 eylül Mesaj Sayısı: 265 10 kez 10 mesajda teşekür aldı | arıza var abi olmuyo ama sene giderilecek sanırım çünkü girmeyebilir derlse artık ben bitirdim yavuz | ||
| Başa dön |
| ||
| senol |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1293 Kayıt Tarihi: 13 Mar 07 saat: 16:54Üniversite:: dokuz eylül üniversitesi Mesaj Sayısı: 15 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | arıza konusunda doğru bir tespit | ||
| Başa dön |
| ||
| rasim yildirim |
| ||
ryildirim03![]() Kayıtlı Üye #136 Kayıt Tarihi: 12 Mar 06 saat: 07:52Üniversite:: 9 eylül Mesaj Sayısı: 265 10 kez 10 mesajda teşekür aldı | bu 15 yıllık tesbit edilemeyen bi arıza abi kimse bunu gidermeye çalışmıyo ama bu sene farklı şeyler olmuş biraz | ||
| Başa dön |
| ||
| senol |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1293 Kayıt Tarihi: 13 Mar 07 saat: 16:54Üniversite:: dokuz eylül üniversitesi Mesaj Sayısı: 15 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Walla rasim eğer bu ARızayı giderbilen bi teknik servis elemanı varsa helal olsun ona. tanışmak ister ve üstün bilgilerinden faydalanmak isterim | ||
| Başa dön |
| ||
| rasim yildirim |
| ||
ryildirim03![]() Kayıtlı Üye #136 Kayıt Tarihi: 12 Mar 06 saat: 07:52Üniversite:: 9 eylül Mesaj Sayısı: 265 10 kez 10 mesajda teşekür aldı | inşallah bende işte alakam kalmadı artık yenilere allah yardım etsin | ||
| Başa dön |
| ||
| fatih |
| ||
Biyomedikal Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #1304 Kayıt Tarihi: 16 Mar 07 saat: 09:26Üniversite:: dokuz eylül üni. Mesaj Sayısı: 9 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | mezunmu arıyorsunuz??? Biyomedikal Teknikeri | ||
| Başa dön |
| ||
| rasim yildirim |
| ||
ryildirim03![]() Kayıtlı Üye #136 Kayıt Tarihi: 12 Mar 06 saat: 07:52Üniversite:: 9 eylül Mesaj Sayısı: 265 10 kez 10 mesajda teşekür aldı | sen hiç konuşma abi dc yi kaç kere aldın onu yaz | ||
| Başa dön |
| ||
| avcı87 |
| ||
avcı87![]() Kayıtlı Üye #1301 Kayıt Tarihi: 15 Mar 07 saat: 19:49Üniversite:: dokuz eylül üniversitesi Mesaj Sayısı: 11 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | ali rıza hoca artık emekli | ||
| Başa dön |
| ||
| sorkun |
| ||
sorkun![]() Kayıtlı Üye #1569 Kayıt Tarihi: 12 Jun 07 saat: 13:55Üniversite:: dokuz eylul Mesaj Sayısı: 1 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | evet ali rıza hoca artık emekli ve izmir üniversitesinde görev ypacakmış bundan sonra...anlayacagınız arıza giderilmiştir..bizim sınıf son kurbanlardı..yeni arkadaslara başarılar.. | ||
| Başa dön |
| ||
| rasim yildirim |
| ||
ryildirim03![]() Kayıtlı Üye #136 Kayıt Tarihi: 12 Mar 06 saat: 07:52Üniversite:: 9 eylül Mesaj Sayısı: 265 10 kez 10 mesajda teşekür aldı | ne diyelim bizden sonrakilere hayırlı olsun o zaman artık | ||
| Başa dön |
| ||
| seliminceer |
| ||
afili35![]() Kayıtlı Üye #2431 Kayıt Tarihi: 20 Feb 08 saat: 16:16Üniversite:: dokuz eylül üni. imyo BMT Mesaj Sayısı: 10 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | yani bize arkadaşlar ben 2. sınıftayım mikroya özgür öz hocamız giriyor gayet iyi anlatımı var ve gayet iyi bir hoca çok yararlı yani.gerçek bir mikrocu SELİM İNCEER | ||
| Başa dön |
| ||
| Sayfaya git << >> | |
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor