Forum
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
Yazar Mesaj
Şahin
10 Oct 10 saat: 08:21
Kayıtlı Üye #4874

Üniversite:: Süleyman Demirel Üniversitesi
0 kez 0 mesajda teşekür aldı
Merhaba arkadaşlar ben biyomedikal 2. sınıfta okuyorum sitenizi netten buldum çok güzel yararlı bi site yapmışsınız yapanlara öncelikle tşk ederim. Fakat ben bi devre arıyorum herhangi bir devre medikalle alakalı tabiki 47 tane konu var bununla alakalı fakat ben hepsini göremiyorum neden acaba bana yardımcı olurmusnuz?  bide ne tür bi devre yapabilirim o konudada görüşlerinizi istiyorum ??
Başa dön

Kadir
10 Oct 10 saat: 10:35
Site Yöneticisi

Kayıtlı Üye #787

Üniversite:: Gazi Üniversitesi
25 kez 21 mesajda teşekür aldı
hoşgeldin...
sitede aktif üyelik sistemi olduğu için göremiyorsun dosya paylaşımında bulunduktan sonra aktif üyeliğin açılacak...
sitenin bağlantılar kısmında yabancı devre şemalarının bulunduğu siteler mevcut oralardan bulabilirsin çeşitli devreleri...

kolay gelsin..

"EVERYTHING FOR BIOMEDICAL"

Gazi Üniversitesi
Elektronik Öğretmenliği
4. sınıf öğrencisi

Başa dön

Website
Şahin
11 Oct 10 saat: 07:35
Kayıtlı Üye #4874

Üniversite:: Süleyman Demirel Üniversitesi
hocam paylaşım yapmak istedim fakat hata verdi sorun var sanırım sistemde eklemek istediğim döküman şimdi ek dosya şeklinde msj gönderiyorum bunu yukarıdaki menüden yükle yöntemi ile yapamadım.
bio_enstrmantasyon.rar
Başa dön

Kadir
11 Oct 10 saat: 14:31
Site Yöneticisi

Kayıtlı Üye #787

Üniversite:: Gazi Üniversitesi
25 kez 21 mesajda teşekür aldı
yolluyacağınız dosyanın sitemizde mevcut olmaması lazım bu döküman sitemizde dökümanlar arasında mevcut...

"EVERYTHING FOR BIOMEDICAL"

Gazi Üniversitesi
Elektronik Öğretmenliği
4. sınıf öğrencisi

Başa dön

Website
cem51
20 Oct 10 saat: 02:00
biyomedikal teknikeri
Kayıtlı Üye #1118

Üniversite:: erciyes üniversitesi
şahin kardeş zannedersem bitirme ödevi için proje arıyosun tübitak ta var güzel projeler ben refleks ölçer yapmıştım google den tübitak refleks ölçer yazarsan bulabilirsin

cem51
Başa dön

fadil_yildirim
21 Oct 10 saat: 00:33
biyomedikal teknikeri
Kayıtlı Üye #3677

Üniversite:: Akdeniz üniversitesi
şahin kardeş bende geçen yıl senin gibi proje arıyordum en sonda buldum ve sana da tavsiye edecem tek proje ekg similator u yap bu konuda sanada yardımcı olurum...şimdiden kolay gelsin...
Başa dön

Hızlı Geçiş:     Başa dön

Bu konuyu uzaktan oku: rss 0.92 Bu konuyu uzaktan oku: rss 2.0 Bu konuyu uzaktan oku: RDF
Powered by e107 Forum System
e107 CMS sistemi kulanılarak yapılmıştır ve yayınlanan materyaller GNU Genel Kamu Lisansı ile korunmaktadır.

Theme created by Free-Source.net
Biyomedikal Tags

Biyomedikal   elektronik devre   Merkezi ezan vaaz sistemi   leland   dikey gecis   daha   polar molecule   lamak   İstanbul Üniversitesi   biyomedikal insan kaynaklari   biyomedikal servis manueli   ventilator   budala   kamera   Yapay Sinir Ağları   Medikal cihazlar onarımı   12v dc   image processing   myo askerlik durumu   benzer   e107 Forum Teşekür Eklentisi   tıbbi cihaz onarım   biyomedikal eleman   biyomedikal mühendisliği   medikal fuar   biyomedikal iş   eleman   Nanoteknoloji-Anadolu Üniversitesi   biomedical image   kangazı cihazı   self test   representative   biyomedikal fuar   kavu   Debimetre   kisa donem askerlik   avantaj   Otomatik Film Banyo Cihazı   tens   Biyomedikal proje   nihon kohden   spektrofotometre   Acıbadem Hastanesi is   biyomedikal is arama   yeni bir   Acıbadem Hastanesi biyomedikal   ethylene oxide sterilization   tıbbi cihaz bakım onarım   medikal   processes   test c   m elektronik   biyomedikal is   elektrik elektronik   glass corrosion   biyomedikal kariyer   kontrol sistemleri   biomedikal is   web sitesi açtıracam   olsun   antenler   biyomedikal fuarı   devre   tıbbi cihaz fuarı   tıbbi cihaz bakım   molecular imaging   analog   programlar   biomedikal teknikeri   transduser   flash   biyomedikal sirketleri   medikal site   multilayer perceptron   DICOM NEDIR   physiologic data   biotechnology   notlar   biomedical research   mantar   english isbn   narak   Yasin Doruk Cagan   ba lam   court decision   Triturus Modül Ayarları   temizlik   membran   biyomedikal teknik servis   renkli doppler   TIBBi CiHAZLARIN TEMEL KAVRAMLARI   bacterial strain   Ultrason   BİYOMEDİKAL MÜHENDİS   Matlab   information technology   tomografi   ecerkan@gmail.com   kısa dönem askerlik   biotech   c clark   yeditepe biyomedikal   radyo vericileri   sirketime site   DİCOM   biyomedikal cihaz teknolojisi nedir   pankreas   myo elektrod   biomedikal engineer   Medicine ebook   akdeniz biyomedikal   organic solvents   marmara biyomedikal   contact   tiroid   Steteskop   Biyomedikal Cihaz   tansiyon   Medikal Lazerler   Acıbadem Hastanesi iş   Hastabaşı monitör onarımı   Biyomedikal cihaz teknikerliği   defibrilator   Ventilatör   extrasystoles   common myths   hammacher   mekanik   kangazi cihazi   Elektronik   Nanoteknoloji Videolari   zamana   biyomedkal is   doku   enzim   biyomedikal muhendisligi   tibbi cihaz bakim   anolog   Defibrator   extension cables   yazılım   kullan   antijen   kimyasal madde   steve jobs   medikal fuarı   onarımı   Kan Sayım Cihazı   frekans   tibbi cihaz onarim   Lazerler   input boxes   ultrasonik   işlemsel Yukseltecler   Biyoteknoloji   kontrol   biyomedikal muhendisligi nedir   ac power   HASTABAŞI   Nanoteknoloji   neonatal patients   ananda   Kadir Guler   biyomedikal staj   standart   yans   elektro   iMMuNOGENETiK   medical diagnostic tools   radyografi Pozisyonlar   hemogram cihazi   management flow   Dijital Steteskop   Nanoteknoloji Nedir   radan   biyomedikal staj raporu   biyomedikal cihaz teknolojisi nedir?   hepatit   bedsite   molecule   nanotechnology   atomic structure   biyomedikal turkiye   biyomedikal ebook   ameliyat   vapor density   enormous growth   ophthalmic   biomedical service manuel   geli   biyomedikal sozlugu   ultrasound   uploaded   helium neon   clinical information systems   anatomi   ultroson   anjiyo   Hastabasi   Bilgisayarlı Tomografi   qualified medical   kontroll   resistance temperature detectors   performance specifications   cristian doppler   atomic force microscope   MONİTÖRÜ   hayati   angelous   biyomedikal muhendisi   biomedical sensors   biyomedikal fuari   bedsite monitor   hastane   laboratuar cihaz   gebelik   sterilazyon   biyomedikal makale   Işıkla Bilgi İletimi   paralel   service diagnostics   Tıbbi cihazlar kalibrasyon   service capabilities   cerrahi   medikal cihaz tamiri   abrasion   vita x   Cep Telefonlarının Elektromanyetik Etkileri   purkinje   Biyomedikal Nedir   sized computers   myo elektrik   kristal   biyomedikal tez   kanallar   biomedical technology and devices handbook   Defibrilatör   dalgan   Medikal Teknoloji Biyomedikal Biomedical Elektroni   Tıpta Son Yenilikler   hastabaşı mönitörü şeması   biyomedikal teknisyeni   diyaliz cihazi   biomedical applications   Electronic Stethoscope   ultrasonografi   Rontgen   paraf   character behavior   biyomedikal cihaz teknolojisi   Yavuz Nuri Ertas   Radyoloji   temel elektronik   Respiratory   approved products   adobe   Tıpta Son   PASC   diyot   biomedical photonics handbook   Tıbbi cihazlar onarımı   Biomedical   tens cıhaz   dreamweaver   ritim   uhf   Tıbbi cihazlar tamiri   Medicine   Sintigrafi   biyomedikal nedir?   Medikal Araçların Tanımı   bunu   vhf   gerilim   Biyomedikal Cihazlar   Polarografi Cihazı   ekg   medikal serhat   bilgisayarlar   enerji   Devre Analizi   biomedical materials   biyomedikal is ara   dicom   Biomedical Engineering   rapidshare   aberration   sistemi   microbiologist   TIBBİ GÖRÜNTÜLEME   opamp   faz   electrode   cochlear implant   elektronik devreler   kta   billable hours   bakteri   Hastabasi Monitoru   piller   signals   tibb   protozoa   Cami ses sistemi   vent   investors business   Acıbadem Hastanesi Biyomedikal Teknisyeni Arıyor   Dikey Geçiş Sistemi'nde değişiklik..   zden   matris   fonksiyonlar   belediye anons sistemi   rmada   flowmetre   Fakoemilsifikasyon   recent developments   knowledge management   medikal şirket sitesi   mikro eliza   m servis   endoskopi   Elektroensefalografi   ege biyomedikal   esnas   ba lay   stent   kal   healthcare knowledge   baskent biyomedikal   biyomedikal sirket   power generators   Biyomedikal Teknikeri   sanayi   behcet disease   dr lee   ethics   kanm   pahal   nanoteknoloji nedir?   doppler   biyomedikal odev   error codes   makine   pacemaker   fireworks   experienced professionals   ndan daha fazla   web sitesi kurulumu   Elektronik kart tamiri   akustik   biomedikal cihaz   medikal cihaz   arterial doppler   Sintigrafi sistemi   puritan bennett   Medikal kalibrasyon   Hastabaşı monitör tamiri   biomedikal   Hastabaşı   Tomografide kanser riski   elektrik   medikal ebook   biyomedikal servis   hasta başı monitörleri   ingilizce   laboratuar cihazlari   hastabaşı monitörü   HEART FAILURE   rezonans   biyomedikal kitap   krypton   recin   konvertor   dicom sunum   ECG meter   biyomedikal bölümü   katarakt   Pnömatik   bıtırme odevi   sst   biyomedikal bolumu   Santrüfüj   tipsozlugu   Dikey Geçiş   kalp   biomedical engineers   istanbul biyomedikal   dopler   mamografi   analiz   steren   insan kaynaklari   Nanoteknoloji Videoları   bbi   dummies   tsr   biomedical turkey   commercialization   organic solids   nanoscience   iki yıllıkların askerlik durumu   indesign   doktorlar   larson   Teknoloji   Gama Kamera   medikal fuari   hastal