| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Bilimsel Konular - Sohbet - Mesajlaşma Ve İletişim :: Gülmece,Haberleşme, Duyuru ve Yorum |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| e okullar bitti şimdi napcaz | ||
| Sayfaya git >> | |
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| rasim yildirim |
| ||
ryildirim03![]() Kayıtlı Üye #136 Kayıt Tarihi: 12 Mar 06 saat: 07:52Üniversite:: 9 eylül Mesaj Sayısı: 265 10 kez 10 mesajda teşekür aldı | okulları bitirdik boştayız ne yapalım şirket mi kursak ne hadi ortak olan var mı duyurulur | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | sen alıp satacan mı rasim sadece BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| Yasin Çağan |
| ||
Site Kurucusu![]() ![]() Kayıtlı Üye #1 Kayıt Tarihi: 04 Dec 05 saat: 12:18Üniversite:: Marmara Üniversitesi - Anadolu Üniversitesi Mesaj Sayısı: 579 21 kez 20 mesajda teşekür aldı | bu konuda ciddiyseniz goruselim o.m ile | ||
| Başa dön |
| ||
| rasim yildirim |
| ||
ryildirim03![]() Kayıtlı Üye #136 Kayıt Tarihi: 12 Mar 06 saat: 07:52Üniversite:: 9 eylül Mesaj Sayısı: 265 10 kez 10 mesajda teşekür aldı | ben öm gönderdim çagan | ||
| Başa dön |
| ||
| rasim yildirim |
| ||
ryildirim03![]() Kayıtlı Üye #136 Kayıt Tarihi: 12 Mar 06 saat: 07:52Üniversite:: 9 eylül Mesaj Sayısı: 265 10 kez 10 mesajda teşekür aldı | abi satış artı teknik servis artık eski yaptığım işi hayatta yapmam hastane doktor olmayan yere girmem abi ahmet amca mehmet abiyle ugraşama x hastane y doktor bundan sonra | ||
| Başa dön |
| ||
| rasim yildirim |
| ||
ryildirim03![]() Kayıtlı Üye #136 Kayıt Tarihi: 12 Mar 06 saat: 07:52Üniversite:: 9 eylül Mesaj Sayısı: 265 10 kez 10 mesajda teşekür aldı | yavuz artık digitürk abi 6 ay bedava izmir e gel baglayalım beklemedeyim şimdi bende medikale küşmüş durumdayım bizim yerimize başka adamlar alıyorlar abi 4 sene mi boşuna gitmiş gibi görüyorum valla | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | noldu rasim sana neden küstün BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| Y@sin |
| ||
Biyomedikal Cihaz Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #65 Kayıt Tarihi: 08 Feb 06 saat: 03:28Üniversite:: Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Mesaj Sayısı: 225 2 kez 2 mesajda teşekür aldı | rasim dostum medikal sektöre küsme zor ama su avrupa birliğine girsek diplomasız (ahmet , mehmet ) adam medikal iş yapamayacak. evt bbenimde okul bitti bende bi tıp merkezine başvurdum cvp bekliyorum bakkalım olumlu veya olumsuz cevap alacağım 2 hafta içinde % 80 oldu gibi dr la yüzyüze görüşmeememizde... bakalım ne olcak gerçekten küsmeyecek gibi deil bilgişlem+medikal teknik servis işlerinide üüstlendik bakıacaz offfffffffff bayıyo boş durmakk [ Düzenlendi 25 Jun 06 saat: 04:00 ] | ||
| Başa dön |
| ||
| rasim yildirim |
| ||
ryildirim03![]() Kayıtlı Üye #136 Kayıt Tarihi: 12 Mar 06 saat: 07:52Üniversite:: 9 eylül Mesaj Sayısı: 265 10 kez 10 mesajda teşekür aldı | yok abi adamlar işe almıyo yok askerlik yok bilmem ne devlet zaten tanımıyo bizi hastanelere alsalar hasatanelerin zararı değil yararına firmalara milyonlarca para ödürüyorlar | ||
| Başa dön |
| ||
| rasim yildirim |
| ||
ryildirim03![]() Kayıtlı Üye #136 Kayıt Tarihi: 12 Mar 06 saat: 07:52Üniversite:: 9 eylül Mesaj Sayısı: 265 10 kez 10 mesajda teşekür aldı | bunun farkına hala varamadılar bi firma en ufak bi tamiratta binlerce dolar para alıyo halbuki iyi bi biyomedikal teknikeri alıp bunu sadece tekniker maaşı ile halletme mümkün | ||
| Başa dön |
| ||
| rasim yildirim |
| ||
ryildirim03![]() Kayıtlı Üye #136 Kayıt Tarihi: 12 Mar 06 saat: 07:52Üniversite:: 9 eylül Mesaj Sayısı: 265 10 kez 10 mesajda teşekür aldı | hadi yok mu ortak kimse gelmiyo | ||
| Başa dön |
| ||
| rasim yildirim |
| ||
ryildirim03![]() Kayıtlı Üye #136 Kayıt Tarihi: 12 Mar 06 saat: 07:52Üniversite:: 9 eylül Mesaj Sayısı: 265 10 kez 10 mesajda teşekür aldı | bunun farkına hala varamadılar bi firma en ufak bi tamiratta binlerce dolar para alıyo halbuki iyi bi biyomedikal teknikeri alıp bunu sadece tekniker maaşı ile halletme mümkün -------------------------------------------------------------------------------- | ||
| Başa dön |
| ||
| Y@sin |
| ||
Biyomedikal Cihaz Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #65 Kayıt Tarihi: 08 Feb 06 saat: 03:28Üniversite:: Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Mesaj Sayısı: 225 2 kez 2 mesajda teşekür aldı | abicim tanıdık mmeseele iyi bi fiirmaya girmekte?? hem sen nasıl erteledin 5 yıl askerliği??? | ||
| Başa dön |
| ||
| rasim yildirim |
| ||
ryildirim03![]() Kayıtlı Üye #136 Kayıt Tarihi: 12 Mar 06 saat: 07:52Üniversite:: 9 eylül Mesaj Sayısı: 265 10 kez 10 mesajda teşekür aldı | 3 yıl devlet ten 2 yılda ben kaçarım | ||
| Başa dön |
| ||
| rasim yildirim |
| ||
ryildirim03![]() Kayıtlı Üye #136 Kayıt Tarihi: 12 Mar 06 saat: 07:52Üniversite:: 9 eylül Mesaj Sayısı: 265 10 kez 10 mesajda teşekür aldı | ben gidyom abi terk edecem türk medikalciler beni kaçırdı gidiyom gavur ellerine japonyaya gidiyom vize istemiyorlar bide japon hatun buluruz oturma izni alırız olur bider ver elini japonyo | ||
| Başa dön |
| ||
| Sayfaya git >> | |
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor