| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Sektörden Haberler - Eleman - İş - Staj - Cihaz Alış Verişi :: Kariyer Panosu :: Özgeçmiş (cv) Havuzu |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| Mehmet Doğan ERDEN | ||
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| dogierden |
| ||
Biyomedikal Yüksek Mühendis![]() Kayıtlı Üye #465 Kayıt Tarihi: 19 Aug 06 saat: 16:07Üniversite:: Başkent Üniversitesi Mesaj Sayısı: 17 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | CV'mi bir güncelleyim dedim. Çünkü 3 senede bazı değişikler oldu... ![]() KİŞİSEL BİLGİLER Ad Soyadı : Mehmet Doğan Erden Adres : Gençlik Caddesi Şehit Gönenç Sokak30/4 Anıttepe/ANKARA Doğum Tarihi: 01.05.1983 Tel (ev) : (0312) 2301054 GSM : (0533) 3387736 e-mail : dogierden@hotmail.com Uyruğu: T.C. T.C. Kimlik No: 39178484756 Ehliyet: B (2001) Medeni Hali: Bekar Askerlik Durumu: Tecilli (Yüksek lisans mezuniyetten) Eğitim Durumu: Yüksek Lisans (Mezun) EĞİTİM Şubat 2006 – Mayıs 2009 : Başkent Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Biyomedikal Mühendislik Yüksek Lisans Bölümü (ort: 3.34/4.00) Tez Konusu: Epileptik Kaynak Yerelleştirmesinde Geri Problem Çözüm Tekniklerinin Uygulanması Eylül 2000 – Haziran 2004 : Başkent Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü Ödülleri : Biyomedikal Mühendisliği Bölüm Birincisi (ort: 3.27/4.00) , 2 kez Yüksek Şeref (3. ve 4. dönemlerde), 6 kez (1.,2.,5.,6.,7. ve 8. Dönemler) Şeref öğrencisi En çok ilgi duyduğu dersler : Medikal Elektronik, Biyomedikal Enstrümantasyon I-II, Mikroişlemciler, Tıbbi Görüntüleme Sistemleri,Tıbbi teknoloji Yönetimi, Nümerik Analiz ... Bitirme Projesi : •EEG ve EMG sinyalleri için taşınabilir-analog yükselteç tasarımı •Gerçekleştirilen analog cihazdaki sinyallerin bilgisayar ortamına taşınması ve görüntülenmesi 1994-2000 : Evrensel Koleji, Ankara Ödülleri : MEF 8. Türkiye Lise Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışması Jüri Özel Ödülü (Yeni bir stent = damar içi protez tasarımı) (1999) BİLGİ ve BECERİLER Bilgisayar : Programlama Dilleri : C(iyi), C++(iyi), Visual Basic(orta), x86 Assembler(iyi), PIC Programlama-MPLAB(iyi),... İşletim sistemleri : Windows 95/98/XP (çok iyi),... Uygulamalar : MATLAB(çok iyi), MS Office(çok iyi), SPSS(çok iyi), TurboCad(orta), Proteus(iyi), Electronic Workbench Multisim(iyi)... Yabancı Dil : İngilizce Okuma(çok iyi) – Yazma(iyi) – Konuşma(iyi) Kişisel Özellikler : Çalışkan, sorumluluk sahibi, ekip çalışmasında başarılı, yaratıcı ekip arkadaşlarına saygılı ve çözüm üretici İlgi Alanları : Elektronik aletler, futbol, sinema,müzik,... Sosyal Etkinlikler: IEEE Society üyesi, Başkent Üniversitesi Biyomedikal Mühendisleri Topluluğu üyesi, TMMOB EMO Ankara üyesi İŞ DENEYİMİ Temmuz 2008 – (Devam Ediyor) Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Doruk Ltd. Teknik Amirliği – Biyomedikal Mühendisi – Biyomedikal Teknik Birimi Amiri Eylül 2007 – Temmuz 2008 Global Analitik Laboratuar Cihazları San. Tic. Ltd. Şti., Teknik Servis ve Teknik Satış Mühendisi Ağustos 2005 – Ocak 2006 ATÇ Sağlık Ürünleri Ltd Şti.,Ankara, Medikal, Teknik Servis, Biyomedikal Mühendisi- Teknik Servis Mühendisi Kasım 2004-Haziran 2005 ORSİS Elektronik Otomasyon Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., Ankara -Otomasyon, Üretim, Tasarım, mühendis- Temmuz 2003 PETAŞ A.Ş., Ankara -Üretim, Teknik Servis ve Test-kalibrasyon Bölümleri, staj- Temmuz-Ağustos 2002 Yüksek İhtisas Hastanesi Tıbbi Aygıt Bakım ve Onarım Merkezi -TABOM- - Radyoloji Bölümü, Yoğunbakım Cihazları Bölümü, staj- [/html] [ Düzenlendi 12 Jun 09 saat: 15:51 ] Mehmet Doğan ERDEN Biyomedikal Yüksek Mühendis | ||
| Başa dön |
| ||
| rasim yildirim |
| ||
ryildirim03![]() Kayıtlı Üye #136 Kayıt Tarihi: 12 Mar 06 saat: 07:52Üniversite:: 9 eylül Mesaj Sayısı: 265 10 kez 10 mesajda teşekür aldı | sen bu cv le nasıl iş bulamadın ya | ||
| Başa dön |
| ||
| dogierden |
| ||
Biyomedikal Yüksek Mühendis![]() Kayıtlı Üye #465 Kayıt Tarihi: 19 Aug 06 saat: 16:07Üniversite:: Başkent Üniversitesi Mesaj Sayısı: 17 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | İş buldum. Ama bana göre değildi.:) Master yaptığımdan açıkçası biraz seçici davranıyorum...:) [ Düzenlendi 20 Aug 06 saat: 09:38 ] Mehmet Doğan ERDEN Biyomedikal Yüksek Mühendis | ||
| Başa dön |
| ||
| zilog |
| ||
teknisyen![]() Kayıtlı Üye #105 Kayıt Tarihi: 07 Mar 06 saat: 02:57Üniversite:: yenimahalle end. meslek lisesi- Mesaj Sayısı: 117 3 kez 3 mesajda teşekür aldı | philips-ge- toshiba bu firmalara cv yolla hocam kesin buralardan sana dönen olur bu cv ile istedigin bir yerde çalışabilirisin lakin işdeneyimini ve iş becerin önemli | ||
| Başa dön |
| ||
| Anemon |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #911 Kayıt Tarihi: 20 Dec 06 saat: 04:49Üniversite:: National University of Singapore Mesaj Sayısı: 1 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Merhaba eger ozel bir is istiyorsan bunu CV'de belli etmen lazim. Ve Benim kanatimce CV'in biraz daginik. Cok guzel bir gecmisin var ve bunu daha guzel sunabilirsin. Egitim bilgilerinde egitim gordugun alanlari ,zamani ve yerini yaz. Odulleri oduller ve basatrilar bolumune yaz. Is tecrubeleri daha onemli diyorsan onlari daha ust kisma yazabilirsin. ODTU'den kendi istegimle gectim gibi birseyi silmeni tavsiye ederim ama secim senin tabi. Hic profesyonel durmuyor bence. Yabanci dil seviyeni belirtebilirsin. Bu arada ne kadar bir maasla is ariyosun tabi hangi pozisyon? Kendini neden o pozisyona laik oldugunu yazman lazim (cover page 'de). Tabi bunu islere basvururken yapiyorsundur zaten | ||
| Başa dön |
| ||
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor 

[/html]