| Medikal Teknoloji Biyomedikal Biomedical Elektronik Nanoteknoloji Biyoteknoloji Mühendisliği :: Forum :: Sektörden Haberler - Eleman - İş - Staj - Cihaz Alış Verişi :: Kariyer Panosu :: Özgeçmiş (cv) Havuzu |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| Bu bölüme nasıl cv eklerim. | ||
|
Moderatorler: Çağan, yavuznuri, kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| Çağan |
| ||
| Site Kurucusu Disconnectus erectus | Bu bölüme cv eklemek için yeni konu aç butonuna tıklayıp Konu bölümüne adınızı yazınız.Daha sonra mesaj bolümüne word te hazırladığınız cv yi kopyala yapıştır ile ekleyebilirsiniz.Resminizi eklemek için Dosya ekle bölümünden resim yükleyebilirsiniz. Üye olan herkes cv sini ekleyebilir.Başlığa şuanda çalışıyorum yada çalışmıyorum bilgilerinzide yazarsanız sizin için daha iyi olacaktır. [ Düzenlendi 23 Tem 06 saat: 06:48 ] | ||
| Başa dön |
| ||
| Çağan |
| ||
| Site Kurucusu Disconnectus erectus | Arkadaşlar cvnizi eklemekten korkmayın bir gün mutlaka birilei görücektir.Bu site araçılığı ile iş bulan biyomedikalciler görmek istiyorum. | ||
| Başa dön |
| ||
| Xanax |
| ||
| Hocam bende marmaradanım??? | |||
| Başa dön |
| ||
| Çağan |
| ||
| Site Kurucusu Disconnectus erectus | Biliyorum Gülcan hatta aynı sınıftaydık | ||
| Başa dön |
| ||
| MORCADI |
| ||
| | Marmara mi ... ? En iyi bu siteye de cv birakmak... Merhaba arkadaslar... Bu siteye alanimla ilgili bana yardimci olmasi adina uye oldum. Dilerim umutsuzca yaklasimim olumlu bir hal alir... Ben de alanimla ilgili kariyer yapabilirim... Sevgiler, Emine T. | ||
| Başa dön |
| ||
| Adem SOLAK |
| ||
| biyomedikal cihaz tek. | peki örnek bi cv yayınlayabilirmisinizz? bana çok yardımcı olacaktır eğer mümkün olursaa | ||
| Başa dön |
| ||
| Çağan |
| ||
| Site Kurucusu Disconnectus erectus | Özgeçmişinizi hazırlamak için birçok farklı alternatif kullanabilirsiniz. Ancak Avrupa Birliği standartında bir CV hazırlamak istiyorsanız Europass CV sayfasında her Avrupa dilinde bulabileceğiniz hazır CV örneklerine hem Word biçiminde hem de OpenOffice biçiminde indirebilirsiniz. Türkçe CV Örneği İngilizce CV Örneği Ayrıca bir de oldukça şık olduğunu düşündüğüm bu CV örneğini de kullanabilirsiniz. [ Düzenlendi 28 Oca 08 saat: 15:17 ] | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
| Site Ana Yöneticisi | ya arkadaşım biraz ara nette...tonlarca örnek var..ne kadar hazıra konmaya alışmışsınız! BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| Skyking |
| ||
| Abi haklısın:) Hazırcı bir millet olmuşuz. Bu arada naber nası gidiyor görüşemedik seninle... Gökhan ben bu arada Başkent sizin bi alt devre:)) Askerden kalma bu arada "devre"... [ Düzenlendi 01 Mar 09 saat: 15:39 ] Biyomedikal Mühendisi | |||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
| Site Ana Yöneticisi | Gökhan, hayırlı teskereler sana ;) Y.Lisansa devam ediyorum tahmin edeceğin üzere. CV taslakları için nette birçok site var, araştırmanızı tavsiye ederim... BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||